Τιμή Κιλοβατώρας

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τι παγια ειναι αυτα ρε....σε λιγο θα πληρώνουμε λογαριασμό χωρις να καιμε τιποτα....
Αν μπορούσε το δίκτυο να το σηκώσει η τιμολόγηση θα ήταν όπως του τηλεφώνου... Πακέτα κατανάλωσης.

Αν μπορούσε το δίκτυο να το σηκώσει η τιμολόγηση θα ήταν όπως του τηλεφώνου... Πακέτα κατανάλωσης.
Υποτίθεται ότι αν είχαν αγοράσει τους σωστούς έξυπνους μετρητές και αυτό θα ήταν τεχνικά δυνατό.
Στην Αγγλία υπάρχουν ακόμη μετρητές με...κερματοδέκτες.

Αυτή τη στιγμή είναι αναρτημένη η νέα τιμή

Προσωπικά θα περιμένω λίγες μέρες μήπως απαντήσουν οι εναλλακτικοί.
Σε σχεση με τους εναλλακτικους ειναι παρα πολυ καλη η προσφορα της δεη.
Μηπως εχει καμια παγιδα στα ψιλα γραμματα των όρων?
Διαβασα αλλα αλρη δεν εβγαλα.

Οχι. Μια χαρά. Ευτυχώς που έρχονται εκλογές και παίρνουμε καμιά ανάσα κάθε 4 χρόνια.

Σωστή είναι, πάντως και με τους ενναλακτικούς αν γκρινιάξεις με αυτό που έβγαλε η ΔΕΗ κάτι σου δίνουν, φυσικά αν είσαι πελάτης τους καιρό, πληρώνεις στην ώρα σου κλπ.
Με πήραν πριν λίγο για νεα αντιπρόταση από Protergia ύστερα από γκρίνιες και μου έδωσαν τελικό με πάγιο 9.9 άλλα δώρο τα πάγια των πρώτων 9 μηνών και σταθερό για 18 μήνες 0,12 λεπτά....νομίζω είναι μια χαρά και συμφώνησα...έρχεται κοντά σε αυτό της Δεη και έχω συμβόλαιο 18 μήνες που το προτιμώ συν ότι γλιτώνω την Δεη που ούτε να τους βλέπω δεν θέλω.

OK, καλά έκανες. Οπως έχω γράψει παραπάνω οι τιμές είναι κλειδωμένες με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (futures) και δεν δέχονται καμία μείωση στην τιμή γιατί απλά τους μειώνει το κέρδος. Γι αυτό προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι με κανά δωράκι πάγιο (που δεν τους κοστίζει τίποτα πρακτικά) .
Σίγουρα θα ζοριστούν με την προσφορά της ΔΕΗ και θα αρχίσουν τα δωράκια και άλλοι.

• Like
Reactions: karamela
Αν δεν αρχίσουν τα δώρα θα τους μαζέψει όλους πίσω η ΔΕΗ...δεν τους παίρνει θα αναγκαστούν εν τέλει να κάνουν κάτι καλύτερο. Και η αδερφή μου με Ηρων τις δώσανε αντιπρόταση καλύτερη από αυτή που έχουν στο διαδίκτυο και μάλλον θα κάτσει μαζί τους τελικά.

Παιδια να ρωτήσω κατι οφτοπικ? Οσοι εχουνε ηδη ΔΕΗ (αν υπαρχουν δλδ :) ) και εχουνε συγχρονως και μετρητες με τηλεμετρηση
παιρνουνε καθε μηνα εκκαθαριστικο λογαριασμο? ή παλευουν με τα εναντι μεχρι να ερθει εκκαθαριστικος στο τελος
του τετραμηνου?

Παιδια να ρωτήσω κατι οφτοπικ? Οσοι εχουνε ηδη ΔΕΗ (αν υπαρχουν δλδ :) ) και εχουνε συγχρονως και μετρητες με τηλεμετρηση
παιρνουνε καθε μηνα εκκαθαριστικο λογαριασμο? ή παλευουν με τα εναντι μεχρι να ερθει εκκαθαριστικος στο τελος
του τετραμηνου?
οποτε ερχεται ειναι εκκαθαριστικος. Καποια στιγμη περισυ, ειχαν αργησει πολυ να στειλουν, αλλα οταν τελικα ηρθε ηταν για 3 μηνες μαζι εκκαθαριστικος. Οταν το ειχα ψαξει με την εξυπηρετηση πελατων της δεη, μου ειχαν εξηγησει οτι δεν ειχε στειλει δεδομενα μετρησης ο δεδδηε (ο οποιος εχει εξελιχθει σε τεραστιο προβλημα, αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση). Κατι που εκτιμησα στην δεη, σε σχεση με οτι εχω ακουσει απο αλλους παροχους, ειναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις δεν εκδιδει εναντι.

