Την αγορασα!

toure7

Established Member
18 August 2008
132
Πηγα παλι σημερα στο saturn και τις ειδα ολες απο κοντα. Τα χρωματα που εχει η philips 7603 δεν τα εχουν ουτε τα μεγαλα αδερφακια της και καμια sony και καμια samsung. Για παραδειγμα η philips 9603 εχει υπερβολικα εντονα χρωματα. Επισης το ιδιο παρατηρησα σε σχεση με την w4000 και την z4500. Tα χρωματα της w4000 μου φαινονταν πιο ''γηινα'' και πραγματικα.

Σιγουρα ρολο παιζουν και οι ρυθμισεις. Και στις sony και στις philips δοκιμασα καποιες ρυθμισεις και παλι η εικονα της 7603 ηταν ανωτερη(για τα δικα μου γουστα). Παντως δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα του motion. Οταν ειναι ενεργοποιημενο νομιζεις οτι βλεπεις ερασιτεχνικη ταινια. Αμφιβαλλω αν αρεσει εστω και σε ενα ανθρωπο αυτη η αηδια. Ολοι το απενεργοποιουν.

Για μενα εχει 2 μειονεκτηματα η philips 7603. Το input lag που κανει δυσκολο το gaming(τελικα ομως δεν θα παρω ps3 ,αλλα θα μεινω στο pc gaming) και η ελλειψη 100hz για ποδοσφαιρο. Παντως σε γρηγορες σκηνες δεν φαινεται η ελλειψη των 100hz. Επισης ειχαν μαζι την w4000 και την z4500 και ειχε φασεις απο ποδοσφαιρο και δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα.

Αnyway την αγορασα 950 ευρο(42αρα) και θα σας αναφερω τις εντυπωσεις μου οταν την παραλαβω

Εαν συνδεσεις pc στην 7603 εκει θα δεις lag μεχρι να δεις το κλικ στην οθονη θα σε εχει παρει ο υπνος..

ο φιλος μαλλον εννοει οτι αφου δε θα παρει PS3 και θα μεινει στο PC gaming, δε θα χρειαστει να χρησιμοποιησει την τηλεοραση σαν monitor για να τον νοιαξει το lag, θα μεινει στο υπαρχον του monitor για το PC...

Με γεια και καλοδουλευτη!

ο φιλος μαλλον εννοει οτι αφου δε θα παρει PS3 και θα μεινει στο PC gaming, δε θα χρειαστει να χρησιμοποιησει την τηλεοραση σαν monitor για να τον νοιαξει το lag, θα μεινει στο υπαρχον του monitor για το PC...

Με γεια και καλοδουλευτη!

Aυτο ακριβως εννοω. Δεν προκειται να παιξω ps3 ,ουτε να την συνδεσω με pc. Περιμενω να ερθει και το LG 370 blu ray player και θα ειμαι κομπλε. Η τηλεοραση προοριζεται για θεαση sd και hd και τιποτα αλλο.

Δεν ξερω αν κανει το 1080p σε 1080ι ,αλλα ξερω τι εβλεπαν τα ματακια μου οταν επαιζε η ''μουμια'' στο μαγαζι. Καθισα αρκετες ωρες και επαιξα με τις ρυθμισεις σε w4500 ,samsung 656 και κατεληξα οτι η philips ειναι καλυτερη. Δεν παρατηρησα προβληματα με ''ουρες'' που ανεφερε ενα αλλο παιδι, ουτε προβλημα στις fast action scenes της ταινιας.

Απορο και εγω με την επιλογη σου, αλλα αν εσυ εισαι ενταξει, κανενα προβλημα.

Εγω παλι καθολου. Την ειδα live να παιζει hd ταινια(και οχι διαφημιστικα spot) και ηταν μακραν καλυτερη απο τις αντιστοιχες sony ,samsung,toshiba,lg που επαιζαν την ιδια ταινια

Εγω παλι καθολου. Την ειδα live να παιζει hd ταινια(και οχι διαφημιστικα spot) και ηταν μακραν καλυτερη απο τις αντιστοιχες sony ,samsung,toshiba,lg που επαιζαν την ιδια ταινια

Αν στα ματια σου ειναι ενταξει τοτε τελος,εσυ να εισαι καλα και να την ευχαριστιθης και να την ξεζουμισης, καλοριζικη.:a0210:

Μια χαρά είναι η τηλεόραση για τα λεφτά της και για παραπάνω από μέση χρήση, και περί ορέξεως:Banane0:

Απάντηση: Re: Την αγορασα!

Αν στα ματια σου ειναι ενταξει τοτε τελος,εσυ να εισαι καλα και να την ευχαριστιθης και να την ξεζουμισης, καλοριζικη.:a0210:

+1...καλορίζικη...

.... τηλεόραση παίρνουμε για να την χαρούμε εμείς και όχι οι άλλοι, αφού εσύ είσαι ευχαριστημένος τα υπόλοιπα είναι θεωρίες.