Κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα τελευταία.
Ούτε με ταινίες, ούτε με υπότιτλους είχα όρεξη να ασχοληθώ.
Αντ’ αυτού άρχισα να ξεμωραίνομαι και να το ρίχνω στις κόντρες στο οπαδικό ποδοσφαιριστιλίκι.:argue:
Έτοιμος ήμουνα να φτιάξω πατίνι με ρουλεμάν και να βγω στους δρόμους για κόντρες με πιτσιρικάδες και να γίνει το σώσε.:jester:
Που να βρεις όμως σήμερα ανταγωνιστές για πατίνι με ρουλεμάν;
Ένας τρόπος υπήρχε για να συνέλθω.
Ένα ταξίδι.
Έκλεισα λοιπόν για Ρόδο και φεύγω αύριο για μία εβδομάδα.
Γιατί Ρόδο;
Γιατί δεν έχω πάει ποτέ και πάντα ήταν στα υπόψη.
Διότι μια και μένω σε παραθαλάσσιο μέρος, η θάλασσα δεν είναι το μόνο κριτήριο για διακοπές. Με ενδιαφέρει ο συνδυασμός με επίσκεψη σε ιστορικά αξιοθέατα και η Ρόδος προσφέρει αρκετά τέτοια.
Με την επιστροφή μου σπάνια θα με ξαναδείτε να αναφέρομαι στα αθλητικά και ελπίζω να έχω την όρεξη να συνεχίσω στα γνωστά θέματα.
Για τους φίλους ολυμπιακούς, αν καμιά φορά φέρθηκα αγενώς... ψωμί κι αλάτι.
Ούτε με ταινίες, ούτε με υπότιτλους είχα όρεξη να ασχοληθώ.
Αντ’ αυτού άρχισα να ξεμωραίνομαι και να το ρίχνω στις κόντρες στο οπαδικό ποδοσφαιριστιλίκι.:argue:
Έτοιμος ήμουνα να φτιάξω πατίνι με ρουλεμάν και να βγω στους δρόμους για κόντρες με πιτσιρικάδες και να γίνει το σώσε.:jester:
Που να βρεις όμως σήμερα ανταγωνιστές για πατίνι με ρουλεμάν;
Ένας τρόπος υπήρχε για να συνέλθω.
Ένα ταξίδι.
Έκλεισα λοιπόν για Ρόδο και φεύγω αύριο για μία εβδομάδα.
Γιατί Ρόδο;
Γιατί δεν έχω πάει ποτέ και πάντα ήταν στα υπόψη.
Διότι μια και μένω σε παραθαλάσσιο μέρος, η θάλασσα δεν είναι το μόνο κριτήριο για διακοπές. Με ενδιαφέρει ο συνδυασμός με επίσκεψη σε ιστορικά αξιοθέατα και η Ρόδος προσφέρει αρκετά τέτοια.
Με την επιστροφή μου σπάνια θα με ξαναδείτε να αναφέρομαι στα αθλητικά και ελπίζω να έχω την όρεξη να συνεχίσω στα γνωστά θέματα.
Για τους φίλους ολυμπιακούς, αν καμιά φορά φέρθηκα αγενώς... ψωμί κι αλάτι.