Εχω φωτοβολταικο netmetering, αλλα δεν νομιζω οτι εχει σημασια αυτο στο συγκεκριμενο ζητημα.

• Like
Reactions: skysound
Ρωτω γιατι στους ειδικους ορους του myhome online γραφει για 3 εναντι και 1 εκκαθαριστικο ανα τετραμηνο.
Τα εναντι- γραφει- θα υπολογιζονται απο τις περσινες καταναλωσεις των αντιστοιχων περιοδων.

Ρωτω γιατι στους ειδικους ορους του myhome online γραφει για 3 εναντι και 1 εκκαθαριστικο ανα τετραμηνο.
Τα εναντι- γραφει- θα υπολογιζονται απο τις περσινες καταναλωσεις των αντιστοιχων περιοδων.
Εχω την εντυπωση οτι γενικα, ακομα και σε οσους εχουν παλαιου τυπου μετρητη, οτι περναει ανθρωπος για καταμετρηση καθε μηνα. Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολες τις περιοχες, αλλα στη δουλεια μου τουλαχιστον αυτο συμβαινει. Ισως εχουν γραψει αυτο στους ορους, ωστε να ειναι καλυμμενοι για ολα τα ενδεχομενα.
Στους εξυπνους μετρητες, συνηθως η μεγαλη καθυστερηση ειναι στην αρχη, δηλαδη μεχρι να ενταχθει στο συστημα του δεδδηε και να ξεκινησουν να τον παρακολουθουν. Φιλος με νεο σπιτι, περιμενε πανω απο ενα χρονο (οχι σε δεη) και αλλος φιλος με φβ, περιμενε 6 μηνες να ερθει ο πρωτος λογαριασμος με τον smart (με δεη αυτος)

αν κάποιος έχει βγάλει ακρη εδώ
ας μας πεί και σε μας τους βλάκες, μπας και καταλάβουμε

αν κάποιος έχει βγάλει ακρη εδώ
ας μας πεί και σε μας τους βλάκες, μπας και καταλάβουμε
Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει;

Εγώ καταλαβαίνω οτι έχει κλιμακωτή χρέωση με όριο τις 500 kwh και μετά ξεκινάει διακύμανση, δίπλα σου έχει την τελική χρέωση με ενσωματωμένο το πάγιο το οποίο είναι 5 €

Πίνακας υπάρχει και για το νυχτερινό.

Επίσης δεν υπάρχει χρονική δέσμευση.

εξήγησέ μου
α. τι είναι οι σβησμένες και οι απο κάτω τιμές
β. τι είναι οι τιμές με μηχανισμό διακύμανσης
3. τι είναι οι τελικές
4. τι μας ενδιαφέρουν όλες αυτές οι τιμές που θεωρητικά δεν ισχύουν όλες εκτός από μία

ναι το myhome online είναι
πού είναι το πρόβλημα?
εδώ εχω απορία

Attachments

• deh.JPG
    deh.JPG
    82.4 KB · Views: 21
Έχει τις τιμές χωρίς πάγιο και με πάγιο με ενσωμάτωση στην τελική τιμή, και χωρίς

οι Διαγραμμένες τιμές είναι απεικόνιση έκπτωσης

Έχει τις τιμές χωρίς πάγιο και με πάγιο με ενσωμάτωση στην τελική τιμή, και χωρίς

οι Διαγραμμένες τιμές είναι απεικόνιση έκπτωσης
πού αναφέρει ότι ενσωματώνεται κάπου το πάγιο στην τελική τιμή?

εκπτωση? ποιά έκπτωση?

γιατί δεν είναι οι γραμμένες οι τιμές με τον ίδιο "τρόπο" στα άλλα προγράμματα?