Την πρόταση σας για αγορά 32"-37"....αγοράστηκε Sharp 37XD1E

Kαλημέρα,μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει demo Sharp 37XD1E σε καταστήματα στην Δυτική Μακεδονία η έστω στην Θεσσαλονίκη για να μπορέσω να έχω μια προσωπική άποψη.

δυστυχως φιλε μου,η αντιπρωσοπεια δεν εχει καθολου extra κομματια παρα μονο τις παραγγελειες των καταστηματων(απ'οσο ξερω τουλαχιστον).Γι αυτο δεν εχει κανει κανενα reveiw καποιο απο τα περιοδικα του χωρου(σε αυτο το μεγεθος παντα)..

Eγω καπου ειχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο, είχε αρνητικό μόνο σε σχέση με την μικρότερης ανάλυσης και παλαιότερη GD9E ότι είχε χειρότερη εικόνα υπό μεγάλη γωνία θέασης...κι εγ'ω την ίδια θέλω, αλλά με ρπροβληματίζουν τα επερχόμενα 100 hz...μήπως ο ανταγωνισμός την ξεπεράσει ή βγάλει η μαμά εταιρία παρόμοιο μοντέλο με 100...εσείς τι λέτε;
επίσης βγήκαν ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΙΣ 37 ΙΝΤΣΕΣ οπότε δεν ξέρω αν είναι ακόμα η καλύτερη...

Last edited:
Η μικρη γωνια θεασης ειναι πραγματικοτητα πανω απο 30 μοιρες αρχιζει η εικονα να εχει διαφορα στα χρωματα και στην αποδοση του μαυρου, πανω απο της 45 μοιρες απλα δεν σκεπτεσαι να παρακολουθησεις τιποτα.

Re: Απάντηση: Την πρόταση σας για αγορά 32"-37"....αγοράστηκε Sharp 37XD1E

Πολυ κακα αποτελεσματα αν σκεφτεις οτι η στην Βravia 32S2010 βλεπεις ανετα και χωρις μεγαλη αλλοιωση των χρωματων ακομη και απο τις 60 μοιρες.

Γιαννη οι λογοι που σκεπτομαι να μην την αλλαξω ειναι το γνωστο προβλημα με τα πανελ της 40W2000, ο 1 χρονος εγγυηση αλλα περισσοτερο η σταση της αντιπροσωπειας και του service πανω στο θεμα αυτο.
Το προβλημα ομως ειναι οτι και η Sharp διαφημιζει οτι η οθονη ειναι advanced super view με συστημα multipixel για ευρεια γωνια θεασης και φυσικους τονους στο χρωμα του δερματος και μαλιστα με φωτογραφιες στο φυλλαδιο που εκδιδει και σε ερωτηση στην αντιπροσωπεια η απαντηση ηταν <ετσι δειχνει> αν δεν σας αρεσει μπορειτε να την επιστρεψετε.

Last edited:
37 XD1Eμε κλειστα τα ματια αν την βρεισ βεβαια.made in japan την εχω και ειναι αριστη σε ολα .μονο σε ηχο και αργο menu υστερει λιγο

Re: Απάντηση: Την πρόταση σας για αγορά 32"-37"....αγοράστηκε Sharp 37XD1E

37 XD1Eμε κλειστα τα ματια αν την βρεισ βεβαια.made in japan την εχω και ειναι αριστη σε ολα .μονο σε ηχο και αργο menu υστερει λιγο

Οντως ο ήχος της είναι απαράδεκτος.

Στο πρόγραμμα είναι να συνδεθεί σε συστηματάκι Logitech Z-5500

Που μπορω να δω ρε παιδια την SHARP και την TOSHIBA 37WL67 στην αθηνα.μενω καλλιθεα

Ειδικα την Sharp ειναι πολυ δυσκολο να την δεις. Εγω ειχαν παει FNAC , Media Markt , Κωτσοβολο , Πλαισιο , Ηλεκτρονικη Αθηνων (ολα στο Μαρουσι) και δεν την ειχα δει πουθενα.
Και την WL67 δεν ειναι και ευκολο να την δεις αλλα την ειχαν στο Plaisio (την 42αρα).

Ετσι για την ιστορία , και για να συνεχίσω την καλή υστεροφημία του "Made in Japan"

Δέν είναι πλέον η κύρια τηλεόραση μου , αλλά :

Η τηλεόραση 15 χρόνια μετά δουλεύει ακόμη , σχεδόν όπως την πρώτη μέρα.
Λίγη φωτεινότητα έχει χάσει.
και κλασικά το χειριστήριο θέλει κάποια φροντίδα για τα κουμπιά (σπρέι γραφίτη ή κάτι άλλο) ?

Οταν πρίν από χρόνια ήρθε το digea , ο δέκτης της δέν ήταν συμβατός με το πρότυπο , οπότε έκτοτε δούλευε με αποκωδικοποιητή μέσω hdmi.

Πρίν 3-4 χρόνια μπήκε επάνω και ένα box-άκι κυρίως για Netflix και Nova.

Σε αυτά τα 15 χρόνια την καθάρισα με πιεστικό αέρα , 2 φορές για τη σκόνη.
Μέχρι και σήμερα όλοι οι πυκνωτές της είναι σε καλό επίπεδο (οπτικά).

.... και συνεχίζουμε για όσο κρατήσει.

Υ.Σ.
Παίζει να έχω κάνει ρεκόρ σε thread resurrection :D