Time Capsule 1ΤΒ Πρωτη Παρουσιαση

τελικά δε κάνει sync το ipod!

το βλέπει, μπορείς να κάνεις browse το δίσκο αλλά δε το βλέπει το itunes, κρίμα...

Re: Απάντηση: Time Capsule 1ΤΒ Πρωτη Παρουσιαση

Τί εκτυπωτές έχεις?

Ώπα! Λαβράκι...

Δεν είναι όλοι συμβατοί δηλαδή; Επειδή έχω σκάσει εδώ και τρεις μέρες με ένα πολυμηχάνημα HP6210, που δεν το βλέπει με τίποτα... Λέτε οτι παίζει θέμα συμβατότητας;

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε να αντικαταστήσω το ΗΡ6210 με κάτι άλλο αλλά συγκεκριμένα με τι; Θέλω οπωσδήποτε πολυμηχάνημα, ποιό θα κάνει δουλειά;

Εγώ είχα πρόβλημα με έναν print sever της linksys και τον εκτυπωτή μου, hp color laserjet 3500. Ποτέ δε δούλεψαν μαζί. Έτσι όταν πήρα το Time Capsule περίμενα ασυμβατότητα. Τον εκτυπωτή ο Μακ τον είδε κατευθείαν, όπως επίσης πολύ εύκολα τον είδαν και τα πισί. Έτσι επιτέλους έχω τον εκτυπωτή στο δίκτυο και τέλειωσε το βάλε-βγάλε ανάλογα ποιος ήθελε να τυπώσει...

Ο συγκεκριμένος όμως δεν είναι πολυμηχάνημα ε; Υπάρχει τελικά κάποια λίστα με συμβατούς εκτυπωτές/πολυμηχανήματα; Από την rainbow μου είπαν "όλοι κάνουν κύριε" αλλά δεν τους έχω καμμία εμπιστοσύνη πλέον, από τότε που προσπαθούσα απεγνωσμένα να βάλω windows σε ένα macbook air και όταν τους ρώτησα τι κάνω λάθος πήρα απάντηση "δεν ξέρω, τι να σας πω, δεν παίρνετε αύριο που θα είναι κι άλλοι εδώ;" !!!!!
Το έχω πάρει πάντως απόφαση οτι ο ΗΡ6210 είναι σε λίστα μη συμβατών με το TimeCapsule...

"
I purchased this to use in our home office with out imac and in our bedroom upstairs for our macbook pro. Apple Care helped me set it up (not that hard when walked though) and we had both computers up and running along with my hp 6210 printer."

Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλ στο 00800 44145417 στο Ελληνικό support της Apple.

"
I purchased this to use in our home office with out imac and in our bedroom upstairs for our macbook pro. Apple Care helped me set it up (not that hard when walked though) and we had both computers up and running along with my hp 6210 printer."

Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλ στο 00800 44145417 στο Ελληνικό support της Apple.

Τι λες τώρα! Κατάφεραν να συνδέσουν το συγκεκριμένο μοντέλο!

Πολλά-πολλά ευχαριστώ!! :grinning-smiley-043

Δευτέρα πρωί θα επικοινωνήσω!

Επαναφέρω το θέμα, για να κάνω το ερώτημα αν τελικά κανείς δοκίμασε να κάνει streaming από το time capsule με hd υλικό. To σενάριο που με ενδιαφέρει είναι ένα time capsule, πάνω στο οποίο θα υπάρχει συνδεδεμένος και δεύτερος δίσκος, και από τα οποία θα παίρνουν υλικό (ματρόσκες π.χ.) τα μηχανάκια μου. Επίσης, με ενδιαφέρει να έχω μόνο μία βιβλιοθήκη iTunes, την οποία να βλέπουν ασύρματα όλα τα μηχανάκια μου, μέσω του time capsule. Είναι εφικτά αυτά τα σενάρια;

Εγώ έχω κάνει streaming από το ίδιο το timecapsule βλέποντας ματρόσκες μέσω του egreat χωρίς κανένα πρόβλημα, μέσω του ενσύρματου δικτύου. Δεν έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο στη θύρα usb, αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

Εγώ έχω κάνει streaming από το ίδιο το timecapsule βλέποντας ματρόσκες μέσω του egreat χωρίς κανένα πρόβλημα, μέσω του ενσύρματου δικτύου. Δεν έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο στη θύρα usb, αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

Φίλε aragorn ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα του ασύρματου streaming σε hd υλικό...

Τι εννοείς λέγοντας ότι σε ενδιαφέρει η ταχύτητα;
Η αναπαραγωγή είναι χωρίς σπασίματα τόσο σε ματρόσκες, όσο και σε bluray rip.

Ναι, αλλά έγραψες ότι τη διαμεταγωγή την κάνεις ενσύρματα (εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος), ενώ αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η ταχύτητα στην ασύρματη μεταφορά δεδομένων... Το Egreat το έχεις συνδεδεμένο με το time capsule με καλώδιο ethernet, σωστά;

Υποθετική ερώτηση.
Μπορεί το time capsule να συνδεθεί ασύρματα με airport extreme για πρόσβαση στο διαδίκτυο και ενσύρματα μέσω ethernet με blu ray και tv για αναπαραγωγή ταινιών?