Την γνωμη σας

20 January 2008
12
ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒΏΓΛ†ΓŽΒ·.jpg

Αυτη ειναι η κατοψη του χωρου μου.
Μπορειτε να με βοηθησετε σε ποια θεση απο τις δυο (με κοκκινο) να τοποθετησω το ενα μπροστινο μου ηχειο;

Τα ηχεια που σκεφτομαι ειναι τα ΜΤ 30

Προτείνω να βάλεις το ηχείο πλάι στην τηλεόραση, και εάν είναι δυνατόν να μετακομίσεις και το sub στην γωνία μεταξύ του καναπέ και του άλλου καθιστικού.
Βέβαια ότι και να συ πούμε εμείς η καλύτερη βοήθεια θάναι ο πειραματισμός που θα κάνεις εσύ .... και που είναι πολύ εύκολος. Καλές ακροάσεις

Attachments

• ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒΏΓΛ†ΓŽΒ·1.jpg
    ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒΏΓΛ†ΓŽΒ·1.jpg
    29 KB · Views: 21
Επειδη το σπιτι τωρα χτιζεται (σε λιγο περναω το παρκε) θα ηθελα τωρα να αποφασισω και οχι να πειραματιστω αργοτερα.
Για το ηχειο και εγω νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα διπλα απο την τηλεοραση. Το sub ομως γιατι νομιζεις οτι ειναι καλυτερα στην γωνια και οχι κατω απο την TV;

Επειδη το σπιτι τωρα χτιζεται (σε λιγο περναω το παρκε) θα ηθελα τωρα να αποφασισω και οχι να πειραματιστω αργοτερα.
Για το ηχειο και εγω νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα διπλα απο την τηλεοραση. Το sub ομως γιατι νομιζεις οτι ειναι καλυτερα στην γωνια και οχι κατω απο την TV;

- Πρώτα απ´ολα για να μην το βλέπεις ....
- Δεύτερον γιατί η συχνότητες του sub δεν είναι και τόσο directional και θάταν καλύτερα να είναι κάπου μακριά από την ΤV.
- Μιά και σε λίγο θα βάλεις το παρκέ μην ξεχάσεις να βάλεις κάτω από το παρκέ κανάλια για όλα τα καλώδια που ίσως μελλοντικά χρειαστεις (και μην βάλεις κανένα μικρό κανάλι γιατί τα καλώδια Hi-fi συνήθως είναι χοντρά και είναι πολύ πιό εύκολα να τραβηχτούν μέσα από ένα μεγάλο κανάλι ... παρά να δυσκολευτείς και να βρίζεις όταν το κανάλι είναι στενό .....

- Και μην ξεχάσεις να βάλεις πυρότουβλο για προστασία του ηχείου που είναι κοντά στο τζάκι (δες την νέα κάτοψη που ακολουθεί). Βεβαίως θα ήταν προτιμότερο να βάλεις ένα νέο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ τζάκι που συνήθως είναι κλειστά γυρω γύρω και είναι είναι πολύ πολυ οικονομικά στην κάυση ξύλων.

Αν μένεις Αθήνα (Νότια) ρίξε μιά ματιά σε αυτό το εξαιρετικό μαγαζί, που είναι πραγματικοί επαγγελματίες στην δουλιά τους.
Code:
www.estia-choros.gr

και αν σου αρέσει κάτι τότε επικοινώνησε μαζύ μου για κάποια καλύτερη τιμή.

Καλό κουράγιο και ελπίζω να βοήθησα.

Attachments

• ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒΏΓΛ†ΓŽΒ·2.jpg
    ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒΏΓΛ†ΓŽΒ·2.jpg
    31.1 KB · Views: 21
almbi σε ευχαριστω για το ενδιαφερων σου. Το τζακι ειναι ηδη ετοιμο ,αλλα ειμαι και 500 χιλιομετρα μακρια απο Αθηνα.

Μια τελευταια ερωτηση:
Τα πισω ηχεια σε τι υψος θα πρεπει να ειναι;
Με βολευει πολυ αν τοποθετηθουν σε υψος 2,50 μετρα (με κλιση προς τα κατω), ειναι καλα;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

almbi σε ευχαριστω για το ενδιαφερων σου. Το τζακι ειναι ηδη ετοιμο ,αλλα ειμαι και 500 χιλιομετρα μακρια απο Αθηνα.

Μια τελευταια ερωτηση:
Τα πισω ηχεια σε τι υψος θα πρεπει να ειναι;
Με βολευει πολυ αν τοποθετηθουν σε υψος 2,50 μετρα (με κλιση προς τα κατω), ειναι καλα;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
μου αρεσαν τα σχεδια ,συμφωνω απολυτα με τα μεγαλα καναλια ,οσο για το υψος των ηχειων καλο ειναι τα 2,5μ αλλα πρεπει να πειραματιστεις πολυ και εννοω παρα πολυ με την γωνια κλισης τους ,θα το χαρεις και εσυ με το τελικο αποτελεσμα