ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

YonVog

Established Member
26 June 2006
249
ΒΟΥΛΑ
Αγαπητοί φίλοι γεια σας και χρονια πολλα. Εχω το εξης προβλημα.Μετά από μια ανεπιτυχή εγκατάσταση του windvd 8, τα περισσότερα players του συστήματος μου (πλην των ΤΤ & MPC) "μουγκάθηκαν"! Δηλαδή Pdvd 7.3, KPM, VLC. Στέλνω το σημα από την οπτική έξοδο σε αποκωδικοποιητή. Πριν την εγκατάσταση του windvd όλα έπαιζαν κανονικά (thanks to Browser!).Παρότι έκανα απεγκατάσταση του windvd και επανεγκατασταση του KPM το αποτελεσμα ήταν το ιδιο. Κανενας ήχος!!! Έκανα διαφορες δοκιμες και ρυθμισεις στον KPM αλλα δυστυχώς χωρις αποτέλεσμα. Τι μπορει να φταιει? Τόσο μπαχαλο μου τα εκανε το windvd? Αναμένω την βοηθεια σας.
Σας ευχαριστω.
 
Γιαννη, δοκιμασε να απεγκαταστησεις τους drivers της καρτας ηχου και να τους επανεγκαταστησεις.
 
Φιλε Τάκη δεν εχω καρτα ηχου αλλα την ενσωματωμενη της motherboard μιας και χρησιμοποιω εξωτερικο αποκωδικοποιητη. Οποτε τι εγκατασταση να κανω?
 
Λογικά με τη motherboard θα πήρες κι ένα cd με τους drivers. Συνήθως μπορείς να κάνεις uninstall από το control panel. Σε μένα είναι το SoundMAX.

Δοκίμασε και αυτό: Control Panel / Administrative Tools / Services και δες αν είναι started το Windows Audio.
 
Eυχαριστω πολύ. Θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω. Καποιος φιλος μου ειπε να κοιταξω μηπως μπορω να κανω καποιο restore. Ειδωμεν!!!
 
Και προς δικη σας ενημερωση το pc specification:
Core 2 duo 6600
MotherB Asus p5b
ATI x1950pro
2 giga RAM
Windows server 2003 (XPerience edition, βελτιστοποιημενο για media, φοβερα σταθερο και εξαιρετικα γρηγορο)