ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ DIY KΑΛΩΔΙΑ..

16 χιλιοστά συνολικό πάχος και 6 χιλιοστά ο κλώνος...
Αγκαλιάζει την υπερβολή...

Αν βρείς βύσματα που να χωράει και δεν σ ενοχλεί το κόστος μπορείς να το δοκιμάσεις...
Αν ανησυχείς μήπως πετάξεις τα λεφτά σου (σενάριο πιθανό), θα σού λεγα να δοκιμάσεις πρώτα κάποιο μικρότερο καρέ. Το Χ-25 με 2μισι χιλιοστά κλώνο θα είναι υπεραρκετό και σημαντικά φτηνότερο.

Καλοφτιαγμένο φαίνεται. Μ αρέσει το ασήμι αν και δεν το έχω δοκιμάσει σε καλώδιο ρεύματος και μ αρέσει η διπλή θωράκιση.

Δε μ αρέσει το ότι δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο πως είναι ο κλώνος φτιαγμένος. Αναφέρει και κασσίτερο και ασήμι στην επίστρωση και καθόλου τον πυρήνα. Επίσης δεν μου αρέσει το PVC.

Πάντως το έχει και το Γερμανικό Άμαζον. Δες μπορεί να έχει καλύτερα μεταφορικά από τα 20 ευρώ που θέλει ο ημπέις

Meterware Viablue X-60 Silver Power Cable für DIY Netzkabel power cord | eBay..Kαλησπερα σας παιδια..θα ηθελα την γνωμη σας για αυτα τα καλωδια..τι λετε αξιζουν?

Φίλιππε, τα καλώδια διαπιστώνει κανείς αν αξίζουν και κυρίως αν του κάνουν αφού τα δοκιμάσει..
Για το συγκεκριμένο δεν έχω άποψη καθώς δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω...

Οπως και να έχει,το συγκεκριμένο δείχνει καλοφτιαγμένο.Αν το θες για να αντικαταστήσεις
τα μαύρα καλώδια που συνοδεύουν τις συσκευές και να μην ξανασχοληθείς με αυτά, προχώρα το.

Kαλημερα σας και καλη εβδομαδα..δεν με επιασε η μανια τις αλαγης..εχθες ηρθε ενας φιλος και εφερε μαζι του το σκυλο του ενα κοκερακι που εχει, ο διαολος μου μασισε το καλωδιο την ωρα που εμεις αραξαμε για καφε στην αυλη..καλα που εδω η μπριζες ειναι με διακοπτες και τον ειχα κλεισει..αλιως καγκελο θα ηταν ο κοπρος..χαρες που εκανε ο ρουφιανος κουνημα την ουρα και στροφες γυρω απο το καλωδιο..καλα δεν ηταν και τιποτα το αμαν ,εργοστασιακο του RG 10 MK4 SYMPHONIC LINE για καμια τοστιερα καλο ηταν ουτε καν θωρακιση δεν ειχε...

Παντως οτι αποφασισεις να παρεις, αν ξαναπερασει ο φιλος σου κλεινε οχι μονον τους διακοπτες αλλα και την πορτα του δωματιου.Μπας και το σκυλι την βρισκει με τα καλωδια :laugh:

Οσον αφορα το καλωδιο που λες, στο Λονδινο εισαι , σιγουρα θα βρεις κατι καλυτερο.....

Last edited:
ναι τον ρουφιανο..σκεφτηκα τι θα του κανω..θα απλωσω τσιλι σε ενα καλωδιο και θα το αφησω εξω απο την πορτα..καπνους απο τα αυτια θα βγαλει ο φουστις..πλακα κανω..

καλημερα σας..τελικα τα βρηκα απο αμαζον ..50 λιρες τα 2 μετρα το χ40 μια χαρα εκατσε..οτι και να ειναι καλυτερα θα ειναι απο τα μαυρα που ειχα, οποτε αναμενο..σας ευχαριστω ολους να ειστε καλα..οταν παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις..

καλημερα ,τελικα ηρθε το καλωδιο το εστησα ..και εμεινα λιγο μακακας..τελικα δεν το περιμενα οτι το καλωδιο ρευματος θα εκανε την διαφορα..περιμενα να εχει καποια ελαχιστη..αλα αυτο εχει αρκετη, μπασα ,εικονα , λεπτομερια...

Απάντηση: Re: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ DIY KΑΛΩΔΙΑ..

καλημερα ,τελικα ηρθε το καλωδιο το εστησα ..και εμεινα λιγο μακακας..τελικα δεν το περιμενα οτι το καλωδιο ρευματος θα εκανε την διαφορα..περιμενα να εχει καποια ελαχιστη..αλα αυτο εχει αρκετη, μπασα ,εικονα , λεπτομερια...

Μεγαλύτερες διαφορές έχω ακούσει από καλώδια ρεύματος παρά από interconnect1