τηλεόραση τουλάχιστον 40 ιντσών εώς 500 ευρώ .προτάσεις;

Καλώς ήρθες,
Γράψε μας και την απόσταση θέασης σου. Επίσεις, αν θέλεις να είναι smart και τι υλικό θα βλέπεις.

καλησπέρα μαξ τεσσερα μετρα ειναι η αποσταση
βασικα τηλεοραση δηλ ενα πακετο ψηφιακων καναλιων που εχω κανει συνδρομη ειναι η κυρια χρηση

ευχαριστω για το ενδιαφερον:)
καλη χρονια

μια απορια μηπω να περιμενω την περιοδο των προσφορων μετα τις γιορτες; ή δεν κανει σοβαρη διαφορα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ας πουμε με μια βιαστικη αναζητηση βρισκω τις εξης στα λεφτα που ψαχνω
καταρχην λογικα για ultra 4k σωστα; οχι full hd
LG 49UH610V αυτη λεει 4K Super UHD ποια διαφορα κανει απο την 4k ultra;
Hitachi 49HGW69 αυτη ειναι Ultra
και αυτη
Hyundai 49HYN4905UHD
επισης απο lg LG 49UH603V παλι 4k super

μην κανω τον εξυπνο ομως επειδη δεν γνωριζω πολλα,καποια αλλη tv που ισως γνωριζετε για καλυτερη;ή και αυτες ειναι οκ;
ποια θα επιλεγατε;
να ειστε καλα!

Last edited:
και λιγο πανω απο 500 ευρω να ειναι δεν πειραζει,αρκει να μην ξεφευγει :)
βλεπω καποιες τηλεορασεις με καλυτερα χαρακτηριστικα με λιγα ευρω παραπανω απο 500
αλλα δεν γνωριζω παιδια

αυτο που ξερω ειναι πως καλο ειναι να ειναι στα 100 hertz η τηλεοραση πραγματικα,120 οι περισσοτερες δηλ
αλλα στα λεφτα που ειμαι ειναι στα 60 hertz πραγματικα οπως βλεπω ολες οι τηλεορασεις! καμια στα 600 ευρω εστω δεν υπαρχει με 120 hertz;

επισης καλο ειναι να ειναι led,σωστα;αντι για ips
και 4k ultra,αλλα σε πολλες ιντσες,εγω ψαχνω γυρω στις 50

αυτα δεν ειναι τα βασικα στοιχεια που ψαχνει καποιος; απο εκει και περα αρχιζουν οι συμβιβασμοι να υποθεσω.

Τσιμισκής:

LED: ειναι η πηγη φωτος της οθονης ...
IPS --- VA πανελ ====τροπος Κατασκευής Οθόνης
συχνοτητα πανελ === =100 hertz μοντελα 2015 --- 4κ 2016

θελη λιγο διαβασμα 4 μετρα 40 ιντζες λιγες για αυτη την αποσταση - - τουλαχειστον 55 αρα ....

συχνοτητα πανελ ---

ειμαι οντως ασχετος,οχι να το παινευτω :P θελει να το ψαξω λιγο

καμια προταση με αριστη αποδοση τιμη εχεις υποψιν αληθεια;

σ ευχαριστω:ears:

πηγα σε ενα καταστημα και ειδα την samsung UE55KU6100 μου αρεσε μπορω να πω,αν και δεν ετρεχε κατι σε κινηση,μονο στατικες εικονες εδειχνε το βιντεακι που ειχαν(εχει 60 hertz πραγματικα η συγκεκριμενη)
μετα διαβαζω εδω για μια της lg 49uh770v που εχει και 120 hertz πραγματικα,ομως δεν την εχω δει απο κοντα την συγκεκριμενη
και τελος ειναι και μια ακομα της samsung 55KU6000 και αυτη στα 60 HERTZ

ανεβηκαμε δηλ λιγο ιντσες και ευρω
τι λετε για αυτες τις τρεις; εχετε καμια υποψιν;

καλησπέρα μαξ τεσσερα μετρα ειναι η αποσταση
βασικα τηλεοραση δηλ ενα πακετο ψηφιακων καναλιων που εχω κανει συνδρομη ειναι η κυρια χρηση

ευχαριστω για το ενδιαφερον:)
καλη χρονια

μια απορια μηπω να περιμενω την περιοδο των προσφορων μετα τις γιορτες; ή δεν κανει σοβαρη διαφορα;

Το υλικό που θα παρακολουθείς δεν είναι 4Κ ούτε προβλέπεται να γίνει σύντομα.. Μια fullHD τηλεόραση θα σε καλύψει. Θες οπωσδήποτε μια τηλεόραση στις 55" θα έλεγα και 65" αλλά με το budget που έχεις δεν υπάρχει κάτι.

Φυσικά και στις εκπτώσεις υπάρχει διαφορά στην τιμή. Κάποια μοντέλα βγαίνουν σε πραγματικά χαμηλές τιμές, κάποια άλλα όχι, αλλά αν δεν ψάχνεις συγκεκριμένο μοντέλο οι πιθανότητες είναι να βρείς κάτι σε καλή τιμή.

καταρχην σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για τις συμβουλες σου
να ενημερωσω πως πηρα την lg τελικα :)