Τιμολογιακή πολιτική μετά τον 1ο χρόνο προσφοράς

HomenumRevelio

New member
27 April 2008
35
Πήρατε χαμπαρι ότι στο site της ote tv οι τιμές άλλαξαν και μετα τον πρώτο χρόνο για όσους είναι συνδρομητές και τηλεφώνου διαμορφώνονται στα 14,90 για το family pack και στα 19,90 για το full pack; όπως δηλαδη τις τιμές προσφοράς του 1ου χρονου.

Re: τιμολογιακη πολιτικη μετα τον 1ο χρονο προσφορας

Δεν είναι καιρός για αυξήσεις και είναι και ένδειξη σεβασμού όχι σαν την νοβα που οι περισσότερες προσφορές είναι για νέους συνδρομητές και μόνο.

για εμάς που δεν έχουμε οτε σταθερό; θα μείνουν στα ίδια ή θα ανέβουν στα 28,5 αν θυμάμαι καλά;

EDIT: πολύ απλά μπήκα στο σάιτ του ΟΤΕ και είδα πως και για μας η τιμή θα παραμείνει στα 25 ευρώ... +1 στον ΟΤΕ :worshippy:

Last edited:
Τώρα τελευταία το αλλάξανε αυτό, καθώς κλείνει όπου να´ναι ο πρώτος χρόνος λειτουργίας της πλατφόρμας και θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες.
Τα 3 επιπλέον ευρώ δεν θα γκρέμιζαν τα οικονομικά κάποιου, αλλά θα επιδρούσαν αρνητικά στην ψυχολογία του.
Για μένα ήταν αναμενόμενο, αλλά αναμφίβολα θετικό.:2thumb22sup:

οπως και να χει αυτοι που θα κλεινανε ενα χρονο και δεν θα θελανε να πληρωνουνε εξτρα για τον δευτερο χρονο θα κανανε πολυ απλα μια διακοπη και την επομενη μερα θα κανανε καινουριο συμβολαιο με τις μειωμενες τιμες προσφορας....
κατι αντιστοιχο συμβαινει και στο ιντερνετ...βεβαια μολις πηρα τηλεφωνο να κανω διακοπη μου αναβαθμισανε το συμβολαιο για ενα χρονο στις μειωμενες τιμες και μου στειλανε καινουριο μοντεμ...

Δηλαδή είναι υπερβολικό που είχα μια ελπίδα ότι για εμάς που είμασταν συνδρομητές από την πρώτη μέρα ότι θα μας έκαναν καμία προσφορά για να μας κρατήσουν του στίλ το full pack σε πιο καλή τιμή κλπ. ή δωρο κανενα ´δεκτη pvr εαν βγεί!!

για οσους εχουν την προσφορα 12+2 μηνες δωρο ή ανανεωσανε το συμβολαιο τους και πηρανε την προσφορα 12+2 μηνες να προσεξουνε γιατι σε εμενα σε δυο συνδεσεις δεν αφαιρεθηκαν στον διμηνο λογαριασμο 40ε οπως θα επρεπε. ισα ισα με τις προπληρωμες του καινουργιου συμβολαιου τις επιστροφες απο τις προπληρωμες του παλιου συμβολαιου ηρθε περισοτερο το ποσο.
και για να το ξεμπερδεψω ? μιλαγα 1 ωρα με 3 ανθρωπους στο 13888 οπου μου ειπανε οτι καταλαβανε αλλα πρεπει να παω σε καταστημα, στην συνεχεια πηγα σε καταστημα του οτε οπου το εξηγησα σε 3 ανθρωπους παλι και εκανα γραπτο αιτημα γιατι εκεινοι δεν μπορουσανε να κανουνε κατι με αποτελεσμα να με καλεσουν μετα απο 7 μερες να μιλησω με μια κοπελα για να μου αφαιρεσει 40ε (19.90 χ2 ) στον επομενο λογαριασμο.