Την γνώμη σας για blu ray

Απάντηση: Την γνώμη σας για blu rey

Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά δεν με απασχολεί προς το παρών.Υπάρχουν κ οι σκληροί.Για καθαρά αναπαραγωγή αξίζει;

Απάντηση: Την γνώμη σας για blu rey

Το έχω κανα τετράμηνο και παίζει απροβλημάτιστα.

Αφου το ψαχνεις, μηπως σε ενδιαφερει καποιο το οποιο να παιζει αλλα και να αντιγραφει τοσο BR οσο και HDDVD ??

Μιλαω για το LG GGW-H20L, το οποιο (βεβαια) ειναι και ποιο ακριβο (400ευρω) αλλα τα κανει ολα.

Μόλις αγόρασα καρτα-2600-έτσι στενεύουν τα οικονομικά μου.Σίγουρα όμως είναι πολύ καλή πρόταση

ΟΚ. Ερωτηση (απο περιεργεια) ποσο θα το χρησημοποιεις το BR drive?
Πολυ λιγες δεν ειναι οι ταινιες που κυκλοφορουν εδω?
Εκτος και αν ψωνιζεις "απ' εξω"

Ξερω θα ειμαι μισο/οφ τοπικ, αλλα μηπως εχετε καμμια πληροφορηση για combo hddvd/bluray drive να εμφανιζετε κατα δω?

Λίγες ταινίες σίγουρα θα δω μια και ο προβολέας μου είναι ακόμα 720-αλλά σιγά σιγά πρέπει να οργανωθούμε.

Re: Απάντηση: Την γνώμη σας για blu ray

Ξερω θα ειμαι μισο/οφ τοπικ, αλλα μηπως εχετε καμμια πληροφορηση για combo hddvd/bluray drive να εμφανιζετε κατα δω?

Σαν το παραπανω, ή χωρις να γραφει?

Σε καθε περιπτωση δεν εχω ιδεα.

Για το LG, εχει το περιοδικο RAM παρουσιαση, ισως εκει κατι να λεει.

Re: Απάντηση: Την γνώμη σας για blu ray

Λίγες ταινίες σίγουρα θα δω μια και ο προβολέας μου είναι ακόμα 720-αλλά σιγά σιγά πρέπει να οργανωθούμε.

Ισως, πεταμενα λεφτα αυτην την στιγμη

μπορει να μου καποιος γιατι στην βαθμολογια χρηστων εχει μολις δυο?
Μην κοιτάς τέτοια πράγματα.

Απλώς δεν έχουν καμία σημασία.

Πάντως εμένα μου μπήκε στο μιαλό οπότε το αργότερο την Δευτέρα το παραγγέλνω.Και καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ για νεο προβολέα.

Απάντηση: Re: Την γνώμη σας για blu ray

Αφου το ψαχνεις, μηπως σε ενδιαφερει καποιο το οποιο να παιζει αλλα και να αντιγραφει τοσο BR οσο και HDDVD ??

Μιλαω για το LG GGW-H20L, το οποιο (βεβαια) ειναι και ποιο ακριβο (400ευρω) αλλα τα κανει ολα.

pre-order στο Play.com 295 !!!!!!

http://www.play.com/PC/PCs/4-/35171...-ROM-Drive-Internal-SATA/Product.html?cur=258

Μήπως έχει κανείς αυτόPIONEER BDC-202 BLU-RAY COMBO DRIVE -< http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326602 >και αν αξίζει για αγορά

το αγορασα την παρασκευη και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι ακρως θετικες.
αθορυβο,γρηγορο(ριπαρε το spiderman3 σε 90 λεπτα(45GB) και pioneer.
στα 160 ευρο- με τα σημερινα δεδομενα-ειναι νομιζω πολυ καλη περιπτωση...