Την Θλίψη μας

Απλά να ευχηθούμε, αυτός ο καταπληκτικός λαός
να επουλώσει για άλλη μια φορά, το συντομότερο, τις πληγές που του άφησε
η μητέρα όλων μας, η φύση...
...η φύση που είναι αλάνθαστη που μέσα της υπάρχουν εκατομμύρια η δισεκατομμύρια μηχανισμοί που δουλεύουν καθημερινώς χωρίς λάθη, που δεν χρειάζεται ποτέ της format... κι εμείς απλά την καταστρέφουμε!

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει και θέμα με το Πυρηνικό Εργοστάσιο Ηλεκτρικής Ενέργειας, σε αυτή τη περίπτωση ο Θεός να τους βοηθήσει. Και η τεχνολογία τους επίσης θα έλεγα.
Αν μεταξύ μας υπάρχει κάποιος που ξέρει απ'αυτά ας πει δυό λόγια.

Last edited:
Αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο....

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=258795

Τους τσακισανε καποτε με πυρηνικα για πλακα και τωρα η ιδια τεχνολογια με την οποια ξανααναπτυχθηκαν φαινεται να τους εκδικειται.

Φαυλος κυκλος ...δεν μαθαινουμε ποτε...

Καλα τα σπιτια τους τα εκαναν αντισεισμικα τους αντιδραστηρες ομως πως μπορεις να εισαι 100% σιγουρος ? Εδω μιλαμε οτι εγινε αποκαλυψη οσον αφορα την κλιμακα του σεισμου.

Τέτοια μαντάτα μας θλίβουν όλους...

Δυστυχώς απ´ότι φαίνεται "ενός κακού μύρια έπονται"...
Χιλιάδες νεκροί και αγνοούμενοι, υλικές ζημιές... και μέσα σ' ολα αυτά και ο φερεντζές της ραδιενέργειας.
Ευτυχώς έχουν κράτος που λειτουργεί, και νοοτροπία έτη φωτός μπροστά, ώστε να συνέλθουν γρήγορα...

Νομίζω ότι όλοι μας λυπόμαστε για την τρομερή καταστροφή... είμαστε νοερά δίπλα σε αυτό τον λαό που γνωρίζει περισσότερα από εμάς για την ιστορία μας και θαυμάζει τους προγόνους μας.
Αυτός ο περήφανος λαός σίγουρα θα δουλέψει σκληρά και γρήγορα θα σταθεί στα πόδια του...

Εντάξει το έγραψα κι εγώ...Την απέραντη συμπαράσταση μας στους ιάπωνες και την θλίψη μας για τα τραγικά θύματα...

Απο εκεί και πέρα αυτές οι υπερβολές περι περιούσιου λαού δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα αλλά και με το θέμα.Νομίζω...