Την συμβουλή σας για αγορά TV

geofish

New member
1 January 2011
15
Χαιρετίζω την παρέα αυτού του πολύ καλού φόρουμ.
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις και με τις συμβουλές που δίνετε.
Ένα μήνα τώρα το διαβάζω ανελλιπώς
Στο θέμα μας τώρα μετά από πολύ διάβασμα κατέληξα στις παρακάτω επιλογές.
Να πω ότι την τηλεόραση την θέλω κυρίως για τηλεοπτικό πρόγραμμα και αθλητικά και σπάνια για ταινίες και PS. Η απόσταση θέασης είναι μεταξύ 2,5-3 μετρά.

Οι επιλογές που σκέπτομαι είναι σε φτηνή λύση

Την καινούργια TX-P42C3E
ή
Samsung 40c530 γιατί είναι full HD

Επίσης τι λέτε αξίζει να περιμένω ακόμη ένα μηνά ακόμη και να πάρω την ΤΧ-P42S30 η την ΤΧ-P50U30 που από ότι βλέπω θα κυμανθούν στα 750-800 ευρώ (μέγιστο budget)

Οποιαδήποτε συμβουλή η πληροφορία καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ

Τηλεοπτικο και αθλητικα -> πας για πλασμα ειδικα στην τιμη αυτη. Σιγουρα δεν πας για LCD 50 Hz γιατι σε γρηγορη κινηση (ποδοσφαιρο) υστερει αρκετα.

Εννοειται οτι αν μπορεις να πας σε 46"-50" ακομη καλυτερα.

Σε LG plasma βρίσκεις 50'' σε αυτά τα χρήματα....την 550 πχ.Όντως στο ποδόσφαιρο θα έχεις ''πρόβλημα'' με τα 50hz μιας και δεν επαρκούν για γρήγορη κίνηση,θα υπάρχει θόλωμα.

Παίδες επειδή πλέον αποφάσισα να πάρω ΤV στο πρόσεχες διάστημα κατέληξα σε δυο τηλεοράσεις και θα ήθελα μια τελευταία γνώμη αν γίνετε από τους πιο ειδικούς.
H μια είναι η Panasonic 42 U30 και η άλλη η LG 50 PV 350 μιας και δεν θέλω να δώσω πάνω από 750 ευρώ.
Να πω ότι οι πωλητές που ήταν υπέρ της πλάσμα μου πρότειναν την Panasonic γιατί θεωρούνται καλύτερες από τις LG στην τεχνολογία αυτή.
Όμως την Panasonic που την είδα στο puplic δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε σε σχέση με τις υπόλοιπες πλάσμα και lcd-led που ήταν δίπλα.
Για αυτό μια γνώμη πριν καταλήξω θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα
Ευχαριστώ.

Παίδες επειδή πλέον αποφάσισα να πάρω ΤV στο πρόσεχες διάστημα κατέληξα σε δυο τηλεοράσεις και θα ήθελα μια τελευταία γνώμη αν γίνετε από τους πιο ειδικούς.
H μια είναι η Panasonic 42 U30 και η άλλη η LG 50 PV 350 μιας και δεν θέλω να δώσω πάνω από 750 ευρώ.
Να πω ότι οι πωλητές που ήταν υπέρ της πλάσμα μου πρότειναν την Panasonic γιατί θεωρούνται καλύτερες από τις LG στην τεχνολογία αυτή.
Όμως την Panasonic που την είδα στο puplic δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε σε σχέση με τις υπόλοιπες πλάσμα και lcd-led που ήταν δίπλα.
Για αυτό μια γνώμη πριν καταλήξω θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα
Ευχαριστώ.

LG 50 PV 350. Μπορεί η Panasonic να έχει λίγο καλύτερη εικόνα αλλά το μεγαλύτερο μέγεθος της LG θα το εκτιμήσεις δεόντως....

Σε καταστημα με απειρα φωτα οσο χειροτερη ειναι μια τηλεοραση τοσο καλυτερη φαινεται να ειναι.

Ειναι σαν να βλεπεις μια γυναικα με απειρο make up που φαινεται ομορφη και το αλλο πρωι σπιτι σου να την βλεπεις αβαφτη και να ειναι για τα μπαζα.

Εγω λογω μεγεθους ψηφιζω την PV350.

Παιδιά γεια σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κατέληξα τελικά να πάω σε 50αρα και συγκεκριμένα την LG 50 PV 350. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι αν αξίζει να δώσω 100 ευρώ παραπάνω και να πάω για την Panasonic 50 U30 η να προτιμήσω την πρώτη μου επιλογή. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στη ποιότητα της εικόνας όπως λένε για τις Panasonic.

Και κάτι ακόμη για να μην ανοίγω δεύτερο θέμα.
Στα carefour της περιοχής μου πουλάνε εκθεσιακές (8 μηνών) και συγκεκριμένα την

http://www.skroutz.gr/s/264705/Samsung-UE46C7000-46.html

στα 999 ευρώ

και την

http://www.skroutz.gr/s/264886/Samsung-UE55C6500-55.html

στα 1099 ευρώ.

Ενδιαφέρετε ο κολλητός μου και του είπα περίμενε να ρωτήσω τους ειδικούς. Τι λέτε αξίζει.

Κοιταξε οι edge LED εχουν προβληματα ομοιομορφιας δες και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79043

Και οι δυο ομως με βαση την τεχνολογια τους ειναι αρκετα καλες αρκει να μην πεσει ο φιλος σου σε κομματι με συννεφα και βροχες και μας κυνηγαει μετα.

Για τις διαφορες U30 με PV350 δεν μπορω να σου πω γιατι εχω δει μονο την πρωτη. Παντως και οι πλασμα της LG ειναι πολυ καλες (γνωστος μου εχει την 50PS3000 εδω και 2 χρονια και εχει πολυ καλη εικονα).

Last edited: