Τιμή Κιλοβατώρας

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Όχι, άλλο το πάγιο του παρόχου και άλλο του ΔΕΔΔΗΕ. Αναφέρεται στις "ρυθμιζόμενες" χρεώσεις
συγνώμη που επαρνέρχομαι, αλλά όταν γράφουμε κάτι θεωρώ ότι το έχουμε βρει και το έχουμε διασταυρώσει. Εφ όσον είναι ετσι, θα ήθελα να ξέρω πού το γράφει αυτό.
Αν δεν σου κάνει κόπο

(να ψάχνω μόνος μου στον συρφετό των ψιλών γραμμάτων αποκλείεται)

συγνώμη που επαρνέρχομαι, αλλά όταν γράφουμε κάτι θεωρώ ότι το έχουμε βρει και το έχουμε διασταυρώσει. Εφ όσον είναι ετσι, θα ήθελα να ξέρω πού το γράφει αυτό.
Αν δεν σου κάνει κόπο

(να ψάχνω μόνος μου στον συρφετό των ψιλών γραμμάτων αποκλείεται)

Στις ρυθμιζόμενες θα τα δεις. Δεν είναι του παρόχου για να τα ψάχνεις σε ψιλά γράμματα

Στις ρυθμιζόμενες θα τα δεις. Δεν είναι του παρόχου για να τα ψάχνεις σε ψιλά γράμματα
το βρήκα και το διασταύρωσα.
Σε ευχαριστω

Εγώ πάντως θα πρότεινα το 11.5 να το πάρετε εχθές όσοι μπορείτε.
Για το επόμενο τρίμηνο εκτός και εάν αλλάξει κάτι δραματικά στις προμήθειες Φ.Α. οι τιμές θα αυξηθούν.

1788422474175.png

1788422487883.png

• Like
Reactions: avpap
Για πείτε μου η τιμή ή μειωμένη είναι για 2 πρώτους μήνες ή για όλους;
Προχτες που το έκανα νομίζω είχαμε καταλάβει για 2 πρώτους ή το άλλαξαν;
Αν το άλλαξαν φάγαμε τρελή φόλα;

Για πείτε μου η τιμή ή μειωμένη είναι για 2 πρώτους μήνες ή για όλους;
Προχτες που το έκανα νομίζω είχαμε καταλάβει για 2 πρώτους ή το άλλαξαν;
Αν το άλλαξαν φάγαμε τρελή φόλα;
"8.3 Ο Πελάτης θα λαμβάνει, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσας Σύμβασης επιπλέον των οριζόμενων στην παράγραφο 2.2 των
παρόντων Ειδικών όρων, έκπτωση στη Σταθερή Χρέωση Προμήθειας στη Ζώνη Κανονικής Χρέωσης ίση με 0,02700 €/kW h και ίση με
0,01700 €/kWh στη Ζώνη Μειωμένης Χρέωσης (για πελάτες που έχουν διζωνικό μετρητή) "

μαλλον το αλλαξαν, διοτι και εγω θυμαμαι να ειχα διαβασει οτι τα 11.5 σεντ ηταν μονο για 2 μηνες

Σεντονι ....ξεκιναω....
εχω προγραμμα το my home plan της δεη το οποιο ειναι ενος χρονου και κανονικα ληγει τον ερχομενο φλεβαρη. Καποια στιγμη εκανα ενα αιτημα στον δεδηε οτι θελω να βαλω και νυχτερινο, Μετα απο καμια 15αρια μερες ηρθε λοιπον και μου αλλαξε το ρολοι με νεου τυπου τηλεμετρουμενο. Ενω ηξερα οτι εχω σε ισχυ το my home plan εως το φλεβαρη πατησα πανω σε ενα ορο ο οποιος ελεγε στα ψιλα οτι το my home plan δεν ειναι συμβατο με τηλεμετρουμενους νεου τυπου μετρητες. Εστειλε λοιπον μειλ και εκανα αιτημα να μεταφερθω στο my home online το οποιο εως πριν 3 μερες ηταν 0.142 και 0 κατι λιγοτερο στο νυχτερινο. Στις 21 αυγουστου μου στελνουν ιμειλ με συνημενο το συμβολαιο να το υπογραψω, Στις 25 λαμβανω ιμειλ οτι το λαβανε και θα το προωθησουν και θα λανω ιμειλ οταν ενεργοποιηθει.

προχτες η αντιπροχτες βγαζει το καινουργιο enter online που σηζηταμε πιο πανω με 0.115 ημερησιο και το ιδιο το νυχτερινο
Στελνω ιμειλ προχτες σε συνεχεια της επικοινωνιας μας και τους γραφω οτι μιας και ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει * στο my dei αππ μεχρι και εχτες εβλεπα το παλιο||* οτι αναμενω οτι θα εχω το ονλαιν με τις νεες τιμες.
Ερχεται ιμειλ καπακι σημερα στο οποιο αναγραφεται

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι, για την παροχή χχχχχχ, η ενεργοποίηση του προγράμματος MyHome Online έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς με ημερομηνία έναρξης στις 21-08-2026 κατόπιν αιτήματός σας.

