τιμες καλωδιων στην ελλαδα

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
κανοντας μια μικρη ερευνα στην ελληνικη αγορα ειδα πως οι τιμες καλωδιων
εχουν ξεφυγει απο λιγο ως πολυ στην ελλαδα
τη στιγμη που το δολαριο πεφτει οι εδω τιμες ως συνηθως ανεβαινουν
οι αγορες απο το internet πλεον ειναι γεγονος και με ευνοητους τροπους δεν πληρωνει καποιος και φορους
οι εδω αντιπροσωποι βλεποντας τις πωλησεις τους να πεφτουν ανεβαζουν τις τιμες για να ρεφαρουν και η μηχανη του δυκτυου δουλευει μια χαρα
αληθεια ως ποτε θα ειναι ακριβοι - και ανοιχτοι μιας και ολο περισοτεροι αγοραζουν απο αμερικα

ως ποτε?
μα την απαντηση τι εχεις ηδη στην υπογραφη σου!!!!

η απληστια ειναι ενα φαινομενο με ημερομηνια ληξης
μεχρι τοτε τρωμε οσο πιο πολυ μπορουμε και παλι πειναμε γμτ
η μεγαλυτερη φτωχεια ειναι η πνευματικη
δεν γιατρευεται με κανενα λοττο τζοκερ
τζαμπα τα λεφτα θα πανε
και παιζουν και με τη νοημοσυνη μας οτι μας τα δινουν φτηνα
χαρη μας κανουν δηλαδη
καλα ειπε ο λευτερης
που θα φτασει αυτο:twoguns:

και δεν ειναι μονο καλωδια ειναι βυσματα ,μηχανηματα και παει λεγοντας
ολες οι διαφημησεις μιλουν για καλες τιμες αλλα ποτε δεν μιλουν για το οτι εξω σε γενικες γραμμες ειναι φτηνοτερα

Re: Απάντηση: τιμες καλωδιων στην ελλαδα

και δεν ειναι μονο καλωδια ειναι βυσματα ,μηχανηματα και παει λεγοντας
ολες οι διαφημησεις μιλουν για καλες τιμες αλλα ποτε δεν μιλουν για το οτι εξω σε γενικες γραμμες ειναι φτηνοτερα
:violent-smiley-030::violent-smiley-030:Κάποτε θα τελειώσει και αυτό και όλοι αυτοί που πουλάνε ακριβά θα πάνε να ξίνουν πατσές:flipout::flipout:

Δεν ειναι μονο τα καλωδια που εχουν ξεφυγει. Σε οτι εχει σχεση με το av οι τιμες ειναι παραλογες. Θελεις ρακ για να βαλεις την τηλεοραση και ενα απλο hc και βλεπεις τιμες τρελες. Οσο εχουν τα μηχανηματα αλλα τοσα θες για το ρακ.Να μιλησουμε για βασεις ηχειων ή προβολεα?Ασε καλυτερα. Για να μην μιλησουμε για τιποτα ποιο εξεζητημενο. Εκει βλεπεις ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.
Ξερουν οτι ειναι το χομπι μας και αυτο εκμεταλευονται.

@argi...

Ακόμα και καλώδια με τιμές ευτελέστατες στην Αμερική, εδώ έρχονται ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...

Πρόσφατα κοίταγα την Kimber για παράδειγμα...60 ευρώ το μέτρο το 8TC???????? καλύτερα να πας Αμερική να τα πάρεις μόνος σου...

Να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι άσχετος με καλώδια και τα σχετικά.

Θέλω να κάνω προ εγκατάσταση για τα πίσω ηχεία (θα αγοράσω τα bose acoustimass 10) και θέλω να βάλω καλής ποιότητας καλώδια μέσα στον τοίχο για να μην έχω προβλήματα. Τι καλώδια πρέπει να πάρω (τύπο/μάρκα κτλ) και που μπορώ να τα βρω ?

Re: Απάντηση: τιμες καλωδιων στην ελλαδα

για τι βαθος τσεπη μιλαμε
η αλλιως ποσο το μετρο?

Δεν ξέρω τι θεωρείται ακριβό και τι φτηνό στα καλώδια. Χρειάζομαι περίπου 15 μέτρα για το κάθε πίσω ηχείο. Γενικά δεν θα ήθελα να δώσω πολλά. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξεπεράσω τα 300 (για τα 30 μέτρα). Αν μπορώ να την βγάλω και με 100-200 ακόμα καλύτερα (για να τα δώσω στον ενισχυτή).

EDIT: 15 μέτρα απόσταση για κάθε ηχείο (δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει 30 μέτρα καλώδιο για κάθε ηχείο)

Να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι άσχετος με καλώδια και τα σχετικά.

Θέλω να κάνω προ εγκατάσταση για τα πίσω ηχεία (θα αγοράσω τα bose acoustimass 10) και θέλω να βάλω καλής ποιότητας καλώδια μέσα στον τοίχο για να μην έχω προβλήματα. Τι καλώδια πρέπει να πάρω (τύπο/μάρκα κτλ) και που μπορώ να τα βρω ?

Να μην δωσεις πανω απο 3 ευρω το μετρο, ΕΚΤΟΣ αν σκοπευεις κποια στιγμη να βαλεις πολυ καλυτερα ηχεια.

Και επειδη μπορει τωρα να μην σκοπευεις να βαλεις καποια στιγμη καλυτερα, ΑΛΛΑ σιγουρα (στο ευχομαι) θα θελεις να βαλεις καλυτερα, βαλε μια και καλη (απο τωρα δηλαδη) καλυτερα των 3 ευρω το μετρο.

Εγω καταλαβα, ελπιζω και εσυ...

Να μην δωσεις πανω απο 3 ευρω το μετρο, ΕΚΤΟΣ αν σκοπευεις κποια στιγμη να βαλεις πολυ καλυτερα ηχεια.

Και επειδη μπορει τωρα να μην σκοπευεις να βαλεις καποια στιγμη καλυτερα, ΑΛΛΑ σιγουρα (στο ευχομαι) θα θελεις να βαλεις καλυτερα, βαλε μια και καλη (απο τωρα δηλαδη) καλυτερα των 3 ευρω το μετρο.

Εγω καταλαβα, ελπιζω και εσυ...

Από που μπορώ να προμηθευτώ καλώδια ? Μένω Νέο Ηράκλειο αλλά μπορώ να πάω και σε άλλη περιοχή αν δεν έχει εδώ κοντά.

Πρέπει να ζητήσω κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή τύπο ?