ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ

saitisgr

Banned
19 December 2006
1,513
Δυστυχώς εδώ
Ολοι μάθαμε ότι απο 1-7-2008 η ΔΕΗ προέβη σε αύξηση των τιμολογίων...καλώς ή κακώς
Αρα θα χρεωθούμε όλοι με τιμές αυξημένες και γιά καταναλώσεις που έγιναν μέχρι και τις 30-06-2008...
Εγώ δεν είδα κανέναν καταμετρητή να παίρνει την ένδειξη του ρολογιού στις 30-06-2008 και ώρα 24.00
Επειδή αυτό προσωπικά το ονομάζω Α@@@Η και Κ@@Ψ@@Α απο μέρος της ΔΕΗ ...και απο το EΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!Περιμένω μία εξήγηση...
γιά το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός χρέωσης του λογαριασμού μου..ως προς την κατανάλωση ανάμεσα στις ημερομηνίες μέχρι 30-06-2008 και 01-07-2008

Και ποιός ειπε οτι δεν την έκαναν ήδη την αύξηση; Σε μενα ήρθε εκκαθαριστικός την περασμένη Παρασκευή (εντός Ιουνίου) διπλάσιος απο οποιονδήποτε αλλο εκκαθαριστικό ως τώρα και εχει μεσα ενα ποσο που το ονομάζει "διόρθωση" και που ειναι αυτό ακριβώς που κάνει την μεγαλη διαφορά! Συνολικά τα τετράμηνο επι σειρά ετών ...έφτανα τα 220-240 ευρώ και τωρα το τελευταίο τετράμηνο ανέβηκα στα 450! (ο μη μετρούμενος + ο εκκαθαριστικός). Και φυσικά η μέτρηση ...δεν έχει κατανάλωση air condition, αυτό ...στον επόμενο!
Καμιά αλλη εταιρεία ηλεκτρισμού που να χρεώνει λιγότερα μήπως γνωρίζει κανείς;

...της Αλβανίας!! Τέτοιο νταβατζηλίκι πια από τους οργανισμούς "κοινής" (αν)ωφέλειας, έχει καταντήσει αηδία. Αλλά τι να περιμένει κανείς, η χρηματιστηριακή τους αξία πάνω από όλα, και οι μέτοχοι...

Re: Απάντηση: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ

...της Αλβανίας!! Τέτοιο νταβατζηλίκι πια από τους οργανισμούς "κοινής" (αν)ωφέλειας, έχει καταντήσει αηδία. Αλλά τι να περιμένει κανείς, η χρηματιστηριακή τους αξία πάνω από όλα, και οι μέτοχοι...

Σεμνά...........και ταπεινά βρέ..........που μου ξεβρακώθηκες.....
σαν τόν λαό έτοιμος για συνουσία

Και σε μένα τα ιδια.
Το μεγαλύτερο ποσό σε εναντι μου ήρθε πριν 5 μέρες...212 ευρώ!
Φανταστείτε να γίνει και η..εκκαθάριση που λένε :rifle:
Και χωρίς τη χρέωση του air condition,που θα είναι στον επόμενο
Ε,ρε γλέντια :BDGBGDB55:

μισό ... μισό βρε παιδιά

και η ΔΕΗ πώς θα ζήσει ????

οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από που θα βγούνε ???

τα Bonus, οι υπερωρίες ???

σαν να τα θέλετε όλα δικά σας .......

ξέρει κανείς για τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ τι τιμολόγια ισχύουν για την κατανάλωση τους ???

Αλοίμονο με τέτοιες εξαιρετικές υπηρεσίες που λαμβάνουμε απο ενα ακομη ΜΠΟΥΡΔΕ!@#%^% του Δημοσίου και τους κηφήνες που το στελεχώνουν...είναι λογικό να κάνουν και αυξήσεις...

μισό ... μισό βρε παιδιά

και η ΔΕΗ πώς θα ζήσει ????

οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από που θα βγούνε ???

