Τιμολόγιο ΔΕΗ - χρεωσεις

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Γνωριζει παρακαλω να μου πει καποιος αν υπαρχει καποιος τροπος καποιου ειδους ελεγχου σχετικα με την χρεωση του λογαριασμου της ΔΕΗ ?

Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει λαθος ?
Υπαρχει περιπτωση καποιος να μας "κλεβει" ρευμα, και να πληρωνουμε παραπανω απο οτι καταναλωνουμε ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ντινο ,κοιταξε τον μετρητη της ΔΕΗ ,αν η ενδειξη που εχει ειναι πολυ κοντα σ αυτην που εχει ο εκκαθαριστικος λογαριασμος..Μπορεις εμπειρικα να δεις ποσες στροφες παιρνει ο μετρητης ,αν στο σπιτι εχεις σαν μονη καταναλωση το ψυγειο.Αν με το ψυγειο μονον στη πριζα ο δεικτης γυρναει γρηγορα,ζητας απο το αρμοδιο τμημα της ΔΕΗ ελεγχο του μετρητη[δεν νομιζω να κοστιζει πολυ]
Οτι μπορει καποιος να σου κλεβει ρευμα δεν ειναι και απιθανο.Στη Θεσ/νικη αρτοζαχαροπλαστειο ειχε <παρει> μια παροχουλα ρευματος απο το διπλανο super market,καποια στιγμη το καταλαβανε και βρεθηκε στον εισαγγελεα

Last edited:
Δοκίμασε να κλείσεις όλες τις συσκευές σου ή να τις βγάλεις από τις πρίζες και δες αν γυρίζει το ρολόι.
Μπορεί να έχεις κάποια διαρροή ή όντως να σου κλέβουν ρεύμα από κάπου

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αν εχω διαρροη, και κατεβασω τον γενικο, το ρολοι θα συνεχισει να γυρναει ?

Ντινο αν σε σοκαρε ο τελευταιος εκκαθαριστικος μη τη ψαχνεις. Δεν εχεις καμμια διαρροη. Ολους μας σοκαρε :bigcry:

Θα εβγαινα εγω και θα κερναγα γνωστους αγνωστους αν μου ερχοταν τοσο...

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αν εχω διαρροη, και κατεβασω τον γενικο, το ρολοι θα συνεχισει να γυρναει ?

Αν η διαρροή είναι μέσα στο σπίτι τότε όχι. Γι αυτό σου 'πα βγάλε ή κλείσε όλες τις συσκευές.

Re: Απάντηση: Τιμολόγιο ΔΕΗ - χρεωσεις

:grandpa: Προφανώς μένεις σε γκαρσονιέρα και λείπεις όλη μέρα. Για αυτό δεν πληρώνεις πολύ ρεύμα. Ε;
Τυχερος εισαι και εσυ Μιχαλη με τοσα λιγα βατ ενισχυτη :eviltongue:

Εκκαθαριστικός 400! Στον “φούρνο” να κοιμόμουνα επι ένα τετράμηνο δεν θα πλήρωνα τόσο!(μόνος μου μένω....)
Πήγα να κάνω παράπονα και βρήκα μια απίστευτη ουρά! Τον γονάτισαν τον κοσμάκη......

Οικονομία κύριοι...

190 ευρώ.
Μόνο το ψυγείο.

Θερμοσίφωνα - Ντους? Με το λάστιχο, έξω με τα σκυλιά, γατιά, παπιά κλπ να ρίχνουμε και λίγο παιχνίδι...

Φώτα - τηλεόραση? Ποτέ. Έξω μέχρι αργά το βράδυ με 3 κεριά και με καρπούζι, τρανζιστοράκι και καλή παρέα.

Air condition? Αιώρα κάτω από τη καρυδιά.............-bye-

Εννοείται πως σας πειράζω ε? -bye-

Η κλασική απάντηση από όσο θυμάμαι είναι:

Τόσα λεφτά λέει ο ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ!

Και ξέρετε άμα το λέει ο ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ... δε γίνεται τίποτα.
Είναι κάτι σαν τον Θείο Λόγο, την Μια και Μοναδική Αλήθεια.

images

Εκκαθαριστικός 400! Στον “φούρνο” να κοιμόμουνα επι ένα τετράμηνο δεν θα πλήρωνα τόσο!(μόνος μου μένω....)
Πήγα να κάνω παράπονα και βρήκα μια απίστευτη ουρά! Τον γονάτισαν τον κοσμάκη......

Κορυφαία Ατάκα :flipout::flipout::flipout:

Τυχερος εισαι και εσυ Μιχαλη με τοσα λιγα βατ ενισχυτη :eviltongue:

ΑΑαα... Ή ενισχυτής ανοιχτός ή aircondition! Έτσι κρατάω τον εκκαθαριστικό κάτω από το 1000άρικο το καλοκαίρι.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα toughbook να δουλεύω κάτω από τη ντουσιέρα όταν θα πιάσουν οι χοντρές οι ζέστες...

ΑΑαα... Ή ενισχυτής ανοιχτός ή aircondition! Έτσι κρατάω τον εκκαθαριστικό κάτω από το 1000άρικο το καλοκαίρι.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα toughbook να δουλεύω κάτω από τη ντουσιέρα όταν θα πιάσουν οι χοντρές οι ζέστες...
Μαλλον δε σου' ρθε η ΕΥΔΑΠ ακομη... :p

Όταν έρθει η ΕΥΔΑΠ θα πλένουμε τα πιάτα σαν τους Άγγλους.
Θα γεμίζουμε το νεροχύτη με νερό και θα τους κάνουμε ένα πέρασμα... Να μη πηγαίνει χαμένη και η σάλτσα!
Κάτσε να δεις που θα αρχίσουν να κάνουν γεωτρήσεις στο κέντρο της Αθήνας σε λίγο...

Mηπως ο καινουργιος σας δημαρχος[της καθε περιοχης] σας ανεβασε τα δημοτικα τελη?
Βεβαια περα απο καποιες ενεργοβορες συσκευες που ειναι γνωστες[ηλεκτ κουζινες,πλυντηρια,θερμοσιφωνες-ενισχυτες σε ταξη Α],υπαρχουν και καποιες αλλες λιγοτερο υποπτες[π.χ καποια p.c με τερατωδη τροφοδοτικα που εχουν ελαχιστη καταναλωση 350-500 βαττ]και τα οποια αφηνουμε ολη μερα ανοικτα.
Οπως και να εχει καλο θα ειναι να ξεχωρισουμε τη χρεωση της ΔΕΗ απο τις χρεωσεις του δημου,και να ελεγχουμε τις μετρησεις που αναφερει το εκκαθαριστικο της ΔΕΗ ,με αυτο του μετρητη μας[ειναι ελαχιστος ο χρονος που χρειαζεται]

120 ευρω ειναι τα κοινοτικα τελη... (53 εναντι, συν 67 στον εκκαθαριστικο)

εγώ στο μαγαζί επειδή έχω 5άρα παροχή πλήρωνα 200 ευρώ το μήνα στη ΔΕΗ.

Πήγα στην aegean για καλύτερα και ο λογαριασμός (με τα δημοτικά τέλη στη ΔΕΗ) μου ήρθε πάλι 200 ευρώ.

Στην αρχή τα πήρα στο κρανίο επειδή δεν είχε διαφορά, τώρα που το σκέφτομαι όμως ίσως να έπεσα επάνω στις αυξήσεις...