Τιμή Κιλοβατώρας

Το support λέει ότι η προσφορά ήταν να βγει αύριο, αλλά κατά λάθος βγήκε σήμερα. Οπότε περιμενετε αύριο να εμφανιστεί κανονικά...

Σήμερα ανανέωσα με Protergia μπλε τιμολόγιο, με 9.9 ευρώ πάγιο, 0,12 λεπτά τους πρώτους 3 μήνες και μετά 0,13 λεπτά για τους επόμενους 15 μήνες...με πάγια εντολή φυσικά και με λίγο γκρίνια και παζάρι μιας και είμαι πελάτης πολλά χρόνια και πληρώνω πάντα στην ώρα μου. Νομίζω για τα δεδομένα της αγοράς είναι οκ...

Σήμερα ανανέωσα με Protergia μπλε τιμολόγιο, με 9.9 ευρώ πάγιο, 0,12 λεπτά τους πρώτους 3 μήνες και μετά 0,13 λεπτά για τους επόμενους 15 μήνες...με πάγια εντολή φυσικά και με λίγο γκρίνια και παζάρι μιας και είμαι πελάτης πολλά χρόνια και πληρώνω πάντα στην ώρα μου. Νομίζω για τα δεδομένα της αγοράς είναι οκ...
Είναι απλά οκ, δεν είναι προσφορά όπως τίποτα αυτή την περίοδο.

απλά έχει αρκετά υψηλό πάγιο

Ισχύει αλλά ξοδεύουμε μέσο όρο 500KW ανά μήνα οπότε σαν σύνολο είναι οκ, όπως είπε ο Παναγιώτης πιο πάνω.
Τα 10 ευρώ πάγιο στις 500kwh έχουν επιβαρυναη 0,05. Με άλλα λόγια είναι σαν να έχεις 0 πάγιο και τιμή 0,135 αντί για 0,13 . Σιγά τα ωα.
Είπαμε όλα εξαρτώνται από την κατανάλωση που έχετε

• Like
Reactions: karamela
Δεν πήγε καλά το κίτρινο που έμεινα για ένα μήνα τον Αύγουστο.
Σήμερα πίσω στο μπλε τρέχοντας.
γιατι; τι χρεωση κβω ειχες και ειδες τοσο μεγαλη διαφορα;

Στην εποχή που κυριολεκτικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει πάτε και κάνετε κίτρινα επειδή μπορεί τυχαία κάποια στιγμή να είχε καλή τιμη;
Αφήστε τα κίτρινα, πράσινα. ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ (και πάλι σε μεγάλο μπαμ , κάποιες εταιρείες μπορεί να το διακόψουν μονομερώς) .

Στην εποχή που κυριολεκτικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει πάτε και κάνετε κίτρινα επειδή μπορεί τυχαία κάποια στιγμή να είχε καλή τιμη;
Αφήστε τα κίτρινα, πράσινα. ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ (και πάλι σε μεγάλο μπαμ , κάποιες εταιρείες μπορεί να το διακόψουν μονομερώς) .
Τάσο τα κίτρινα έχουν νόημα για πολύ λίγους με χαμηλές καταναλώσεις. Υπάρχουν κάποια που σου δίνουν τιμή χώμα για 200-300 kWh σταθερά ανά kWh και μετά ανεβάζουν το κόστος απότομα και χωρίς προκαθορισμένη τιμή. Αν ξέρεις ότι μένεις στο χαμηλό μαξιλαράκι, πρακτικά έχεις ένα φθηνό μπλε.

• Like
Reactions: avpap
Μπήκα στο MyHome Online της ΔΕΗ και δεν έχει την προσφορά που εμφανίστηκε για λίγο χτες.
Αναμονή λοιπόν μέχρι το βράδυ.
Αυτή τη στιγμή είναι αναρτημένη η νέα τιμή

Προσωπικά θα περιμένω λίγες μέρες μήπως απαντήσουν οι εναλλακτικοί.

Ναι όντως.....Αν βγαίνει στο τέλος στα 0,20 η kwh με τα κερατιάτικα καλά είναι για τέτοια εποχή.

Υ.Γ. φτάσαμε στο σημείο να χαιρόμαστε που μας "έκοψαν" μόνο ένα δάχτυλο κι έχουμε άλλα 9.....

• Like
Reactions: tiniakos
Αυτή τη στιγμή είναι αναρτημένη η νέα τιμή

Προσωπικά θα περιμένω λίγες μέρες μήπως απαντήσουν οι εναλλακτικοί.
Τα πήγα όλα δικά μου και συγγενών και τέλος η σκέψη για ένα χρόνο.
Ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει το κίτρινο για τον Αύγουστο.

Τα πήγα όλα δικά μου και συγγενών και τέλος η σκέψη για ένα χρόνο.
Ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει το κίτρινο για τον Αύγουστο.
Ασε, την φαγαμε για τα καλα το καλοκαιρι με τα κλιματιστικα και τα κιτρινα τιμολογια.

Εγώ δε πανηγυρίζω ακόμα γιατί με τις 6500 KWh που είχα στο σταθερό της Ζενίθ με πάγιο 9,9 και τρία πάγια δώρο πλήρωσα συνολικά στον πάροχο 675 ευρώ ενώ τώρα με αυτό της ΔΕΗ θα πρέπει να πληρώσω 790. Αύξηση δηλαδή 17%
Από την άλλη η φθηνότερη εναλλακτική ως τώρα ήταν το 0,129 με 9,9 πάγιο οπότε σίγουρα έχουμε μια βελτίωση. Πιστεύω τις επόμενες 15 μέρες να αντιδράσουν και οι εναλλακτικοί

Εγώ δε πανηγυρίζω ακόμα γιατί με τις 6500 KWh που είχα στο σταθερό της Ζενίθ με πάγιο 9,9 και τρία πάγια δώρο πλήρωσα συνολικά στον πάροχο 675 ευρώ ενώ τώρα με αυτό της ΔΕΗ θα πρέπει να πληρώσω 790. Αύξηση δηλαδή 17%
Από την άλλη η φθηνότερη εναλλακτική ως τώρα ήταν το 0,129 με 9,9 πάγιο οπότε σίγουρα έχουμε μια βελτίωση. Πιστεύω τις επόμενες 15 μέρες να αντιδράσουν και οι εναλλακτικοί
Πολύ καλά για 6500 KWh 675 ευρώ. Δύσκολα θα ξαναβρείς κάτι τέτοιο....
Επειδή εγώ εχτές ανανέωσα με Protergia με 9,9 πάγιο, 0,12 λεπτά τους πρώτους 3 μήνες και μετά 0,13 λεπτά για τους επόμενους 15 μήνες πήρα τηλέφωνο και έριξα γκρίνια και τους είπα ότι αν δεν μου δώσουν κάτι καλύτερο θα κάνω υπαναχώρηση....μου είπαν θα το δουν και με πήραν μετά και μου πρότειναν δώρο 6 μήνες πάγια και σταθερό για 18 μήνες 0,12 λεπτά....δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.....είπα θα τους απαντήσω αύριο, άλλα ζήτησα να το ξαναδούν και αν γίνεται να μου χαρίσουν και άλλα πάγια.

Υ.Γ. Δεν θέλω ρε γαμώτο να πάω στην ΔΕΗ, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω που μας πίνανε το αίμα επι δεκαετίες, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να είμαι σε ενναλακτικό πάροχο.

Πολύ καλά για 6500 KWh 675 ευρώ. Δύσκολα θα ξαναβρείς κάτι τέτοιο....
Επειδή εγώ εχτές ανανέωσα με Protergia με 9,9 πάγιο, 0,12 λεπτά τους πρώτους 3 μήνες και μετά 0,13 λεπτά για τους επόμενους 15 μήνες πήρα τηλέφωνο και έριξα γκρίνια και τους είπα ότι αν δεν μου δώσουν κάτι καλύτερο θα κάνω υπαναχώρηση....μου είπαν θα το δουν και με πήραν μετά και μου πρότειναν δώρο 6 μήνες πάγια και σταθερό για 18 μήνες 0,12 λεπτά....δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.....είπα θα τους απαντήσω αύριο, άλλα ζήτησα να το ξαναδούν και αν γίνεται να μου χαρίσουν και άλλα πάγια.

Υ.Γ. Δεν θέλω ρε γαμώτο να πάω στην ΔΕΗ, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω που μας πίνανε το αίμα επι δεκαετίες, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να είμαι σε ενναλακτικό πάροχο.

Στην ουσία με μηδενικό πάγιο θα είσαι στα 0,13 για 18 μήνες. Καλά είναι.
Όπως έχω ξαναγράψει προτιμάω τα μεγάλα διαστήματα.
Πείτε μου ότι θέλετε εγώ δεν προβλέπω ξανά φθηνό ρεύμα στην ζωή μας. ΠΑΝΤΑ θα βρίσκουν μια αφορμή.
Ακόμα και ήρεμα να είναι τα πράγματα διεθνώς , εδώ πάντα θα βρίσκουν αφορμή.