Την Πρωταπριλιά ηχοέκθεση στη Σαλλονίκη.

Re: Απάντηση: Την Πρωταπριλιά ηχοέκθεση στη Σαλλονίκη.

Η έκθεση τιτλοφορείται ως Ήχος Εικόνα show αλλά τα brands που συμμετέχουν ασχολούνται μονο με ήχο.
Χωρίς εικόνα πιστεύω πως το ενδιαφέρον του κοινού περιορίζεται σημαντικά.

I second that.
Θα περάσω όμως, όπως κι αν έχει.

η μέρα έφτασε....
θα πάτε? κι αν ναι τι ώρες?
προσωπικά οι πρωινές μου είναι κατειλημμένες λόγω κοινωνικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Αλλά μετά τις 14:30 το βλέπω εφικτό...

Απάντηση: Re: Την Πρωταπριλιά ηχοέκθεση στη Σαλλονίκη.

η μέρα έφτασε....
θα πάτε? κι αν ναι τι ώρες?
προσωπικά οι πρωινές μου είναι κατειλημμένες λόγω κοινωνικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Αλλά μετά τις 14:30 το βλέπω εφικτό...

στις 3 θα είμαι σπίτι, μέχρι τις 4 πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος, οπότε 4μιση με 5 υπολογίζω να καταφτάσω.

Πρωι πρωι με την αυγουλα. Να γλυτωσω τον οποίο συνωστισμό και να προσπαθησω να βάλω κανενα γνωστό μου κομματι.

Πρωι πρωι με την αυγουλα. Να γλυτωσω τον οποίο συνωστισμό και να προσπαθησω να βάλω κανενα γνωστό μου κομματι.

...αν βάλεις πάλι εκείνο το μπιτάκι με τον άκυρο μπάρμπα που μιλάει πάνω από το κομμάτι και λέει "....My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio....". θα φύγουν οι εκθέτες και μετά ξανά έκθεση στην Θεσσαλονίκη δεν θα δεις...

...αν βάλεις πάλι εκείνο το μπιτάκι με τον άκυρο μπάρμπα που μιλάει πάνω από το κομμάτι και λέει "....My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio....". θα φύγουν οι εκθέτες και μετά ξανά έκθεση στην Θεσσαλονίκη δεν θα δεις...

Αφιερωμένο !
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Την Πρωταπριλιά ηχοέκθεση στη Σαλλονίκη.

Ωστε γι'αυτο δεν γινονταν εκθεσεις τοσον καιρο στη Θεσσαλονικη? :afro:

το έζησα κι αυτό!
ο άκυρος μπάρμπας είναι ο moroder....! :violent-smiley-030:

(όχι ότι αλλάζει τίποτα... στην όλη υπόθεση...)

Θόδωρε....ο Θανάσης έχει και πιό βαρύ πυροβολικό....
Αρκετό ...για να μην ξαναγίνει ποτέ έκθεση στην Ελλάδα... :flipout:

Λες να μην ξερω ποιος ειναι ο moroder?...αλλα ειναι ενας ακυρος μπαρμπας που λεει την ιστορια τις ζωης του ενω παιζει ενα ασυνδετο κομματι στο μπακραουντ...αλλα ισως καλυτερα αυτο παρα τα βαλκανοπνευστα ή τον αναρχοαυτονομο....ξερει ο Θανασης...χεχεχε

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

...περα απο την πλακα ομως...σοβαρα μπορω να ακουσω στην εκθεση ενα κανονικο cd? Μ το κανονικο εννοω κατι "οχι hi-endο master"....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Εμένα για ενα πολύ παράξενο λογο η γυναικα μου δε μου δανείζει τη dslr της. Ανεξήγητο πραγματικά...
Ελπίζω στον Τάσο ή τον υπέρηχα. Αν και ο Νικολαϊδης τώρα τελευταία έχει εκφράσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία. Μονο που με αυτον θα γεμίσουμε το thread φωτογραφίες με "κύριες" και όχι με μηχανήματα χεχεχε