Tιμές και φορητότητα dac.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
19,216
Μεσευρώπη
1600+ για ένα φορητό dac.
Πάμε καλά; Δηλαδή τι. Θα πάρω αυτό το πράγμα στο ταξίδι μαζί μου, με κίνδυνο να χαθεί, να μου το κλέψουν, να εξαφανιστεί μαζί με τις αποσκευές μου, να πέσει και να σπάσει, να ρίξουν καφέ απάνω του, να το περάσουν για μπιμπελό και χίλια δυό άλλα.

Έχουμε ξεφύγει.

Re: Chord Hugo DAC

Κώστα, εξαρτάται πως το βλέπεις.

Αν ψάχνεις για κάτι μόνο φορητό, τρέχεις και φεύγεις...

Αν ψάχνεις για κάτι σοβαρό και για σπίτι (με δώρο τη φορητότητα), μπορεί και να σε ενδιαφέρει.

1600+ για ένα φορητό dac.
Πάμε καλά; Δηλαδή τι. Θα πάρω αυτό το πράγμα στο ταξίδι μαζί μου, με κίνδυνο να χαθεί, να μου το κλέψουν, να εξαφανιστεί μαζί με τις αποσκευές μου, να πέσει και να σπάσει, να ρίξουν καφέ απάνω του, να το περάσουν για μπιμπελό και χίλια δυό άλλα.

Έχουμε ξεφύγει.

Επίσης, είναι ένα dac το οποίο αποδεδειγμένα δε σπάει (αυτό για τον Κώστα Ζ.).
:)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σταύρο πέρισυ τον σεπτέμβριο που μίλησα με τον αντιπρόσωπο η τιμή απολύτως μετρητοίς που μου είχε δώσει ήταν 1500+ τώρα αυτό το χιλιοτρακοσάρι μήν το πολύ λές γιατί "κάποιο λάκο έχει η φάβα.." Κανένα υποννοουμενο για εσένα φυσικά!..

Γιατί δεν του μιλάς ο ίδιος? Σου στέλνω τηλ. με ΠΜ.

Μπορώ να ξανανεβάσω το βίντεο αλλα φοβάμαι μην προκαλέσω αισθήματα και διαγραφές.. Μετα συγχωρήσεως,, :angel:

Επίσης, είναι ένα dac το οποίο αποδεδειγμένα δε σπάει (αυτό για τον Κώστα Ζ.).

Γιατί δεν του μιλάς ο ίδιος? Σου στέλνω τηλ. με ΠΜ.

Γιατί όπως έγραψα το έχω ήδη κάνει όταν με έτρωγε και δεν ειμαι εγώ αυτός που ψάχνει να αγοράσει ντάκ..

Εννοείται ότι η ένσταση μου δεν είναι στην τιμή (με την τρέλα που μας δέρνει δεν είναι εκτός πραγματικότητας) αλλά στη φορητότητα.

Εννοείται επίσης ότι ο καθένας είναι κύριος των χρημάτων του, άμα θέλει τα καίει κιόλας και δεν μας πέφτει και λόγος.

Κώστα σε παρακαλώ μην με παρέξηγήσεις δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα αλλα εμένα μου φαίνεται πιό λογικό να εκταμιεύει κάποιος ένα σεβαστό ποσο σχετικά με τις αντοχές του για να εκμαιεύσει τον καλύτερο δυνατό ήχο απο το κινητό και το λάπτοπ του απο το να δώσει ένα μικρό κάτω των 100 ευρώ για κάτι που δύσκολα θα παίξει καλύτερα απο το κινητό του όπως έχει, απλά για να έχει φορητό ντάκ.
Δεν σε κρίνω, ούτε ξέρω πόσο καλό είναι το φτηνό ντάκ (αν με εννόησες,) απλά θέλω να σου δείξω οτι η ένοια των πεταμένων χρημμάτων μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία για τον κάθε χομπίστα ανάλογα με τα κριτήρια του χωρίς να έχει δίκιο μόνο ο ένας απο τους δύο πχ....

Πάντα φιλικά και με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις επιλογές του καθενός.. :grinning-smiley-043-bye-

Τι ώρα θα ποστάρεις αύριο τις εντυπώσεις σου?

Αλήθεια Πέτρο, γιατί θέλεις να το συγκρίνεις με το Mytek?

Εγώ είμαι απλά περίεργος και μου αρέσει η καλή παρέα.. Εώς τώρα δεν έχω ακούσει κάτι στα λεφτά του Mytek (και λίγο παραπάνω) που να με ενθουσιάσει περισσότερο απο αυτό και απο τα τόσα που έχω διαβάσει είμαι περίεργος να το ακούσω δίπλα στο Hugo..

Εσύ σκέψου τί θα ήθελες να μάθεις αν μπορώ να βοηθήσω φυσικά..

Κώστα σε παρακαλώ μην με παρέξηγήσεις δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα αλλα εμένα μου φαίνεται πιό λογικό να εκταμιεύει κάποιος ένα σεβαστό ποσο σχετικά με τις αντοχές του για να εκμαιεύσει τον καλύτερο δυνατό ήχο απο το κινητό και το λάπτοπ του απο το να δώσει ένα μικρό κάτω των 100 ευρώ για κάτι που δύσκολα θα παίξει καλύτερα απο το κινητό του όπως έχει, απλά για να έχει φορητό ντάκ.
Δεν σε κρίνω, ούτε ξέρω πόσο καλό είναι το φτηνό ντάκ (αν με εννόησες,) απλά θέλω να σου δείξω οτι η ένοια των πεταμένων χρημμάτων μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία για τον κάθε χομπίστα ανάλογα με τα κριτήρια του χωρίς να έχει δίκιο μόνο ο ένας απο τους δύο πχ....

Πάντα φιλικά και με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις επιλογές του καθενός.. :grinning-smiley-043-bye-

Δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης μεταξύ dac, αν θες να ξέρεις είμαι σίγουρος ότι το Chord τρώει το dSp για πρωινό από ηχητικής απόψεως. Απλά εγώ δε θα ένιωθα άνετα να κουβαλάω τόσα λεφτά στο δρόμο. Σοβαρά τώρα, πόσοι από εμάς θα έβαζαν 1600 ευρώ στο πορτοφόλι τους; Kαι αν και αυτό που είπε άλλος φίλος ισχύει, ότι το μηχανάκι δύσκολα σπάει, εξακολουθεί να ισχύει το ότι μπορεί να κλαπεί, χαθεί κλπ.
Επίσης δε θα έδινα και 900 ευρώ για κινητό. Αλλά, that's me...your mileage may vary.

Τέλος πάντων, μάλλον ξεφεύγουμε off topic, (κι εγώ υπεύθυνος) αναμένουμε το συγκριτικό

:eating:

Απάντηση: Chord Hugo DAC

Πάντως το μέγεθος μετράει,κακά τα ψέματα.
Σε αυτά τα χρήματα όλοι θέλουμε να έχουμε στο ρακ μας κάτι που εκτός του προφανούς (του ήχου φυσικά) θέλουμε να χορτάνει το μάτι,να μας επιτρέπει να παίξουμε με καλώδια,κλπ.

(Άσε που μερικοί-μερικοί τέτοια μεγέθη τα χάνουν,έχω δυο μέρες που ψάχνω το πολύμετρο μου :flipout: )
Και ειδικά αυτή την εποχή που προβλέπεται να κυκλοφορήσουν πολλά νέα προϊόντα ανταγωνιστικά σε ήχο και με εμφάνιση χωρίς συμβιβασμούς.
Για συνδυασμό φορητού-σταθερού πάντως,δείχνει να είναι μια χαρά.