Time-outs με το avclub.gr

widescreenman

AVClub Enthusiast
4 August 2006
746
Αθήνα
Εδώ και 1-2 εβδομάδες, μία στις δέκα δε μου ανοίγει το avclub, καθυστερεί η σελίδα και μετά βγάζει time-out error. Για 5 λεπτά after that, δε μπαίνει με τίποτα και μετά ξανά κανονικά.
Είμαι forthnet (ιδιόκτητο, shared-LLU) και υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα, βλέπε εδώ. Τελευταία όμως, μόνο στο avclub έχω προβλήματα, υπάρχει κανείς άλλος;

Forthnet 24Mbps κανείς;

Απλό 2Mbps έχω (forthnet, μέσω γραμμής ΟΤΕ), δεν υπάρχει στη περιοχή ακόμα το 24, αλλά τα συμπτώματα της καθυστέρησης και των time outs (που δεν αφορούν μόνο το avclub) είναι συχνό φαινόμενο με τη forthnet. Τις δύο τελευταίες ημέρες τα έχω πάλι, ενώ για ένα διάστημα είχε στρώσει. Δες και εδώ ένα αρκετά μεγάλο τόπικ για το ίδιο θέμα...

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=148707

edit. Μόλις πρόσεξα ότι το ίδιο τόπικ το αναφέρεις στο πρώτο σου μήνυμα...

Last edited:
Και απο tellas και απο Ote παει μια χαρα με mozilla. Το μονο που παρατηρω ειναι κολληματακια σε συνδυασμό otenet και ie σε σελιδες που υπαρχουν flash μπανερακια !!!! Και αυτο μονο στο ανοιγμα της σελιδας.

Η μόνη περίπτωση να μου κάνει timeout είναι όταν έχω Ρ2Ρ ανοιχτά, οπότε τραβάν όλο το bandwidth (ειδικά το μTorrent, βρυκόλακας γραμμών ένα πράμα).

Δουλεύεις με τον internet explorer 7 ?
Με Firefox. Αλλά και με τον Explorer νομίζω τα ίδια κάνει. Τι να πεις, μάλλον η κλασική περίπτωση εταιρείας που προσφέρει κάτι φαινομενικά εντυπωσιακό (24Mbps) αλλά δε μπορεί να το στηρίξει ουσιαστικά.

Firefox και Otenet (1024/256) από το σπίτι στον Πειραιά πάει καρφί...
με μtorrent σε λειτουργία κάποιες καθυστερήσεις..
Firefox και Otenet (768/192) απ´τη δουλειά στο Αιγάλεω το ίδιο .

Re: Απάντηση: Time-outs με το avclub.gr

Και απο tellas και απο Ote παει μια χαρα με mozilla. Το μονο που παρατηρω ειναι κολληματακια σε συνδυασμό otenet και ie σε σελιδες που υπαρχουν flash μπανερακια !!!! Και αυτο μονο στο ανοιγμα της σελιδας.

ίσως να χρειάζεται ενεργοποίηση σε κάποιο "αθώο", Αctive X-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Time-outs με το avclub.gr

ίσως να χρειάζεται ενεργοποίηση σε κάποιο "αθώο", Αctive X-bye-

Συνηθως ομως σε ενημερωνει γι αυτο. Εμενα δν μου δειχνει καμια τετοια ενημερωση.:ernaehrung004:

Μήπως το animation (τα χιόνια που πέφτουν ) στην πρώτη σελίδα
Βαραίνουν όλο το σύστημα ?
Σε μένα πάντως όταν είμαι στην πρώτη σελίδα το task manager
εχει 100% cpu !
Βέβαια έχω ένα Celeron 2,5GHz me 1 GB ram