Την κάνω για Ρόδο

oldman

AVClub Enthusiast
7 December 2006
937
Anavissos
Κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα τελευταία.
Ούτε με ταινίες, ούτε με υπότιτλους είχα όρεξη να ασχοληθώ.
Αντ’ αυτού άρχισα να ξεμωραίνομαι και να το ρίχνω στις κόντρες στο οπαδικό ποδοσφαιριστιλίκι.:argue:
Έτοιμος ήμουνα να φτιάξω πατίνι με ρουλεμάν και να βγω στους δρόμους για κόντρες με πιτσιρικάδες και να γίνει το σώσε.:jester:
Που να βρεις όμως σήμερα ανταγωνιστές για πατίνι με ρουλεμάν;
Ένας τρόπος υπήρχε για να συνέλθω.
Ένα ταξίδι.
Έκλεισα λοιπόν για Ρόδο και φεύγω αύριο για μία εβδομάδα.
Γιατί Ρόδο;
Γιατί δεν έχω πάει ποτέ και πάντα ήταν στα υπόψη.
Διότι μια και μένω σε παραθαλάσσιο μέρος, η θάλασσα δεν είναι το μόνο κριτήριο για διακοπές. Με ενδιαφέρει ο συνδυασμός με επίσκεψη σε ιστορικά αξιοθέατα και η Ρόδος προσφέρει αρκετά τέτοια.
Με την επιστροφή μου σπάνια θα με ξαναδείτε να αναφέρομαι στα αθλητικά και ελπίζω να έχω την όρεξη να συνεχίσω στα γνωστά θέματα.
Για τους φίλους ολυμπιακούς, αν καμιά φορά φέρθηκα αγενώς... ψωμί κι αλάτι.-bye-

ψωμι και αλατι Oldman....παντως θα μπορουσες να πας και στην Αιδηψο να κανεις και κανα ιαματικο τι στα διαλα Oldman εισαι:flipout::flipout::flipout:

Κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα τελευταία.
Ούτε με ταινίες, ούτε με υπότιτλους είχα όρεξη να ασχοληθώ.
Αντ’ αυτού άρχισα να ξεμωραίνομαι και να το ρίχνω στις κόντρες στο οπαδικό ποδοσφαιριστιλίκι.:argue:
Έτοιμος ήμουνα να φτιάξω πατίνι με ρουλεμάν και να βγω στους δρόμους για κόντρες με πιτσιρικάδες και να γίνει το σώσε.:jester:
Ένας τρόπος υπήρχε για να συνέλθω.
Ένα ταξίδι.
Έκλεισα λοιπόν για Ρόδο και φεύγω αύριο για μία εβδομάδα.
Γιατί Ρόδο;
Γιατί δεν έχω πάει ποτέ και πάντα ήταν στα υπόψη.
Διότι μια και μένω σε παραθαλάσσιο μέρος, η θάλασσα δεν είναι το μόνο κριτήριο για διακοπές. Με ενδιαφέρει ο συνδυασμός με επίσκεψη σε ιστορικά αξιοθέατα και η Ρόδος προσφέρει αρκετά τέτοια.
Με την επιστροφή μου σπάνια θα με ξαναδείτε να αναφέρομαι στα αθλητικά και ελπίζω να έχω την όρεξη να συνεχίσω στα γνωστά θέματα.
Για τους φίλους ολυμπιακούς, αν καμιά φορά φέρθηκα αγενώς... ψωμί κι αλάτι.-bye-

Kαλά να περάσεις...και μην ξεχάσεις να πας και απο Λίνδο μεριά..καταπληκτικό μέρος..-bye-

Γιάννη, καλές διακοπές!!
Σε ακολουθώ κι εγώ την Κυριακή, για Σκόπελο,συν γυναξοί και τέκνου ( μεγάλου ), μιας και ο μικρός θα μείνει με την γιαγιά!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΔΕΛΦΙΑ

ψωμι και αλατι Oldman....παντως θα μπορουσες να πας και στην Αιδηψο να κανεις και κανα ιαματικο τι στα διαλα Oldman εισαι:flipout::flipout::flipout:

Ε σιγά ντε! Δεν ηταν και συμμαθητής του Σωκράτη ο άνθρωπος!
Καλά να περάσεις και καλή ξεκούραση!

...Έτοιμος ήμουνα να φτιάξω πατίνι με ρουλεμάν και να βγω στους δρόμους για κόντρες με πιτσιρικάδες και να γίνει το σώσε.:jester:
...

πατίνι με ρουλεμάν :ernaehrung004:
και
φυσοκάλαμο :grinning-smiley-043

Καλές Διακοπές !
εύχομαι να ξανανιώσεις :BDGBGDB55:

Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου συνέστησε
ιαματικό τουρισμό στην Ταϊλάνδη...
χωρίς τη σύζυγο...
αλλά...:slapface:

Καλές διακοπές να χεις...
Ξεκουράσου γιατί απο Σεπτέμβρη θα έχουμε άλλα κόλπα φέτος.
Ζιμπρελ Σισε και άσε τους "άλλους" στο τηγανι τους.