Tιμές σε αμερικάνικα προϊόντα!!! Μας κλέβουν! ! !

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Αγαπητοι φιλοι του forum με απασχολησε ιδιαιτερα τελευταια το γεγονος αναβαθμισης ηχειων. Αρχισα λλοιπον να μελεταω τι θελω και οταν αποφασισα μελετησα τις τιμες.... τα ηχεια βεβαια που ηθελα ηταν αμερικανικα. Πηραν λοιπον τον αντιπροσωπο και μου εδωσε τη τιμη των 7900 ευρω....
Για καλη μου τυχη παντα ανθσηχος οπως ειμαι κοιτουσα το site της εταιριας και εστειλα e-mail για να ρωτησω τιμη πωλησης. ο κατασκευαστης με παρεπεμψε στον ευρωπαιο συνεργατη του στη κροατια ο οποιος μου εδωσε τι τιμη των 2800 ευρω οπου θα ηταν 200 ευρω τα μεταφορικα με πλοιο και 150 ευρω φορο στο τελωνειο. το ηειο με τις αναβαθμισεις του εβγαινε στα 4000 ευρω!!!!!!!!!!!! τα υπολοιπα 3900 του μαγκα που τα πουλαει εδω θα τα βαζε στη τσεπη του ο αντιπροσωπος!!! Και λες μα δε θα βγαλει κερδος και αυτος? Να βγαλει αλλα οχι 3900 ας βγαλει 1000!!! κι ας τα δωσει 5900!!
Μιλαω για τα ηχεια της VMPS audio τα RM30 MLS με τις αναβαθμισεις της εταιριας mls cabinet sr71 και trt capacitors και τελος cdwg waveguide.

Last edited:
Eχεις δει τιμες απο onkyo ενισχυτες Ελαλδας και εξωτερικου (Γερμανιας) ?
Δεν ειναι λιγες οι φορες που γινονται αυτα...

Επειδη ομως δε τελειωνει εδω καποιος καλος μου φιλος εμπορος δεχτηκε να μου τα εισαγει και μαλιστα το ποιο μεγαλο μοντελο rm40 στα 6500 ευρω! Δεν εχω κατι προσωπικο με τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο αλλα με ολους τους μαγκες που πουλαν αμερικανικα πρποιοντα και μας πιανουν το κ..... Πρεπει να καταλαβουν οτι ο κοσμος ψαχνει και αγοραζει απο το ιντερνετ και χανουω πελατες!!!! Εμεις δε κοιμομαστε!!! Εσεις κοιμαστε που νομιζετε οτι μας τα περνετε χοντρα ,αφου λιγοι τελικα καταληγουν σε εσας, που μας υπερχρεωνετε τα αμερικανικα προιοντα.

Κατι επιτελους πρεπει να γινει με αυτο!!!

και μη μου πειτε οτι χανεται την εγγυηση αγοραζοντας απο αλλου γιατι με τα χρηματα που γλειτωνεις παιρνεις κι ενα σετ ανταλακτικα που λεει ο λογος για καβαντζα...

Απάντηση: Re: Tιμές σε αμερικάνικα προϊόντα!!! Μας κλέβουν! ! !

Eχεις δει τιμες απο onkyo ενισχυτες Ελαλδας και εξωτερικου (Γερμανιας) ?
Δεν ειναι λιγες οι φορες που γινονται αυτα...
Βεβαιως! ολοι υπερχρεωνουν! Ειδαν τι καψουρα μας για τι μουσικη και μας τα παιρνουν αλυπητα!

Αν το κόστος που αναφέρεις είναι σωστό, όντως μιλάμε για μεγαλούτσικο κέρδος.

Όμως ποιός σου είπε για 150Ε φόρους ;
Μάλλον θα σου είπαν για έξοδα εκτελωνισμού 150Ε.
Άρα, 4000 (με τις αναβαθμίσεις) + 200 + 150 = 4350.
ΦΠΑ ; 4350 + 19% = 5180.

