Tιμή Samsung 46F86

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Επειδή εγώ και το έτερον ήμισυ έχουμε ξετρελαθεί με την Σάμμυ, και ΔΕΝ θέλουμε να αγοράσουμε μέσω ιντερνετ, γνωρίζετε ποιός έχει τις καλύτερες τιμές στο συγκεκριμένο μοντέλο (Θεσ/νίκη);
Επίσης, αν μου την στείλουν από Αυστρία όπου είναι αρκετά φθνότερη (μάλλον) θα υπάρξει κάποιο θέμα με την εγγύηση ή με το τελωνείο; Γιατί καλή η ΕΕ αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αν πέσεις σε κανέναν περίεργο ή αν υπάρχει πρόβλημα με το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής των αντιπροσώπων.
Για πείτε βρε παιδιά μπας και την πάρουμε! :bigcry:

Συμπολίτη underγαβ, την δικιά μου (40F86) την πήρα από το www.shopcenter.gr, ήρθε σε 3 μέρες σε άψογη συσκευασία, με 0 ώρες στο panel και στα 1745. Την 46 την έχει στα 2362, που νομίζω είναι καλά.

Γιατί όχι από το Internet. Οι ποιο πολλοί κάνουν και αντικαταβολή, για να αποφύγεις πιστωτικές και άλλα παρόμοια.

Εναλλακτικά, πας για παζάρια του στυλ "ο απέναντι μου την αφήνει τόσο..." και ότι προκύψει

για ρωτα και στο πλαισιο
την πιο φτηνη τιμη που θα βρεις , τυπωσε την, και πηγαινε κανε μια ερωτηση

κάποιος τύπος που γνώρισα και άνοιξε τώρα μαγαζί στην Θεσ/νικη δυτικά, μου είπε ότι έφερε 2 46αρες F για πολύ γνωστά μέλη μας και τις έφερε στα 2.200 ευρώ...μπορώ αύριο πρωί να βρω τηλέφωνό του και να το πω με PM...επίσης οι κύριοι που ψώνισαν μπορούν να το δηλώσουν...

Απάντηση: Re: Tιμή Samsung 46F86

κάποιος τύπος που γνώρισα και άνοιξε τώρα μαγαζί στην Θεσ/νικη δυτικά, μου είπε ότι έφερε 2 46αρες F για πολύ γνωστά μέλη μας και τις έφερε στα 2.200 ευρώ...μπορώ αύριο πρωί να βρω τηλέφωνό του και να το πω με PM...επίσης οι κύριοι που ψώνισαν μπορούν να το δηλώσουν...
Αμπελόκηπους?-bye-

Απάντηση: Re: Tιμή Samsung 46F86

κάποιος τύπος που γνώρισα και άνοιξε τώρα μαγαζί στην Θεσ/νικη δυτικά, μου είπε ότι έφερε 2 46αρες F για πολύ γνωστά μέλη μας και τις έφερε στα 2.200 ευρώ...
Μαρτυριάρη, εγώ είμαι ο δεύτερος..
Είναι ήδη στον δρόμο και καταφθάνουν.