Κατανοούμε την επιθυμία σας να επωφεληθείτε από τη χαμηλότερη τιμή που προσφέρεται αυτή την περίοδο στα διαθέσιμα προγράμματά μας.

Ωστόσο, κατά την πρόσφατη ανανέωση της σύμβασής σας, επιλέξατε σταθερό πρόγραμμα με συγκεκριμένη διάρκεια και συμφωνημένους όρους.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβείτε στο νέο MyHome Online, η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί, ωστόσο θα εφαρμοστεί η προβλεπόμενη χρέωση πρόωρης αποχώρησης από το υφιστάμενο πρόγραμμά σας, όπως αυτή προβλέπεται βάσει των όρων της σύμβασής σας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το πώς επιθυμείτε να προχωρήσουμε, καθώς και εάν συμφωνείτε με την ανωτέρω ενημέρωσή μας, προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.

Δλδ ημαρτον....
καπακι παιρνω τηλ και ηταν μια πολυ καλη κοπελα που ειδε ολο το θεμα .Μου ειπε να κατεβασω την φορμα υπαναχωρησης η οποια ειναι 14 μερες και σημερα ηταν η τελευταια ημερα και να την αποστειλω αμεσα με μειλ
Οποτε θα γινει υπαναχωρηση και μου ειπε οτι θα μπω αυτοματα στο γ1πν οικιακο πρασινο το οποιο δεν εχει χρονικη δεσνευση και μολις γινει θα κανω εκ νεου online το συμβολαιο με τις νεες τιμες.

Δειτε εδω πως μου απαντησαν για το αιτημα υπαναχωρησης. Καμια εξηγηση παρα μονο οτι δεν γινεται....δεν θα τα παμε καλα

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι εφικτή η ολοκλήρωση του αιτήματος υπαναχώρησης από το πρόγραμμά σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβείτε στο νέο MyHome Online, η αλλαγή
μπορεί να πραγματοποιηθεί, ωστόσο θα εφαρμοστεί η προβλεπόμενη χρέωση πρόωρης αποχώρησης από το υφιστάμενο πρόγραμμά σας, όπως αυτή προβλέπεται βάσει των όρων της σύμβασής σας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το πώς επιθυμείτε να προχωρήσουμε,
καθώς και εάν συμφωνείτε με την ανωτέρω ενημέρωσή μας, προκειμένου να
προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.

Δειτε εδω πως μου απαντησαν για το αιτημα υπαναχωρησης. Καμια εξηγηση παρα μονο οτι δεν γινεται....δεν θα τα παμε καλα

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι εφικτή η ολοκλήρωση του αιτήματος υπαναχώρησης από το πρόγραμμά σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβείτε στο νέο MyHome Online, η αλλαγή
μπορεί να πραγματοποιηθεί, ωστόσο θα εφαρμοστεί η προβλεπόμενη χρέωση πρόωρης αποχώρησης από το υφιστάμενο πρόγραμμά σας, όπως αυτή προβλέπεται βάσει των όρων της σύμβασής σας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το πώς επιθυμείτε να προχωρήσουμε,
καθώς και εάν συμφωνείτε με την ανωτέρω ενημέρωσή μας, προκειμένου να
προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.
Καταλαβαινω οτι νιωθεις αδικημενος, αλλα δεν θεωρω παραλογη την απαντηση τους. Σκεψου το διαφορετικα. Αν αγορασεις μια τηλεοραση πχ απο το πλαισιο, πριν την black friday και μετα την δεις σε προσφορα, θα πας να τους ζητησεις να σου δωσουν πισω χρηματα;
Η διαφορα ειναι οτι συνηθως, στις προσφορες προιοντων γνωριζουμε ποιες ειναι οι περιοδοι που γινονται εκπτωσεις και ετσι περιμενουμε. Η φαση με την προσφορα της δεη ηρθε απο το πουθενα. Οσοι αρχισουν να λενε για ΔΕΘ, ναι εχετε δικιο, αλλα καθε χρονο γινεται ΔΕΘ, αλλα δεν βλεπουμε εκπτωσεις στα τιμολογια της δεη.

Φιλικα και χωρις να θελω να σε πικαρω.