Επίσης, οι ακροάσεις που όλοι αναφέρετε να γίνονται, γίνονται και μέσω ίντερνετ ; Δεν πρέπει να εισπράξει κάτι και για αυτό ο έμπορος ;
(ξαναλέω...πάλι είναι τσιμπημένο το κόστος ΑΝ ισχύει η τιμή που είπες).

Αλλά για κάνε λίγο υπομονή μήπως μπει η Κροατία στην Σένγκεν/EU και γλιτώσεις τα τελωνεία (2012 ? ) :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tιμές σε αμερικάνικα προϊόντα!!! Μας κλέβουν! ! !

Μ’ άρεσε η απορία σου ….
Στην ιδια την αντιπροσωπια παλαιοτερα rm30 σε σπιτι φιλου με παρατεταμενες ακροασεις και σε εκθερη του 2006 εξυπνακιδες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tιμές σε αμερικάνικα προϊόντα!!! Μας κλέβουν! ! !

Στην ιδια την αντιπροσωπια παλαιοτερα rm30 σε σπιτι φιλου με παρατεταμενες ακροασεις και σε εκθερη του 2006 εξυπνακιδες.

Πήρες φόρα και αποκάλεσες κλέφτη των εισαγωγέα , εγώ στην θέση του θα σου έκανα μήνυση , χαλαρά
Υπάρχουν και ποιο κομψοί τρόποι να θέσεις τον προβληματισμό σου

Ηρεμα κύριοι...

Δεν νομίζω ότι κυριολεκτικά χαρακτηρίζει ο φίλος κλέφτη τον αντιπρόσωπο-την λέμε όλοι μας την έκφραση αυτή συχνά.

Θα παρακαλούσα τον φίλο που άνοιξε το θέμα,να μου στείλει με pm τα προσωπικά του στοιχεία,μιά κι όταν γίνεται κάποια καταγγελία πρέπει να είναι κι επώνυμη(εννοείται ότι τα στοιχεία του θα μείνουν μόνο στην δική μου κατοχή).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tιμές σε αμερικάνικα προϊόντα!!! Μας κλέβουν! !

Πήρες φόρα και αποκάλεσες κλέφτη των εισαγωγέα , εγώ στην θέση του θα σου έκανα μήνυση , χαλαρά
Υπάρχουν και ποιο κομψοί τρόποι να θέσεις τον προβληματισμό σου

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Tιμές σε αμερικάνικα προϊόντα!!! Μας κλέβουν! ! !

Ηρεμα κύριοι...

Δεν νομίζω ότι κυριολεκτικά χαρακτηρίζει ο φίλος κλέφτη τον αντιπρόσωπο-την λέμε όλοι μας την έκφραση αυτή συχνά.

Θα παρακαλούσα τον φίλο που άνοιξε το θέμα,να μου στείλει με pm τα προσωπικά του στοιχεία,μιά κι όταν γίνεται κάποια καταγγελία πρέπει να είναι κι επώνυμη(εννοείται ότι τα στοιχεία του θα μείνουν μόνο στην δική μου κατοχή).

Χμ.. ο τίτλος είναι μας κλέβουν!!!
Ας το κάνει θα με κλέβανε αλλά την γλίτωσα :fahne90:

Εντάξει και για την εφορία,την ΔΕΗ,την ΕΡΤ.......το ίδιο λέμε...

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε την τοποθέτηση του αντιπροσώπου.Μέχρι τότε,άς αφήσουμε το θέμα ώς έχει...

Άρα δεν υπάρχει αντιπρόσωπος.

Βρε σύ λέω,ότι μέχρι πρόσφατα ο audiophile 62 συνεργάτης του Μασέλλου,παρουσίαζε το μαγαζί σαν την αντιπροσωπεία των ηχείων.Το "μέχρι πρόσφατα",έχει την έννοια ότι δεν ξέρω να άλλαξε...