Την γνώμη σας για τα B&W 684....

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
....σε συνδυασμό με τον Denon AVR 3808 βρε παιδιά...
Τι λέτε;
328.jpg

http://www.homecinema.gr/details.php?prid=328&preview=showtech

δεν τον έχω ακόμα..αλλά θα τον πάρω..
Οσο γιατι πολυκάναλο δεν έχω την ανεση να πάω σε πρό με τελικό μαζί..
Ρωτάω για τα ηχεία να μάθω απο κατόχους τις εντυπώσεις τους
Ουτε και για στερεοφωνικό ενισχυτή σκέφτομαι μιας και θα χρησιμοποιείται και για home cinema ακροάσεις

Re: Απάντηση: Την γνώμη σας για τα B&W 684....

...Ουτε και για στερεοφωνικό ενισχυτή σκέφτομαι μιας και θα χρησιμοποιείται και για home cinema ακροάσεις

Για H.Cinema ναι αλλά με πόσα ηχεία; Εχεις σκοπο αργότερα να πάρεις και τα υπόλοιπα ηχεία και να φτιάξεις πολυκάναλο σύστημα ή όχι;
Αν όχι με δικάναλο θα έχεις πολύ καλύτερη ποιότητα γενικότερα...

Τα υπόλοιπα τα έχω,απο την σειρά Coda της Kef.(5.1)
Θελω προς το παρόν μόνο την αλλαγή των εμπρός με προοπτική και την αντικατάσταση των άλλων λίγο αργότερα όμως..καθώς δύσκολοι καιροί..

Last edited:
Γιατί δεν αναβαθμίζεις τα Kef με μια καλύτερη σειρά της Kef;
Γενικά εγώ με τα B&W ειδικά τα "φτηνά" έχω ένα θέμα! Οχι οτι δεν έχω περάσει και εγώ απο κει ...(DM602)
Παρ όλα αυτά τα 684 δεν τα έχω ακούσει οπότε δεν μπορώ να πω....

Καλησπέρα dedicator, σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς Ελληνικά. Ενημέρωσε με pm εάν υπάρχει κάποιος περιορισμός που σε δυσκολεύει .

γεια παιδια.ειμαι κατοχος 684(front) και 685(surround) συνδεδεμενα με Onkyo 876 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
το μονο παραπονο ειναι οτι δεν εχουν πολυ μπασο.με crossover στα 60hz που τα εχω ειναι οκ.καθαρος και πολυ δυνατος ηχος.

Αν έχεις χώρο να "αναπνέουν" και σου αρέσει, γενικά, η χροιά των εισαγωγικών B&W τότε είναι ένα πολύ καλό ηχείο για τα χρήματα του ειδικά σε Home Cinema χρήση. Βέβαια το ψάχνει,όπως τα περισσότερα B&W, το καλό ρευματάκι του αλλά πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος. Τώρα θέλει λίγο προσοχή η τοποθέτηση διότι κοντά σε τοίχο ή σε μικρό δωμάτιο ίσως το χαμηλό του να σε ενοχλήσει. Τα έχεις αγοράσει ή σκέφτεσαι να τα πάρεις;