Την βοήθεια σας

Status
Not open for further replies.

earthmover

New member
10 May 2013
7
Γεια Χαρα σε όλους
Πρώτο μου πόστ παιδιά και θέλω την βοήθεια σας για ένα ήχοσυστημα που αποτελείται απο:
Nad 303 η 302( δεν θυμάμαι ακριβώς )
Rotel rv 03 τελικό
Sony c500 πηγή
B&w dm 602 s1 ηχεία
Θα ήθελα να μου προσδιορίζεται μια τίμια τιμή για τα παραπάνω μηχανήματα. Πρόκειται να γίνει ανταλλαγή με κάτι δικό μου του οποίου η τιμή είναι γνωστή και καθορισμένη

νομίζω πρόσφατα κάποιος συμφορουμίτης είχε δώσει ένα λινκ με τιμές μεταχειρισμένων συσκευών που πωλήθηκαν πρόσφατα στο ebay.
Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω, μήπως το ξέρει-θυμάται κανείς;

Αρκεί να μπεις στο e bay,να βάλεις στην αναζήτηση τα μηχανάκια και θα δεις.
Μια ιδέα θα την πάρεις.

δε δείχνει όμως τιμές για ότι έχει κλείσει, οπότε αν ψάχνεις και όχο τόσο συχνό, μπορεί να υπάρχει μία ή και καμμία δημοπρασία ανοιχτή

Γεια Χαρα σε όλους
Πρώτο μου πόστ παιδιά και θέλω την βοήθεια σας για ένα ήχοσυστημα που αποτελείται απο:
Nad 303 η 302( δεν θυμάμαι ακριβώς )
Rotel rv 03 τελικό
Sony c500 πηγή
B&w dm 602 s1 ηχεία
Θα ήθελα να μου προσδιορίζεται μια τίμια τιμή για τα παραπάνω μηχανήματα. Πρόκειται να γίνει ανταλλαγή με κάτι δικό μου του οποίου η τιμή είναι γνωστή και καθορισμένη

Τα μηχανήματα πάντως( Nad και B&W) είναι αρκετά παλιά..Επίσης ο NAD είναι ολοκληρωμένος ενισχυτής.
Για τον Rotel rv 03 και το Sony δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, που ίσως να σημαίνει πως
έχεις λανθασμένα στοιχεία όσον αφορά τα μοντέλα.

Χρησιμοποίησε τις μηχανές αναζήτησης στο net για να βρείς τιμές και να κάνεις την συναλλαγή σου.

Παιδιά σας οφείλω μια συγνώμη γιατί σας ταλαιπωρησα μιας και τα στοιχεία των μηχανημάτων δεν ήταν σωστά
Ο τελικός είναι ο Rotel rb-03.
Για τον nad 304 που παίζει σαν pro.

Η πηγή είναι Sony cdp 500και δεν βρήκα κάποια αγγελία η κάποια άλλη αναφορα
Απο τα παραπάνω έχουμε και λέμε:
Rotel 160
Nad 304. 140
B&W DM 602. 200
Σύνολο. 500
Αξίζει αυτά τα λεφτά η σύνθεση;

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Την βοήθεια σας

Παιδιά σας οφείλω μια συγνώμη γιατί σας ταλαιπωρησα μιας και τα στοιχεία των μηχανημάτων δεν ήταν σωστά

Αξίζει αυτά τα λεφτά η σύνθεση;

Αξίζει.

Καλές συνδιαλλαγές.

Status
Not open for further replies.