τα Bonus, οι υπερωρίες ???

σαν να τα θέλετε όλα δικά σας .......

Σωστά, κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι????

όσο και να τα αυξήσουν με τισ μεγάλες ζέστες θα λέμε ξανά
Δεν
Εχουμε
Ηλεκτρικό
όσο για τις καταστροφές στις ηλεκτρικές μας συσκευές
άντε να βρεις το δίκιο σου !

Σςςςς...μην τα λέτε δυνατά, σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον ένας εργαζόμενος της ΔΕΗς αναμεσά μας...Μην τους εξαγριώνετε!Φαντάζεστε τα αντίποινα;
:flipout::flipout:

Προσωπικά θά περίμενα μιά κάποια διαμαρτυρία από τήν ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αλλά δέν βρήκα τίποτα στό site τους....τίποτα ακόμα...ούτε γιά τά μάτια τού κόσμου...κόσμου πού τούς συμπαραστάθηκε στήν μεγάλη τους απεργία...

Αντί αυτού βέβαια θαύμασα τήν τελευταία ανάρτηση (3/7/08) πού (ίσως) εξηγεί πολλά...

Θαυμάστε..ιδίοις όμμασι εδώ...

ετοιμαζεται νεα εταιρεια παροχης ηλεκτρισμου ιδιωτικων συμφερόντων,αν ο κοσμος δεν αγανακτησει με την ΔΕΗ,πως θα επιβιωσει το καινουριο σχημα...?
λεω εγω τωρα..

20 % αύξηση σε 14 μήνες... και τολμούν να μιλούν για πολιτική, για ακρίβεια, για την ελληνική κοινωνία... να δούμε θα βάλουμε μυαλό όταν ψηφίζουμε?

100 εκατομμύρια σε μίζες και μεις λέμε: "ε, καί? μόνο? νόμιζα ήταν περισσότερα! τί να κάνουμε... έτσι είναι..." Επειδή όμως δεν είναι έτσι, αλλά έτσι νομίζουμε, γι'αυτό μας περιποιούνται...

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλο μέλος...
Εχθές ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ.Ανοίγω τον φάκελο και τι να δω.
580 ευρώ!!!
Παίρνω τηλέφωνο για να μου αναλύσουν το ποσό και μου λένε ότι ο λογαριασμός αφορά Εκκαθάριση από τον 10/2007 έως και τον 6/2008 και ότι όλοι οι προηγούμενοι ήταν προκαταβολές.
Όταν τους ρώτησα γιατί δεν έγινε καταμέτρηση το προηγούμενο 8μηνο,μου είπαν κάτι απαράδεκτες δικαιολογίες περί απεργίας και-ακούστε καλά- χιονόπτωσης,λες και μένω στη Φλώρινα!!!
Φυσικά ο υπολογισμός έγινε με τις νέες τιμές...

Σωκρατη, στο Συνηγορο του Πολιτη. Εγω τους κυνήγησα το 2000 και δεν πληρωσα ρευμα για 1 1/2 χρονο αφου υποχρεωθηκαν με αυτον τον τροπο να μου επιστρεψουν τα ζρωστουμενα

Απάντηση: Re: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ

Σωκρατη, στο Συνηγορο του Πολιτη. Εγω τους κυνήγησα το 2000 και δεν πληρωσα ρευμα για 1 1/2 χρονο αφου υποχρεωθηκαν με αυτον τον τροπο να μου επιστρεψουν τα ζρωστουμενα

δεν γινεσαι πιο λεπτομερης να φωτιστουμε και μεις λιγο?:idea:

Re: Απάντηση: Re: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ

δεν γινεσαι πιο λεπτομερης να φωτιστουμε και μεις λιγο?:idea:

Κοιταξε, εαν εχουν βαση τα παραπονα σου (αμφισβητεις τη χρεωση, ας πουμε) ετοιμαζεις μια μικρη εκθεση με το τι εχει συμβει και την αποστέλλεις στο ΣτΠ. Εαν εχει βαση, σε λιγες μερες θα σε προσεγγισουν να συζητησεις το θεμα με αυτους και κατοπιν παρεμβαίνουν στη ΔΕΗ.

