Την 1η Φεβρουαρίου ο νέος του Θανάση

η υπεροχη αναμονη ειναι ξανα εδω ....
μου θυμιζει τα παλια
η Ματουλα δεν ειναι Μαρθα
ο Περιδης ειναι Περιδης

αλλα τι σημασια εχει ..
επιτελους εχουμε κατι να περιμενουμε
ποσο πολυ τον αγαπαμε τον Θαναση
ισως γιατι δεν εχουμε τιποτε αλλο ....

στις 12/2 θα ειναι στο fuzz
θα παμε ?

σε κλειστο χωρο ειναι πολυ πολυ καλυτερος ...

τι λεει το fuzz σαν χωρος ?

στο Σταυρο του Νοτου φοβερη η συναυλια που ειχα δει
λιγο απογοητευση στο θεατρο βραχων

.

στις 12/2 θα ειναι στο fuzz
θα παμε ?

σε κλειστο χωρο ειναι πολυ πολυ καλυτερος ...

τι λεει το fuzz σαν χωρος ?

στο Σταυρο του Νοτου φοβερη η συναυλια που ειχα δει
λιγο απογοητευση στο θεατρο βραχων

.

Στην Πετρούπολη θές νά πείς βρέ..:2thumb22sup:
Πάντως το τέστ κοπώσεως τό περάσαμε μιά χαρά....Τέτοιο τρέξιμο σε ανηφοριά ειχα χρόνια νά κάνω..:flipout::flipout::ernaehrung004:

Υ.Γ.
Και στον Λυκαβητό ήταν εξαίρετος.....μέ Μάρθα..

Και άρεσε και στον Λύμπε...σκέψου...:smash::music-smiley-005:

Στην Πετρούπολη θές νά πείς βρέ..:2thumb22sup:
Πάντως το τέστ κοπώσεως τό περάσαμε μιά χαρά....Τέτοιο τρέξιμο σε ανηφοριά ειχα χρόνια νά κάνω..:flipout::flipout::ernaehrung004:

Υ.Γ.
Και στον Λυκαβητό ήταν εξαίρετος.....μέ Μάρθα..

Και άρεσε και στον Λύμπε...σκέψου...:smash::music-smiley-005:

sorry ...θεατρο Πετρας ηθελα να πω
ειναιν πλεον γνωστο
οταν οι αλλοι τελειωνουν ο Σουρλας βρισκει παρκινκ :Banane0:

.

sorry ...θεατρο Πετρας ηθελα να πω
ειναιν πλεον γνωστο
οταν οι αλλοι τελειωνουν ο Σουρλας βρισκει παρκινκ :Banane0:

.

Χεχε...Μιά χαρά θέσεις βρηκαμε πάντως...

Ασε πού δυό φορές πού παραπάτησες έτρεξαν αμέσως δυό τεκνές νά βοηθήσουν..:flipout::flipout::worshippy:

Εμενα με βλεπω για τις 12/2

Αληθεια τι λεει σαν χωρος?

Ειναι δυνατον να μην μπορεις να κλεισεις εισητηρια μεσω internet?

watch

Άκουσα αρκετά από τα κομμάτια πριν λίγες μέρες και, μετά από πολύ καιρό, αποφάσισα να ξαναγοράσω cd. Έχει γίνει η προπαραγγελία και αναμένω εντός της εβδομάδας. Τον Θανάση τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους συνθέτες τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο λόγω συνθετικής-στιχουργικής ικανότητας, αλλά και γιατί καταφέρνει, κρατώντας πολλά στοιχεία και προσθέτοντας ολοένα και νέα, να εξελίσσει τη μουσική του, χτίζοντας ταυτόχρονα ένα πολύ προσωπικό προφίλ.

Επειδή είχα την τύχη να το έχω εδώ και λίγες μέρες, νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέρον συνολικά το άλμπουμ. Απαιτεί βέβαια προσεκτική ακρόαση, όπως όλες οι προτάσεις του Θανάση. Θα τολμούσα να πω ότι μιλάει κοντά στην ίδια γλώσσα με την "Βροχή", μόνο που είναι περισσότερο τραγουδιστό.
Ο Θανάσης έχει κτίσει πλέον έναν πολύ προσωπικό ήχο και λόγο, που παρόμοια δεν υπάρχουν στην δισκογραφία. Σίγουρα καλύτερο από τα προηγούμενα δύο άλμπουμ (εμένα μου άρεσε και ο "Σαμάνος", αλλά νομίζω πως τον "κατανάλωσα", το άκουσα πολλές φορές και δύσκολα ανατρέχω πάλι).
Θα με ενδιέφεραν οι εντυπώσεις σας, ίσως σήμερα να είναι στα ράφια των δισκοπωλείων.

