Βρε συ... χωρις τις καταναλώσεις, πώς θα λυσει ο Ανδρεας τη διαφορικη εξισωση για να σου πει?Υποθέτω ότι σας ήρθε και σας email από την ΔΕΗ (όσοι βέβαια είστε συνδρομητές της) που σας ενημερώνει σε πιο πρόγραμμα είστε και αν θέλετε να το αλλάξετε.
Εγώ είμαι στο Γ1 και πληρώνω χοντρικά από 160 έως 200 ευρώ το δίμηνο.
Επειδή προτιμώ να με μαμησει ένας λόχος ,παρά να διαβάσω κάτι που δεν θα καταλάβω και θα μπερδευτω περισσότερο, υπάρχει κανας φίλος να με φωτίσει αν πρέπει να κάτσω στ αυγά μου ή να αρχίσω ένα άχρηστο ψάξιμο??
Στο εξοχικό που πάω 2-3 μήνες το χρόνο και έχω και εκεί Γ1 , αξίζει το ψάξιμο ή εξίσου να κάτσω όπως είμαι.
Προκαταβολικες ευχαριστίες![]()
Το ρεύμα τους είναι πάρα πολλά χρόνια πολύ ακριβότερο από το δικό μας έτσι και αλλιώς, παλαιότερα υπερδιπλάσιο. Αλλά δεν είναι σωστή η σύγκριση μιας και τα μέσα εισοδήματα εδώ είναι σημαντικά χαμηλότερα. Πιστεύω ότι αν ο όποιος λογαριασμός ρεύματος ήταν ένα μικρότερο ποσοστό του προϋπολογισμού του νοικοκυριού όλοι θα έπαιρναν ένα σταθερό και θα τελείωνε εκεί.Οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ πως το αντιμετωπίζουν το θέμα; Ξέρει κανείς;
νταξ ελεος.. μεγιστηγ αλητεια αυτο!Εφόσον είναι σταθερό, τα ίδια έως τη λήξη του συμβολαίου.
Προσοχή στα "σταθερά" τα οποία αναδιαμορφώνονται εάν τα πάρει κάποιος τώρα. Π.χ.
View attachment 223872
Με 140€ χονδρική στη MWh, θα έβγαινε 1,249*0.14+0.0339= 20.8 λεπτά η KWh χωρίς ΦΠΑ και λοιπούς φόρους.
Παρότι γράφει πως δεν έχει ρήτρα το συγκεκριμένο, αντί να χρησιμοποιεί τον μηχανισμό αναπροσαρμογής του υπουργείου, χρησιμοποιεί διαφορετικό τύπο και κατ ουσία είναι κυμαινόμενο.
Η διαφοροποίηση σε τύπους υπολογισμού μεταξύ του "ΤΕΑ" και "ΤΕΑ Μ-1" είναι στον μήνα αναφοράς. Στη 1η περίπτωση, η τιμολόγιση γίνεται με βάση της τιμής αναφοράς του μήνα κατανάλωσης ενώ στη δεύτερη βάσει του προηγούμενου, οπότε γνωρίζεις την τιμή κάθε μήνα πριν γίνει η κατανάλωση.
Kαι ποιος εχει να δωσει 10-15 χιλιαρικα για φωτοβολταικο ?Νομιζω το φωτοβολταικο στη στεγη ερχεται την καταλληλη στιγμη
Μου θυμίζει μία συνάρτηση που είχαμε κάποια στιγμή για τις αγγελίες και είχε επινοήσει ο @Γιώργος Κυριακαράκος
Χοντρικά λεμεεεεεεεΒρε συ... χωρις τις καταναλώσεις, πώς θα λυσει ο Ανδρεας τη διαφορικη εξισωση για να σου πει?![]()
πολλα χρονια το εχω μπορει και 20 εδω στο χωριο ειδικα καλοκαιρι χωρις πιεστικο δεν εχεις νερο. Η λυση που σκεφτηκα εξυπνη μπριζα και να το κλεινω οποτε δεν το χρειαζομαιΝαι, αν είναι δυνατό θα καίει αρκετό έως πολύ ρεύμα.
Κάπου εκεί κάνω και εγώ. Σε τριώροφο σπίτι με tv να παίζει όλη μέρα, air condition, pc , εκτυπωτές laser εργαλεία κλπ.Γιώργο πόσα καις; 3000khw τον χρόνο; Είσαι σίγουρος; Με οικογένεια; Με κεριά ζείτε;Ειλικρινά έχω απορία , θέλω να μου πεις το κολπο.
Ελα βρε συ πάνω απο 10??Μακάρι να ήμασταν στα 10......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.