Την γνώμη σας για 4 γνωστα μοντελα.

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Θα μπορουσε κανεις να βοηθησει στην επιλογη αγορας αναμεσα στα εξης 4 μοντελα.Εχω βρει τις παρακατω τιμες και η αποφαση ειναι δυσκολη γιατι πραγματικα μου αρεσουν και οι τεσερεις.Ειμαι πιο κοντα στον 7700 λογο τιμης αλλα και λογο το οτι ειναι δοκιμασμενο μοντελο.Εχει κανεις να προτεινει κατι και να με βγαλει απο την αναποφασιστικοτητα στην οποια εχω πεσει.

benq 7700 -760 ευρω
optoma hd70 - 770 ευρω
sony AW15 - 950 ευρω
sanyo Z5 - 950 ευρω

Επισης γνωριζεται απο που μπορω να αγορασω το επιδαπεδιο πανι 80´' που δινει η sony για τον ΑW15.

Αμαν!!κουραστικος εχω γινει...:twoguns:

Προσεχε με το Sony γιατι εχει ακουστει οτι πεφτει παρα πολυ η φωτεινοτητα του απο τις πρωτες ωρες. Η γνωμη μου ειναι για τον Optoma HD70 παρα πολυ καλος και απροβληματιστος για πολλες ωρες. Φιλος μου που τον εχει κυριολεκτικα τον εχει ξεσκισει με πολλες ωρες καθημερινα ,ταινιες, σιριαλ, παιχνιδια, τηλεοραση για ματς, και δεν καταλαβαινει τιποτα το μηχανημα.

Αυτο τον καιρο αντικαθισταται απο τον Optoma HD65 με μικροτερο βαρος,καλυτερο μαυρο, HDMI 1.3 και 1080p 24hz υποστιριξη.

Last edited:
Ο Optoma HD800X ειναι η καινουργια φουρνια 1080p με DC1 μαλλον και περιμενουμε απο μερα σε μερα να ερθει και εδω με τιμη γυρω στα 1700 ευρω.
Να δουμε ομως τι ψαρια πιανει σε σχεση με τον HD80. Παντως απο τιμη σκιζει.

Εγω φίλε μου έχω τον Optoma H70 από το καλοκαίρι (Τον πήρα τον Ιούλιο 1080 ευρώ)Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα πρόσφατα που πήρα και ps3 η εικόνα του πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει!! Δεν έχω δει βέβαια τον sony ούτε τον benq αλλά όταν τον αγόρασα εγώ η άλλη μου επιλογή ήταν ο sanyo που τότε έκανε γύρω στα 1300 και μου έπεφταν πολλά.....

εγω πηρα προσφατα τον epson emp tw700 δοκιμασμενο μοντελο απο πολλους εδω best seller και πανω απο οικονομικος .μονο 830 ευρω
η ευκρεινια του καλητερη τον αλλων(πολυ σημαντικο για hd υλικο) που εγραπσες και πολυ πιο φωτεινος απο aw15.περιμενε για 1080p θα βγουν πολλα νεα μοντελα το 2008 και θα πεσουν πολυ οι τιμες.εγω 1080π θα παρω σε κανα χρονο αν σκεφτεις οτι οι 720π δινουν σχεδον το 90% των 1080 τωρα "περιοδικο hitech" αλλα και προσωπικη εμπειρια.

για δες λιγο και τον epson emp tw700 στην ιδια κατηγορια ειναι
Θα μπορουσε κανεις να βοηθησει στην επιλογη αγορας αναμεσα στα εξης 4 μοντελα.Εχω βρει τις παρακατω τιμες και η αποφαση ειναι δυσκολη γιατι πραγματικα μου αρεσουν και οι τεσερεις.Ειμαι πιο κοντα στον 7700 λογο τιμης αλλα και λογο το οτι ειναι δοκιμασμενο μοντελο.Εχει κανεις να προτεινει κατι και να με βγαλει απο την αναποφασιστικοτητα στην οποια εχω πεσει.

benq 7700 -760 ευρω
optoma hd70 - 770 ευρω
sony AW15 - 950 ευρω
sanyo Z5 - 950 ευρω

η ευκρεινια του καλητερη τον αλλων(πολυ σημαντικο για hd υλικο) που εγραπσες και πολυ πιο φωτεινος απο aw15.

Καλύτερη ευκρίνεια από τους Benq & Optoma (μονότσιπους DLP)?

Πρέπει να έπεσες σε εξαιρετικό κομμάτι..

o optoma HD65 ειναι κατι που δεν ειχα υποψιν μου.Απο οτι διαβασα ειναι ενα παρα πολυ καλο μοντελο και σε παρα πολυ καλη τιμη.Το ψαχνω.... και μαλλον με τιμη 840 που τον βρηκα θα ανοιξω την συσκευασια του μια απο τις επομενες μερες...:ernaehrung004:

benq 7700 -760 ευρω
optoma hd70 - 770 ευρω
sony AW15 - 950 ευρω
sanyo Z5 - 950 ευρω

1) sony AW15 - 950 ευρω
2) sanyo Z5 - 950 ευρω
3) optoma hd70 - 770 ευρω
4) benq 7700 -760 ευρω

Εγω μάλλον θα περίμενα να δω τον νέο της Optoma που κυκλοφορεί από όσο ξέρω μόνο στην Γαλλική αγορά μέχρι στιγμής αλλά πιστεύω κάτι θα κάνει και η εδω αντιπροσωπεία.

www.technixx.gr
839 ευρω για την ακριβεια.Και μιας και εχω ξαναψωνισει απο εκει ειναι 100% trust αγορα.
Μανωλη για να καταλαβω...αναμεσα σε αυτα τα μοντελα θεωρεις την καλυτερη αγορα τον Sony?

ναι αρκει να τηρουντε καποιες προυποθεσεις οπως λιγο χρηση lens shift τελειο focus καλη σιγκλιση των panel και καλη oθονη σημα ψηφιακο στα 720π για απεικονηση των εικονοστοιχειων 1:1 .:SFGSFGSF:
Καλύτερη ευκρίνεια από τους Benq & Optoma (μονότσιπους DLP)?

Πρέπει να έπεσες σε εξαιρετικό κομμάτι..

Eγω ειχα για 300 περιπου ωρες optoma hd70 και για 400 ωρες toshiba mt700 οπου ειναι ενας benq 7700 σε αλλο κουτι. Και οι δυο προβολεις ειναι κατωτεροι του epson700 σε ευκρινια οταν εδινα 720p. Ακομα και σε χρωμα, κινηση, και βαθος χρωματος ειναι καλυτερος. Ειδικα ο optoma με τα 8 bit οι διαβαθμισεις στο χρωμα βγαζανε ματι. Ο sony για λιγο που τον ειδα εχει και καλα χρωματα και ευκρινια και καλο μαυρο ομως δεν κανει για πανω απο 90 ιντσες γιατι ειναι ολιγον ψωφιος απο φωτεινοτειτα και ολα καλα στην αρχη μετα τις 300 ωρες τι γινεται; Eγω θα σου προτεινα epson700 για κατω απο χιλιαρικο.