ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

antonmone

Senior Member
15 October 2012
578
Καλησπερα παιδια,αυτη ειναι η φωτο που μου εστειλε το σερβις της lg,με την απαντηση οτι η τηλ. ειναι εντος προδιαγραφων!Δεν ξερω αν φαινεται καθαρα το χαλι που εχουν οι 4 γωνιες του πανελ και οι τρεις πλευρες της.Λογω μεγαλης διαστασης 55ιντσες στα 2.3μ το φαινομενο ειναι ιδιαιτερα εντονο.Ρωταω λοιπον αυτο το πραγμα ειναι φυσιολογικο η να παω στα κεντρικα τους να τους κανω φασαρια?Οι σκουρες γωνιες που βλεπεται μπαινουν 15 εκ το λιγοτερο σκια στο πανελ.Για οσους βλεπουν 10/10 η αριστερη πλευρα κιτρινιζει αμυδρα,εκτος απο ολα τα αλλα.MONEMBASITHS.jpg

Το φαινομενο με τις γωνιες το εχουν ολες οι edge led τηλεορασεις αλλα εδω ειναι υπερβολικο.Επισης δεν ειναι μονο οι γωνιες αλλα και οι αριστερα/δεξια πλευρα που ειναι αρκετα πιο σκουρα.Το clouding δεν επηρεαζει τοσο τη θεαση αλλα οι πιο σκουρες μεριες/γωνιες κανουν τη θεαση πολυ δυσκολη.Στελτην πισω.

Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Το γραφω φιλε για τις πλευρες γιατι αυτο ειναι το πιο ενοχλητικο απ ολα.Εχω αλλη μια led και αγορασα προσφατα μια panasonic μεγαλη κι αυτη και καμια απο τις 2 δεν εμφανιζει το παραμικρο!Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μου ζητησαν και λεφτα για τον ελεγχο αφου η τηλ βρεθηκε ενταξει και αν δεν πληρωσεις σου ζητουν να υπογραψεις κιολας.

Εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση δικαιουσε η αλλαγη τηλεορασης η αλλαγη πανελ τουλαχιστον.Οι ips φετος παρουσιαζουν πολλα τετοια φαινομενα ειδικα στις πολλες ιντσες

Η τηλ ειναι 1,5 μηνα τις 15 μερες απο αυτες τις εφαγε στο σερβις.Σκεφτομαι να παω στα κεντρικα τους και αν δεν βγαλω ακρη που ειναι και το πιθανοτερο να ζητησω επιστροφη χρηματων μεσω δικηγορου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η τηλ ειναι 1,5 μηνα τις 15 μερες απο αυτες τις εφαγε στο σερβις.Σκεφτομαι να παω στα κεντρικα τους και αν δεν βγαλω ακρη που ειναι και το πιθανοτερο να ζητησω επιστροφη χρηματων μεσω δικηγορου.
Το καπως καλυτερο ειναι αυτο

Δειξε τους το και πιστευω να το καταλαβουν οτι δεν ειναι καλη η ομοιομορφια.

Attachments

• uploadfromtaptalk1415214663778.jpg
    uploadfromtaptalk1415214663778.jpg
    15.2 KB · Views: 106
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Πολυ καλυτερη η δικη σου εχει θεμα μονο στις γωνιες,το θεμα με την lg ομως δεν ειναι οτι δεν ξερουν αλλα οτι δεν θελουν να δουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Πολυ καλυτερη η δικη σου εχει θεμα μονο στις γωνιες,το θεμα με την lg ομως δεν ειναι οτι δεν ξερουν αλλα οτι δεν θελουν να δουν.
Ναι με τις γωνιες θεμα εχουν ολες οι edge led.Το service τις lg γνωριζω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο και κανουν αρκετες φορες λαθη.Σε δικηγορο αν πας θα σε παρει αρκετα χρηματα οποτε μια καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη δεν χανεις τιποτα να κανεις

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Θα ξεκινησω πηγαινοντας στα γραφεια τους και οχι στο σερβις,μετα θα κανω αυτο που λες και αν δεν βγαλω ακρη τοτε θα κινηθω νομικα. Παντως απ οτι φαινεται οι τηλεορασεις βελτιωνονται θεαματικα σε ολα εκτος απο τον βασικο λογο που τις αγοραζεις,την εικονα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα τωρα ειδα οτι η φωτογραφια τραβηχτηκε με τον οπισθοφωτισμο στο 100.Αν τον βαλεις στο 32-35 που τον εχω εγω λογικα το αποτελεσμα θα δειχνει χειροτερο η κανω λαθος?

Last edited:
Οσο χαμηλοτερος ο οπισθιος φωτισμος τοσο χειροτερα θα δειχνει.Εμενα ειναι τραβηγμενη με οπισθιο φωτισμο 18/20.Στο πιο χαμηλο επιπεδο δειχνει πιο σκουρα.Τις γωνιες τις καταλαβαινεις πιο σκουρες σε σκουρα φοντα.Σε φωτεινα οπως πχ στο far cry 3 δεν εχω καταλαβει καθολου σκοτεινες γωνιες.

Ευχαριστω για την απαντηση αυτο βλεπω κι εγω.Το εχω περιπου στο 30/100 απορω αν καποιος που το βαζει πανω απο 40-45 δεν τον ενοχλει μετα απο 5λεπτα το πολυ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ευχαριστω για την απαντηση αυτο βλεπω κι εγω.Το εχω περιπου στο 30/100 απορω αν καποιος που το βαζει πανω απο 40-45 δεν τον ενοχλει μετα απο 5λεπτα το πολυ..

Και εγω χαμηλα το εχω το backlight γιατι βαραει αρκετα.Οι γωνιες δεν πειραζουν τα πλαινα ειναι που λες οτι φαινονται αρκετα.Εκει ειναι το θεμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δυστυχως οτι ρυθμιση και να κανεις δεν φτιαχνει με τιποτα,τωρα πχ στο ματς οταν δειχνει χορτο οι σκιες στο πλαι ειναι εμφανεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δυστυχως οτι ρυθμιση και να κανεις δεν φτιαχνει με τιποτα,τωρα πχ στο ματς οταν δειχνει χορτο οι σκιες στο πλαι ειναι εμφανεις.
Αν κανουν μπαμ τα πλαινα σε κανονικη θεαση ειναι προβλημα και πρεπει να παει πισω.Πιο σκουρες γωνιες δεν τις γλιτωνουμε με τις led αλλα σκουρα πλαινα σε κανονικη θεαση υπαρχει προβλημα.

πηγαινε την πισω και πες τους " επισκευη και πεταμα" ,πιστευω θα καταλαβουν.