Η δικη μου περιπτωση ηταν διαφορετικη (η ΔΕΗ ηθελε να πληρωσω το χρεος αλλουνού, αλλοιώς 'εκοβε' το ρευμα), αλλα δικαιώθηκα.

Δοκιμασε, δεν εχεις κατι να χασεις, ειδικα εαν σου χρεωσαν ρευμα που καταναλώθηκε σε 1 χρονο με αυξημενες τιμες

Προσωπικά θά περίμενα μιά κάποια διαμαρτυρία από τήν ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αλλά δέν βρήκα τίποτα στό site τους....τίποτα ακόμα...ούτε γιά τά μάτια τού κόσμου...κόσμου πού τούς συμπαραστάθηκε στήν μεγάλη τους απεργία...

Αντί αυτού βέβαια θαύμασα τήν τελευταία ανάρτηση (3/7/08) πού (ίσως) εξηγεί πολλά...

Θαυμάστε..ιδίοις όμμασι εδώ...

Τιποτα.........
Πουλημα ολα !!! να μαθουν τα καθηκια να
αντιδρουνε και για τα συμφεροντα των αλλων οχι μονο για την παρτη τους !!!!!!

Μονο οταν θα υπαρχουν 2 εταιριες παροχης ρευματος δηλ, ανταγωνισμος μονο τοτε θα πεσουν αι τιμαι.......

οσο εχουμε μονο την Δεη θα τη φαμε στη μαπα και αυτην και τους εργαζομενους της που κοιτανε την παρτυ τους αφου εχουν τοσες ΜΑ ΤΟΣΕΣ απαλαγες .....

Re: Απάντηση: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ

Τιποτα.........
Πουλημα ολα !!! να μαθουν τα καθηκια να
αντιδρουνε και για τα συμφεροντα των αλλων οχι μονο για την παρτη τους !!!!!!

Μονο οταν θα υπαρχουν 2 εταιριες παροχης ρευματος δηλ, ανταγωνισμος μονο τοτε θα πεσουν αι τιμαι.......

οσο εχουμε μονο την Δεη θα τη φαμε στη μαπα και αυτην και τους εργαζομενους της που κοιτανε την παρτυ τους αφου εχουν τοσες ΜΑ ΤΟΣΕΣ απαλαγες .....

Τα ίδια περίπου ετοιμαζόμουν να γραψω! Το προσωπικό εννοείται πως πληρώνει εντελώς διαφορετικές τιμές στο ρεύμα...όσο ανεβαινουν για τους υπόλοιπους τοσο κερδίζουν αυτοί ...έμμεσα!
Σχετικά με τον υπέρογκο λογαριασμό πήγα χτες και τον πλήρωσα, αλλά πριν πληρώσω πήγα στο γραφείο του υπεύθυνου και μου ειπε ότι το 200αρι επιπλέον που μου έβαλαν για ΔΙΟΡΘΩΣΗ οφείλεται λεει στο ότι το διάστημα Νοεμβριος 07-Φεβρουαριος 08 ειχε χαλασει το ρολόι μου και εγραφε και το ημερήσιο στο νυχτερινό (δηλαδη δεν έγραφε ημερήσιο) και μου άλλαξαν λεει τον μετρητή και υπολόγισαν την διαφορά με βαση την κατανάλωση ημερησίου της προηγούμενης χρονιάς! Οταν ειπα γιατι δεν ειδοποιήθηκα να δω το πρόβλημα πριν γίνει η αλλαγή ρολογιού δεν ειπε τιποτε, αν όμως ειχα εναλλακτική εταιρεία μετά απο τέτοια συμπεριφορά (γιατι πρεπει να τους πιστέψω;) θα τους άφηνα και θα πήγαινα στην άλλη....