Την βοήθεια σας παρακαλώ

buck

Senior Member
13 September 2006
502
Αλιμος
Καλησπέρα σε όλους - ες,

Πρόσφατα απέκτησα την Panasonic 50U10 και σκέφτομαι για την αγορά ενός bluray player που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αυτό Panasonic.

Αυτό που με προβληματίζει είναι άλλο. Μεχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα DVD Recorder ( Pioneer ) αλλά σε λίγο δεν θα μπορεί να λαμβάνει το ψηφιακό σήμα και φυσικά δεν θα μπορώ να γράφω τηλεοπτικά προγράμματα.

Επίσης υπάρχει και δορυφορικός αναλογικός δέκτης που και αυτός δεν έχει δέκτη για τα επίγεια ψηφιακά.

Τι προτείνετε για την αντικατάσταση όλων αυτών, ή δυνατόν,ακόμη και με μία συσκευή, που θα μου δίνει την δυνατότητα λήψης FTA δορυφορικών προγραμμάτων, εγγραφή σε σκληρό δίσκο τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά επιπλέον και την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο. ( Ζητάω πολλά; Ζητάς ομόλογα ΕΤΒΑ!!! ....για όσους θυμούνται..)

Δεδομένου ότι η τν έχει μόνο δύο HDMI, θα ήθελα αυτό να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερες συσκευές και καλώδια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το παρόν νήμα ανοίχτηκε αρχικά στην κατηγορία bluray/δέκτες, αλλά μετά και απο προτροπή του μέλους kblachos το μετέφερα εδώ, που μάλλον είστε πιό ειδικοί.

Φιλε buck,
δε μας είπες πόσα χρήματα διαθέτεις.

Ο Azbox που προτάθηκε παραπάνω κοστίζει περί τα 350 + το έξτρα επίγειο ψηφιακό Tuner.
Λαμβάνει δορυφορικά κανάλια, επίγεια ψηφιακά, είναι HD, κάνει εγγραφή σε εσωτερικό και εξωτερικό δίσκο. Είναι media player με δυνατότητα αναπαραγωγής divx & .mkv (με ελληνικούς υπότιτλους), συνδέεται στο ασύρματα και ενσύρματα στο Ιντερνετ. (π.χ. youtube, RSS κλπ)
Λέγοντας όμως "δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο" τι ακριβώς εννοείς?

Καλησπέρα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απορία, γιατί είμαι ασχετος με το θέμα. Ο Azbox με το έξτρα επίγειο ψηφιακό δέκτη ( υποθέτω mpeg4 ) είναι μία συσκευή; Δηλαδή ο δέκτης είναι εσωτερικός ή συνδέεται εξωτερικά;

Σύνδεση με youtube κλπ μέσω Wi Fi. ( Για την ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο)

Το ποσό που διαθέτω, θα εξαρτηθεί απο τις δυνατότητες του δέκτη. Εάν κάνει όσα ζητάω, χωρίς την ανάγκη αγοράς εξωτερικών δίσκων και media player, μπορώ να διαθέσω μέχρι 500 ευρώ.

Σε κάποιο νήμα διάβασα για κάποιο δέκτη Edision argus Vip 2. Αυτός καλύπτει τις απαιτήσεις μου;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Καλησπέρα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απορία, γιατί είμαι ασχετος με το θέμα. Ο Azbox με το έξτρα επίγειο ψηφιακό δέκτη ( υποθέτω mpeg4 ) είναι μία συσκευή; Δηλαδή ο δέκτης είναι εσωτερικός ή συνδέεται εξωτερικά;

Σύνδεση με youtube κλπ μέσω Wi Fi . ( Για την ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο)

Το ποσό που διαθέτω, θα εξαρτηθεί απο τις δυνατότητες του δέκτη. Εάν κάνει όσα ζητάω, χωρίς την ανάγκη αγοράς εξωτερικών δίσκων και media player, μπορώ να διαθέσω μέχρι 500 ευρώ.

Σε κάποιο νήμα διάβασα για κάποιο δέκτη Edision argus Vip 2. Αυτός καλύπτει τις απαιτήσεις μου;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

το τουνερ τοποθετητε εσωτερικα,εχει θεση για 2
μπορεις να δεις βιντεο απο το youtube ειτε με Wi Fi αρκει να εχεις Wi Fi ρουτερ ειτε με καλωδιο ethernet
σκληρο δισκο παιρνει εσωτερικα οποτε δεν χρειαζεσαι καποιον εξωτερικο

Καλημέρα και ευχαριστώ ξανά.

Που μπορώ να βρώ περισσότερα στοιχεία για το εν λόγω δέκτη; Αυτά που διαβάζω εδώ είναι λίγο μπερδεμένα ( είπαμε είμαι άσχετος ) και νομίζω ότι είναι κάπως ακριβός σε σχέση με άλλους, όπως ο Edision, ο οποίος , από τα λίγα που καταλαβαίνω, μάλλον με καλύπτει.

Βασικότερη προϋπόθεση για την απόκτηση του δέκτη, είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία - αξιοπιστία.