Την βοηθεια σας παρακαλω!!!!!

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Τον τελευταιο καιρο στριφγυριζει στο μυαλο μου η ιδεα να αγορασω πικαπ και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Να ξεκαθαρισω οτι το με το συγκεκριμενο χομπι εχω να ασχοληθω απο τις αρχες της προηγουμενης δεκαετιας (και σε πολυ ερασιτεχνικο επιπεδο η ενασχοληση μου) και θεωρω τον εαυτο μου εντελως ασχετο με το θεμα .

Ο εξοπλισμος μου ειναι av και οχι αποκλειστικα audio και αποτελειται απο προ rotel 1098 και τελικους παλι rotel. Για ακροαση cd χρησιμοποιω το dvd μου denon 3910. Γνωριζω οτι δεν ειναι το ιδανικο για audio ακροασεις αλλα δυστηχως δεν μπορει να αλλαξει αυτο.

Προχωραμε στα ενδωτερα τωρα. Ξεκιναω με τα βασικα. Το budget κουτσουρεμενο αρκετα. Ως αποτελεσμα, εχω βρει το Pro Ject RPM-1 Genie το οποιο ειναι στα οικονομικα πλαισια που εχω θεσει και το οποιο αισθητικα μου αρεσει. Ομως δεν το εχω ακουσει και δεν γνωριζω αν αξιζει τιποτα απο αποψη επιδοσεων. Υπαρχει κανενας που να το γνωριζει και να μου πει την αποψη του για αυτο? Επισης υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα οικονομικα επιπεδα?

Παμε παρακατω τωρα. Θα χρειαστω phono stage το οποιο θα πρεπει να ειναι και αυτο στα ιδια οικονομικα πλαισια. Προτασεις?
Μια απορια που ειχα ειναι η εξης. Θα ηταν σωστο αν παρω το RPM-1 να παρω της ιδιας μαρκας και phono stage ή μηπως θα ηταν πιο σωστο να παρω της rotel το phono stage? ¨η μηπως τελικα δεν παιζει κανενα ρολο το οποιο "ταιριασμα".

Τελειωνοντας θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζετε και τιποτα αλλο το οποιο δεν εχω υπολογισει.

-bye-