την αποψη σας για λαπτοπ

Απάντηση: Re: την αποψη σας για λαπτοπ

Είχα το DELL LATITUDE D620, ως εταιρικό σωστό εργαλείο!!
εχει ενσωματωμενη καμερα επανω του?η μπαταρια του σε κραταγε για κανα 2 ωρες?πες μου σε παρακαλω 3-4 πραματα ακομα?

Οι δυο εταιριες εχουν μεταξυ τους τοση σχεση, οση και η ΚΙΑ με την AUDI αν μιλαμε για αυτοκινητα.

Η υποστηριξη της DELL, ειναι απολυτη. Το next business day on site service, το εχω χρειαστει δυο φορες. Και τις δυο, ειχα επισκευασμενο μηχανημα σε λιγοτερο απο 24 ωρες.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη. Τωρα απο ευκολιες και αξεσουαρ, αναλογα με το μοντελο και την τιμη.

Re: Απάντηση: Re: την αποψη σας για λαπτοπ

εχει ενσωματωμενη καμερα επανω του?η μπαταρια του σε κραταγε για κανα 2 ωρες?πες μου σε παρακαλω 3-4 πραματα ακομα?

Κάμερα δεν είχε ( το D620 ), η μπαταρία "κράταγε" περίπου 2,5 ώρες, λογική χρήση, χωρίς τίποτε εξοντωντικές ερργασίες.
Απίστευτα ευχαριστημένος

Να πω, 2 πραγματάκια ακόμη, δεν συνέβη σε μένα αλλά σε συνάδελφο των πωλήσεων, του κάψε την motherboard, σε 2 ημέρες είχε καινούργια motherboard.

φυσικά δεν πρέπει να μιλάς για καινούργια μηχανήματα....
το Dell D520 είναι μιας διετίας, φυσικά έχουν 3 χρόνια εγγύηση άρα σου
μένει και ένας χρόνος ακόμα και μάλιστα next business day στον χώρο που θα τους υποδείξεις...

στο παρακάτω link απλά βάζεις το service tag του Dell και σου λέει πόση
εγγύηση έχεις ακόμα , σου λέει ακόμα το original configuration του
μηχανήματος

http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/en/details?c=us&cs=19&l=e

Οι δυο εταιριες εχουν μεταξυ τους τοση σχεση, οση και η ΚΙΑ με την AUDI αν μιλαμε για αυτοκινητα.

Η υποστηριξη της DELL, ειναι απολυτη. Το next business day on site service, το εχω χρειαστει δυο φορες. Και τις δυο, ειχα επισκευασμενο μηχανημα σε λιγοτερο απο 24 ωρες.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη. Τωρα απο ευκολιες και αξεσουαρ, αναλογα με το μοντελο και την τιμη.

Το παραδειγμα ειναι λιγο ατυχες γιατι η KIA εχει 7 χρονια εγγυηση (και πολυ καλη αξιοπιστια) και η Audi εχει μολις 2...

ΥΓ. Δεν εχω KIA (αλλα το σωστο να λεγεται) και ειμαι πρωην κατοχος Audi (που ειναι η καλυτερη Γερμανικη εταιρεια κατα την αποψη μου)...

Εννοει μια υποδοχη για καρτα SIM που εχει η Dell πίσω απο τη μπαταρια, σε περιπτωση που καποιος θελει να χρησιμοποιεί το λαπτοπ με καποιο data plan εταιρειας κινητης. Προσεξτε ομως: απαιτει την αγορα μιας 3G καρτας (εσωτερικη, στο board) για να λειτουργησει...

Κι εγω ψηφιζω Dell (θα με πλακωσει το XPS μου αν δεν... :-) )

Απάντηση: Re: την αποψη σας για λαπτοπ

Εννοει μια υποδοχη για καρτα SIM που εχει η Dell πίσω απο τη μπαταρια, σε περιπτωση που καποιος θελει να χρησιμοποιεί το λαπτοπ με καποιο data plan εταιρειας κινητης. Προσεξτε ομως: απαιτει την αγορα μιας 3G καρτας (εσωτερικη, στο board) για να λειτουργησει...

Κι εγω ψηφιζω Dell (θα με πλακωσει το XPS μου αν δεν... :-) )
ευχαριστω για την αμεση απαντηση,και για αυτο ειχα απορια για την slim πισω απο την μπαταρια.Αλλα λεω για την υποδοχη εξυπνης καρτας που εχει αριστερα απο τα πλαγια?

Χμ... Μαλλον εννοεις τις νεου τυπου PCMCIA (νομιζω ExpressCard?). Αν εχει remote το Dell, την χρησιμοποιεις ως.. θηκη. Πλεον τα φορητα εχουν τα παντα ενσωματομένα, οποτε δυσκολα θα χρειαστεις καποια επεκταση μεσω αυτης της καρτας (εκτος αν προσθεσεις ηλεκτρονικο δισκο στο slot).