To μελλον, ακομα και το παρον, ειναι στο downloading. Oι εταιριες θα πωλουν τις ταινιες τους απ'ευθειας απο το ιντερνετ. Η αρχη εγινε μεσα στο '06 με καποια ταινια αλλα δε θυμαμαι τον τιτλο.
Απλά πριν λίγο καιρό σχεδόν όλοι πλήρωναν στην επιστροφή και παίρνανε και την απόδειξη τους. Τώρα με τα νέα μηχανάκια της εφορίας κόβετε η απόδειξη κατά την παραλαβή ασχέτως αν ο πελάτης πληρώνει την στιγμή εκείνη η όχι.
γιαυτό τα ωραία torrentάδικα ζουν και βασιλεύουν....
Και αν υπήρχε τέτοιο service, θα πλήρωνα και μερικά ευρώ για να κατεβάσω νόμιμα μια HD ταινία με ελληνικούς υπότιτλους (2-3 max)
μπωρούσατε να μου πείτε ''κύριε Χ δεν εχω την γνήσια θέλετε να σας εξυπηρετήσω με μια κόποια που εχω εδω?''
εχουν 1 γνήσια στο μαγαζι και 10 κόπιες για να νοικίαζουν...τα λαμόγια.
Να σημειώσω πως όλες τις κόπιες της είχαν σε δισκάκια του στυλ label flash κανονικά όμως όπως ήταν και τα γνήσια.
Για να αγοράσουν την ταινία "κράχτη" είναι αναγκασμένα να αγοράζουν πακέτο και καμιά δεκαριά σαβούρες.
Τα 20 ευρώ που είδες να πληρώνει χωρίς απόδειξη ο μπροστινός σου,σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι λογαριασμός των 30 ή 40 ευρώ τα οποία ο καλός πελάτης δεν πληρώνει,αλλά δεν παίρνει απόδειξη.
Υ.Γ.
Δουλεύω σε τράπεζα και εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη video club δεν έχω γνωρίσει ακόμα![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΛΟΙΠΟΝ , ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΠΛΑΝΑΣΤΕ !!!!!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 45 ΕΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ = 45 + 8,55 =53,55 ΕΥΡΟ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ !!!! 2ον ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ 36 ΕΥΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΦΠΑ !!! 3ον Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ !! ΑΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΡΤΟΣΕΙ ΚΑΙ 3 ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ , ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΙΕΡΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ , ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ 1,5 ΕΥΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΜΑ!#%&^ .
ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ , ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΣΤΟΣ ( ΕΝΟΙΚΙΟ , ΡΕΥΜΑ , ΤΕΒΕ , ΦΠΑ , ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , ΙΚΑ , ΑΝΑΛΩΣΗΜΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ !!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ , ?????? ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΗ ΤΙΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΝΩ ,!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ !!! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΙΦΘΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ??? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 450 ΕΥΡΟ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ !!! ΑΡΑ 450 * 11 =4950 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ !!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ !!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ , ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ >?????????????????????
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ , ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ TO DOWNLOAD EINAI ΕΘΙΣΤΙΚΟ , ΕΑΝ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΙΑΜΕΣΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ `10 ΕΥΡΟ !!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ???????
ΑΡΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ))
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.