Την KDL-40BX400 την ειδε κανεις?

satfoxy

Established Member
30 October 2008
125
Επιδη εχει πολυ καλη τιμη και χαρακτηριστικα αλλα δεν υπαρχουν πολλες αποψεις στο φορουμ σχετικα γι αυτο και εκανα ξεχωριστο ποστ.
Τι χρονιας TV ειναι?
Ευχαριστω.

Ευχαριστω για την απαντηση.
Yperion στην ολη αναζητηση που κανω για την αναβαθμιση της tv μου διαβασα εχθες στο φορουμ εδω, για τον χρονο ζωης των τηλεοράσεων.
Αν θυμάμαι καλα ελεγε
100,000 για τις πλασμα
60,000 για τις lcd
30,000 για τις Led.
Ειναι οντος ετσι?

Γιατι αν ειναι ετσι τοτε ειναι σημαντικός παράγοντας μιας και στο σπητι μου παιζει τουλαχιστον 10-12 ωρες.
Και πιστεψε με ψαχνω εναν λογο για να παρω την panasonic plasma U10.
Το μονο που με σταματαει ειναι στατικη εικονα του δορυφορικου δεκτη στο ραδιο mode.
Και συνεχίζω το διαβασμα.....

Ευχαριστω για τον χρονο που διαθετεις να απαντας στα ερωτηματα μου.:worshippy::worshippy:

Αυτα φιλε μου ειναι θεωρητικα νουμερα , αμφιβαλλω αν καποια απο τις σημερινες τηλεορασεις θα αντεξει το 1/4 απο τις ωρες αυτες...πολυ νωριτερα θα τα εχει "φτυσει" λογω βλαβων...

Διαβαζοντας και συγκρινοντας παντοτε απο το νετ η παραπανω tv φαίνεται να ειναι ενα αξιολογο κομματι.Αν και εχω μια απορια γιατι το Πλαισιο την εχει σε προσφορα 24 μηνες ατοκα και οχι 12 οπως ολλες τις αλλες?
Μαλλον δεν εχει σωσει ουτε ενα κομματι,για να μην υπαρχει ουτε μια απντηση ενος που την εχει αγορασει.Λετε να ειμαι ο πρωτος???

Την έχω παραγγείλει και μέσα στη βδομάδα θα την έχω.

Θα έπαιρνα τη Samsung B530 (το Saturn Καλλιθέας την είχε προσφορά 499 ) αλλά είδα από κοντά τη BX400 και μου φάνηκε ανώτερη στην εικόνα.

Φίλε dean, με αφορμή το post σου ανοίχθηκε και νήμα κατόχων για την ΒΧ400...

SONY KDL ΒX400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

..περιμένουμε εντυπώσεις.

OK, σύντομα τότε. Κατέχω τα τεχνολογικά αλλά δεν έχω τρελή εμπειρία από το συκεκριμένο είδος, είναι η πρώτη μου μεγάλη τιεφτι τιβι, αλλά θα κάνω ότι μπορώ. Τα λέμε στο εκεί νήμα λοιπόν. :)