Τις προτάσεις σας για αγορά δέκτη για...

gdaskal

AVClub Enthusiast
20 June 2006
1,123
...λήψη επιγειας ψηφιακής

...ληψη δορυφορικής

...συμβατότητα με το ενσυρματο card splitter οικιακης χρήσης για την ακατανομαστη

....+/- 100 ευρώ

ευχαριστώ

:o:smile:

...λήψη επιγειας ψηφιακής

...ληψη δορυφορικής

...συμβατότητα με το ενσυρματο card splitter οικιακης χρήσης για την ακατανομαστη

....+/- 100 ευρώ

ευχαριστώ

:o:smile:

ΟΚ, βρηκα την ακρη.... μην ασχολειστε :cool:

Ποιον δέκτη επέλεξες?

Η αγορά είναι γεμάτη με τους κλώνους του YUMATU στην κατηγορία τιμής που αναφέρεις. Μιλάμε για Combo δέκτες.

Απάντηση: Re: Τις προτάσεις σας για αγορά δέκτη για...

opticum 4000 κλωνος yumatu.....
Στην κατηγορία τιμής που έθεσες δεν υπάρχουν άλλοι.
Γενικά ο Yumatu και οι κλώνοι του κάνουν καλά τη δουλειά τους και έχουν αρκετά καλή υποστήριξη.
Εμφάνισαν όμως προβλήματα με το τροφοδοτικά τους. (σκάσιμο πυκνωτών)
Μετά απο κάποια ώρα λειτουργίας ακούμπησε τον δέκτη με την παλάμη σου.

Λίγη προσοχή γιατί σε μερκούς κλώνους Yumatu
η Νέα κάρτα Zeta της ακατανόμαστης δεν παίζει.
:idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea:
καμιά "Επιτροπή" δεν ασχολείται με τα Μονοπώλια?

Τι έξυπνη Αλέξη μου, διαβολική είναι, αφού αχρήστεψε ολόκληρη σειρά cobo.

Έκανα λάθος την ερώτηση. Εννοούσα είναι άλλη κωδικοποίηση απ' το Irdeto 2 ή ίδια με άλλο τύπο κάρτας???
Ρωτάω γιατί γράφτηκε ότι δεν μπορεί να γίνει shared σε άλλο αποκωδικοποιητή και εγώ θέλω να κάνω shared την κάρτα της NOVA. Γνωρίζετε τίποτα???

mono pou tha exeis palla pagomata oloi autoi oi dektes einai << fthines>> liseis.

dreambox is the best.

Εχω την καρτα v4 της ακατανομαστης. Μου κάνεις 0 σπάσιματα!! Συμπεριφερεται άψογα.:2thumb22sup:

Σε αντίθεση με τον 500αρη που μου την διαβάζει μόνο με scam και με τσακίσματα....

Εχω την καρτα v4 της ακατανομαστης. Μου κάνεις 0 σπάσιματα!! Συμπεριφερεται άψογα.:2thumb22sup:

Σε αντίθεση με τον 500αρη που μου την διαβάζει μόνο με scam και με τσακίσματα....

ego me v4 kai newcamd 610b blepo edo kai 2 xronia kanonika.aki oxi mono ego!