Re: Απάντηση: Την 1η Φεβρουαρίου ο νέος του Θανάση

Επειδή είχα την τύχη να το έχω εδώ και λίγες μέρες, νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέρον συνολικά το άλμπουμ. Απαιτεί βέβαια προσεκτική ακρόαση, όπως όλες οι προτάσεις του Θανάση. Θα τολμούσα να πω ότι μιλάει κοντά στην ίδια γλώσσα με την "Βροχή", μόνο που είναι περισσότερο τραγουδιστό.
Ο Θανάσης έχει κτίσει πλέον έναν πολύ προσωπικό ήχο και λόγο, που παρόμοια δεν υπάρχουν στην δισκογραφία. Σίγουρα καλύτερο από τα προηγούμενα δύο άλμπουμ (εμένα μου άρεσε και ο "Σαμάνος", αλλά νομίζω πως τον "κατανάλωσα", το άκουσα πολλές φορές και δύσκολα ανατρέχω πάλι).
Θα με ενδιέφεραν οι εντυπώσεις σας, ίσως σήμερα να είναι στα ράφια των δισκοπωλείων.

Είμαι πολύ "πολωμένος" για να μαι αντικειμενικός.
Πάντως ο Θανάσης είναι ο πιο σημαντικός Έλληνας μουσικός, ΙΜΟ ...

Παρέλαβα χτες. Με μια γρήγορη πρώτη ακρόαση μου άρεσε, αλλά θα πρέπει να εντρυφήσω περαιτέρω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είναι από τους δίσκους που θέλουν τις ακροάσεις τους, το χρόνο τους, όπως και οι περισσότεροι του Θανάση. Θα επανέλθω μετά από αλλεπάλληλες ακροάσεις!

Ελάχιστος εαυτός

Άκουσα τον ¨ελάχιστο εαυτό" του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Δεν θα ´λεγα ότι απογοητεύτηκα αλλά νομίζω ο Θανάσης μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλύτερα πράγματα..... (βραχνός προφήτης, αγρύπνια, η βροχή από κάτω).

Καλημέρα παιδιά,

εγώ περιμένω να βγει σε βινύλιο αρχές άνοιξης αλλά θα το πάρει το κορίστι σημερα μάλλον σε cd

δεν έχω υποκύψει στον πειρασμό να ακουσω τραγούδια μεσα από το utube

θα περιμένω να τον ακούσω ξανά και ξανά και ξανά για να διαμορφώσω άποψη

εχω κλείσει εισητήρια για το σαββατο, ελπίζω να γνωρίσω κάποιον από εσάς

Παρέλαβα χτες. Με μια γρήγορη πρώτη ακρόαση μου άρεσε, αλλά θα πρέπει να εντρυφήσω περαιτέρω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είναι από τους δίσκους που θέλουν τις ακροάσεις τους, το χρόνο τους, όπως και οι περισσότεροι του Θανάση. Θα επανέλθω μετά από αλλεπάλληλες ακροάσεις!

Και επανέρχομαι! Μετά από πραγματικά πολλές αλλεπάλληλες ακροάσεις, η αρχική αίσθηση παραμένει και ενισχύεται. Ο δίσκος είναι πραγματικά πολύ καλός, ισορροπημένος και εμφανώς θανασιακός..Στίχοι στα ίδια επίπεδα, στα οποία μας έχει συνηθίσει ο Θανάσης (βλέπε την υπογραφή μου!), μουσική σωστά μοιρασμένη ανάμεσα στο γνωστό Θανάση και στον πειραματικό Θανάση, παραγωγή άψογη, μουσικοί άριστοι (μεγάλος Φώτης) και ένα γενικότερο αποτέλεσμα που δικαίωσε πέρα για πέρα τις προσδοκίες μου!
Υ.Γ. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια, θα έλεγα "Ποιος θα με θυμάται" "Σαν Μικέλε", "Του έρωτα και του θανάτου", "Ομίχλη" και "Σιμούν".

ο Θανασης επαναλαμβανεται
το Σαν Μικελε και το Σιμουν τα λεει καλυτερα στα live
πολυ ποιηση και λιγοτερη μουσικη
δεν απογοητευτηκα
αλλα περιμενα περισσοτερα ..

.

Καλημέρα παιδιά,

εγώ περιμένω να βγει σε βινύλιο αρχές άνοιξης αλλά θα το πάρει το κορίστι σημερα μάλλον σε cd

δεν έχω υποκύψει στον πειρασμό να ακουσω τραγούδια μεσα από το utube

θα περιμένω να τον ακούσω ξανά και ξανά και ξανά για να διαμορφώσω άποψη

εχω κλείσει εισητήρια για το σαββατο, ελπίζω να γνωρίσω κάποιον από εσάς
Για πες τι και που σε βυνιλιο ??????????
μαλλον Σαββατο θα ειμαι και εγω εκει