Την γνώμη σας για Keyboard + mouse στο σαλόνι.

billytsik

Senior Member
2 January 2009
361
Internet
Αυτήν την στιγμή έχω ένα MX 5000 σετακι με το mx 1000 mouse. Είναι πολύ όγκος και θα μου άρεσε να ήταν μικρότερο το πληκτρολόγιο. Έχω και ενα Dinovo mini πάνω στο τραπεζάκι αλλά για σερφαρισμα και internet θέλει κανονικό ποντίκι.
Το παράπονο μου είναι οτι το mouse δεν πιάνει απο απόσταση και πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μέτρα απο τον δέκτη. Είναι μπλούτούθ αλλα ποτε δεν δούλεψε σωστά απο απόσταση.
Τελευταία έχει αρχίσει και μου κάνει κόλπα το δεξι κλικ και πριν πάρω κατι είπα να συμβουλευτώ και την γνώμη σας.
Θέλω να εχει ποντίκι κανονικό (παίζουμε και κανα game).
Η απόσταση ειναι 3,5 μ και δεν θελω να παρω κατι που να μην δουλεύει (παλι) ...και οχι δεν παρεμβάλλεται τίποτα μεταλλικό που να δημιουργεί πρόβλημα στο receiver.

Εσείς τι έχετε ?

μονο αυτο. εχει και pad ακι δεν χρειαζεσαι ποντικι. κομψοτατο και επαναφορτιζομενο Logitech diNOVO Edge

@kozadin Έχει ο κουμπάρος μου το 5500 και μου λέει οτι και αυτός απο μεγάλη απόσταση έχει προβληματάκια αλλά σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση απο έμενα.
@printioa Παίζω αρκετά RPG και το mouse είναι αναγκαίο.

Keysonic 340BT και προαιρετικά ποντίκι turbo X (bluetooth και τα 2). Δουλεύουν άψογα από απόσταση 5 μέτρα.

Εχω δυο μινι ποντικια bluetooth, τα οποια πιανουν πανω απο 3 μετρα ανετα (δεν δοκιμασα παραπανω) και ενω το dongle ειναι πανω στον Η.Υ (χωρις προεκταση).
Mini Bluetooth Wireless Cordless Optical Mouse 1000 DPI
Πανω σε USB 2.0 Bluetooth Blue Tooth Dongle

Επισης δυο παλια σετακια MS wireless desktop 2.0, στα οποια το ποντικι πιανει ανετα στα 3 μετρα (το σετακι εχει τον δεκτη με καλωδιο και τοποθετειται μπροστα απο τον Η/Υ).

Εκεινο που μπορεις να κανεις για να πιανει το υπαρχον ποντικι πιο καλα ειναι να παρεις σκετο το Bluetooth dongle (τον δεκτη του) και να το βαλεις πανω σε μια προεκταση USB.

@nikolouzosr Το keyboard δείχνει καλό. Ξέρεις που μπορώ να το δω ζωντανό για να δοκιμάσω εάν μου κάνει σαν μέγεθος ?
Για το ποντίκι απλώς πήγες στο πλαίσιο και πήρες ενα τυχαίο ποντίκι bluetooth ?
@audiov Έχω βάλει την προέκταση το δέκτη και το έχω επάνω στο pc.
Μιλάμε για line of sight φάση και το ξεφτιλισμένο τραβάει ζόρι. Ώρες ώρες σκέφτομαι οτι ίσος δεν είναι bluetooth όπως λέει αλλά κάτι άλλο.
Αυτά τα ποντικάκια που προτείνεις είναι πολύ μικρά.

ΑΑΑ! και να συμπληρώσω οτι το πληκτρολόγιο του mx 5000 δουλεύει ΑΨΟΓΑ από οτι απόσταση και να είναι. Το ρημάδι το ποντίκι είναι που ψοφάει.

Re: Απάντηση: Την γνώμη σας για Keyboard + mouse στο σαλόνι.

Keysonic 340BT

Σουπερ

Εχω το παλαιοτερο (και φθηνοτερο) 540RF και δεν εχω χρειαστει ποτε ποντικι. Πιανει 5+ μετρα ανετα με αψογη αποκριση στο trackpad

logitech μην κοιτας αλλου ειναι με διαφορα η καλυτερη!!!

εμενα χαλασμενο σετ των 50 ευρω μου το αλλαξανε μετα απο 2,5 χρονια με
οποιο ηθελα και το αλλαξα με ενα που εκανε 150 ευρω χωρις πολλα πολλα το οποιο ειναι bluetooth και παιζει χωρις πομπο στο λαπτοπ μου.
Ειναι η κορυφη εταιρια μην κοιτας αλλου σε μικρομαλακιες και λοιπες βλακειες.....

Keysonic (όχι bluetooth μοντέλα) για πληκτρολόγια. Μέχρι 10 μέτρα απόσταση, αυτό τα λέει όλα. Άριστη ποιότητα, ενσωμετωμένο touchpad. Για mouse κάποιο που θα σου προτείνουν τα παιδιά.

το aftersale support τησ logitech είναι legendary. Μου είχε σπάσει ο δέκτης του MX 5000 και μου έστειλαν άλλο χωρίς χρέωση. !!!!

Για το Keysonic το ενσωματωμένο touchpad ποιο πολυ με χαλάει παρα μου αρέσει. Στα λαπτοπ όποτε παω να γραψω ακουμπάω με την παλάμη μου το touchpad και μου κουνάει το δείκτη.

Αυτο που θελω με συγουρια ειναι κανονικού μεγέθους πλήκτρα.
Έχω για μικρο το dinovo mini.

Το μεγαλο μου πρόβλημα πάντως ειναι τι ποντίκι να παρω !!! :huh2:.
μου αρέσουν τα ΜΕΓΑΛΑ ποντικια the biger the better.
πρέπει όμως να πιανει απο αποσταση. Δεν υπαρχει ποιο εκνευριστικό πραγμα απο το να μην δουλεύει σωστά το mouse. :angry:

Έχουν μπλέξει τα πράματα.
Πληκτρολόγιο βρήκαμε (ενα απο αυτά που λέτε).
Mouse όμως τι να είναι ? 2.4 GHz h bluetooth ???

Λέει εδω κάτι για τα καλά και τα κακά της καθε τεχνολογίας αλλά θα προτιμούσα μια άποψη απο κάποιον που να τα έχει δοκιμάσει και τα 2.
Υπ´οψην το wi-fi router ειναι αρκετα κοντα και παίζει ενα PS3 και ενα ασύρματο τηλέφωνο στην κοντινή περιοχή.

Το πληκτρολόγιο ms arc βλέπω έχει ένα πληκτρο για τις λειτουργίες "σταυρού" (τα βελακια δλδ..).Ποσό καλά τα πάει σε αυτον τον τομέα, μηπως περιορίζει τον χρήστη?απόκριση?