Εφόσον είσαι εντός 14μερου κάνεις καταγγελία εδώ. Ποτε δεν στέλνεις email στον πάροχο γιατί σε γράφουν.
Εδώ όμως είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν . Διέκοψα ΔΕΗ σε 3 μέρες και με χρέωσαν ποινή αποχώρησης. Με το που έκανα καταγγελία εδώ όλως τυχαίως σε 2 μέρες με πήραν τηλεφωνο και μου είπαν μην ανησυχείτε θα γινει αντιλογισμος και θα πληρώσετε μόνο ότι καταναλωση αναλογεί στις 3 μέρες.
Κάνε ένα account (δωρεάν είναι) εδώ:

Καταλαβαινω οτι νιωθεις αδικημενος, αλλα δεν θεωρω παραλογη την απαντηση τους. Σκεψου το διαφορετικα. Αν αγορασεις μια τηλεοραση πχ απο το πλαισιο, πριν την black friday και μετα την δεις σε προσφορα, θα πας να τους ζητησεις να σου δωσουν πισω χρηματα;
Η διαφορα ειναι οτι συνηθως, στις προσφορες προιοντων γνωριζουμε ποιες ειναι οι περιοδοι που γινονται εκπτωσεις και ετσι περιμενουμε. Η φαση με την προσφορα της δεη ηρθε απο το πουθενα. Οσοι αρχισουν να λενε για ΔΕΘ, ναι εχετε δικιο, αλλα καθε χρονο γινεται ΔΕΘ, αλλα δεν βλεπουμε εκπτωσεις στα τιμολογια της δεη.

Αν είσαι εντός νομίμου διαστήματος υπαναχώρησης , μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμα σου χωρίς ποινή πρόωρης αποχώρησης για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.
Είναι ο νόμος που ισχύει και στις αγορές προϊόντων οι γνωστές 14 μέρες.

Αν είναι (που είναι) εντός 14 ημερών έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης, απλά οι εταιρίες σου κάνουν την ζωή δύσκολη με το έτσι θέλω...θέλει κυνήγι για να βρεις το δίκιο σου....αν έχουνε περάσει 14 μέρες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

• Like
Reactions: bujinkan and avpap
Εφόσον είσαι εντός 14μερου κάνεις καταγγελία εδώ. Ποτε δεν στέλνεις email στον πάροχο γιατί σε γράφουν.
Εδώ όμως είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν . Διέκοψα ΔΕΗ σε 3 μέρες και με χρέωσαν ποινή αποχώρησης. Με το που έκανα καταγγελία εδώ όλως τυχαίως σε 2 μέρες με πήραν τηλεφωνο και μου είπαν μην ανησυχείτε θα γινει αντιλογισμος και θα πληρώσετε μόνο ότι καταναλωση αναλογεί στις 3 μέρες.

Αυτη τη στιγμη εκτος απο συνομιλια μεσω μειλ μιλησα και τηλεφωνικα και περιμενω απαντηση...αν δεν βρω ακρη θα προχωρησω οπως μου αναφερεις

δεν ειναι θεμα αδικιας....ειναι οτι εκανα αιτημα υπαναχωρησης την 14 μερα ακριβως και μου εστειλα μειλ οτι δεν εχω δικαιωμα....ακουσον ακουσον χωρις ενα επιχειρημα στην απαντηση τους.

• Like
Reactions: avpap
Αν είναι (που είναι) εντός 14 ημερών έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης, απλά οι εταιρίες σου κάνουν την ζωή δύσκολη με το έτσι θέλω...θέλει κυνήγι για να βρεις το δίκιο σου....αν έχουνε περάσει 14 μέρες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
ειμαι κα θα κανουν την υπαναχωρηση στο τελος θελουν δεν θελουν.

Ότι βρισκόσουν εντός 14 ημερών δεν τον θυμόμουν επομένως είσαι εντός του δικαιώματος σου και θα δικαιωθείς.

προχωρησα και στη ραε και εστειλα ιμειλ με το ιστορικο και φωτο και απο τη συμβαση που υπεγραψα στις 21.8 και στο εντυπο της υπαναχωρησης που υπεργαψα 3.9 και περιμενω απαντηση
Σιγα μην περιμενω τη δεη
θενκς για το tip

Για να μην κάνω τον μάγκα, τα εύσημα πάνε στο site το allazorevma.
Μέσω αυτού του site , έκανα αίτηση στον νέο πάροχο, και μόλις τους είπα ότι μου έστειλε λογαριασμό ή ΔΕΗ με ποινή αποχώρησης οπότε δεν μπορώ να πάω στον νέο παροχο , μου λένε μην ανησυχείς. Αυτό κι αυτό θα κάνεις. Και οντως ισχύει.
Δυστυχώς παιδιά δεν έχουμε μάθει ακόμα τα δικαιώματα μας. Έχουν φτιαχτεί πραγματάκια υπέρ του καταναλωτή κι εμείς ασχολούμαστε ακόμα αν έχουμε καλό κινητό και αν η τηλεόραση έχει πολλά hz.
Θεωρώ ότι οι ξένοι που έρχονται εδώ τα έχουν μάθει όλα απ' έξω κι ανακατωτά κι εμείς κοιτάμε τα σύννεφα....

• Like
Reactions: avpap and tiniakos