TLA - Reikon & Step-up

Αρκεί να μην περάσουμε στην αντίπερα όχθη και απαξιώσουμε τελείως την προσπάθεια. Είπαμε το stereophile παρουσίασε το σύστημα, αυτό από μόνο του είναι μια κάποια επιτυχία.

το θεμα ειναι τι τα κανει τοσο ακριβα.η σκεψη που κρυβεται απο πισω,ο πρωτοτυπος σχεδιασμος , τα εξωτικα υλικα ,τα ακριβα εργατικα χερια,τι;αν ισχυουν τα παραπανω μπορει και να εχει καλως,αλλιως......πουλαμε φυκια για μεταξωτες κορδελες σ' αυτους που ψαρώνουν μ' αυτες τις τιμες.προσωπικα προτιμω τη φιλοσοφια του εχω φτιαξει καλο και το κοστολογω σε λογικη τιμη ωστε να μπορουν να το ακουσουν οσο το δυνατον περισσοτεροι...

To ηχητικο αποτελεσμα, η φιλοσοφια τους στον ηχο αν προτιμας η οποια "αρεσει".

Παρεπιπτοντως και η σχεδιαση των TLA ειναι νομιζω αρκετα "extreme".

Απάντηση: Re: TLA - Reikon & Step-up

Αρκεί να μην περάσουμε στην αντίπερα όχθη και απαξιώσουμε τελείως την προσπάθεια. Είπαμε το stereophile παρουσίασε το σύστημα, αυτό από μόνο του είναι μια κάποια επιτυχία.
Σίγουρα δεν απαξιώνουμε καμιά προσπάθεια.Αλλά τελικά σε ποιους απευθύνονται αυτά τα μηχανήματα σε αυτές τις τιμές σε πολύ λίγους τελικα;(1-2άτομα);

Η ίδια ακριβός ερώτηση ισχύει για το σύνολο των αντίστοιχων προϊόντων αυτής της τιμής και όχι μόνο για το reikon. Νίκο, ορθή η παρατήρηση, αλλά οπός και να έχει από τον ειδικό και μη τύπο παρουσιάζονται συνέχεια αντίστοιχου κόστους συσκευές. Κάτι μου λέει ότι υπάρχουν πελάτες. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ονειροπόλοι.

Αν σήμερα ανακαλύψει κάποιος μία νέα τοπολογία σε ενισχυτή/DAC/whatever η οποία παίζει τέλεια έχει λόγο να την πουλήσει φτηνά;
Μπορεί να μην ενδιαφέρεται καν να την πουλήσει και για αυτό να ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ μόνο για να ακούσεις το συγκεκριμένο μηχάνημα στο σπίτι του μετά από ραντεβού...
Από εκεί και πέρα, όταν θα βρεθεί κάποιος που θα το αγοράσει στην τιμή που ζητάει για ποιο λόγο ο ένας είναι μάγκας/απατεώνας/whatever και ο άλλος είναι διπλόμαγκας/βλάκας/whatever;

Και η δική μου η δουλειά με τη ματιά ενός άσχετου δεν έχει κανένα κόστος...
Αν όμως μου πει κάποιος ότι θέλω να του φτιάξω σελίδα για λιγότερα λεφτά από 1000 ευρώ δεν ασχολούμαι καν για να απαντήσω...

για να μην παρεξηγηθω.στο χομπι αυτο ο καθενας ακουει με τα δικα του αυτια και κανει κουμαντο στην τσεπη του.δεν παρεξηγω κανεναν που πηρε τετοιες συσκευες.οπως και κανεναν κατασκευαστη.απλα πριν αγορασω προσπαθω να μαθω οσα περισσοτερα γινεται για τον κατασκευαστη,τη φιλοσοφια του.ετσι πιστευω οτι μπορουμε να γλιτωσουμε τυχον παλτα....

Re: Απάντηση: Re: TLA - Reikon & Step-up

Σίγουρα δεν απαξιώνουμε καμιά προσπάθεια.Αλλά τελικά σε ποιους απευθύνονται αυτά τα μηχανήματα σε αυτές τις τιμές σε πολύ λίγους τελικα;(1-2άτομα);

1-2 άτομα πχ στην Ξάνθη (που ίσως να είναι κι εντελώς λάθος) μπορεί. Στον κόσμο ολόκληρο όμως;

Δεν είναι τόσο απλοί οι συλλογισμοί για την τιμολόγηση ενός προιόντος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TLA - Reikon & Step-up

1-2 άτομα πχ στην Ξάνθη (που ίσως να είναι κι εντελώς λάθος) μπορεί. Στον κόσμο ολόκληρο όμως;

Δεν είναι τόσο απλοί οι συλλογισμοί για την τιμολόγηση ενός προιόντος.

Αγαπητε Morfea οι συλλογισμοι εγιναν τοσο απλοι, απο την ωρα που καταργηθηκαν τα τυφλα τεστ απο τα περιοδικα και απο εμας τους ιδιους .
Επειδη και εσυ ο ιδιος κατασκευαζεις μηχανηματα σου φαινονται λογι κες οι τιμες πωλησεων των διφορων πανακριβων συσκευων;

Φίλτατοι, υπάρχουν πολλά άλλα γενικά Threads στο avclub όπου μπορούμε να συζητήσουμε θέματα οικονομικής φύσεως. Καταλαβαίνω ότι εδώ είναι άλλο ένα βήμα για να εκφράσεi ο καθένας τις απόψεις του. Προσωπικά όπως είπα, θεωρώ την παρουσίαση στο stereophile θετική και τη στάση του κατασκευαστή απέναντι στο περιοδικό υποδειγματική.

Θα πρότεινα να επιστρέψουμε σταδιακά στο αρχικό μας θέμα, και το θέμα μας εδώ είναι το reikon. Όχι η ανάλυση όλης της αγοράς. Μερικά από τα παραπάνω posts (πιθανά και δικά μου) θα μπορούσαν άλλωστε να γραφτούν για οποιοδήποτε σύστημα.
Αλλά εδώ είπαμε - > reikon.

Δεν ξέρω εάν κάποιος από εσάς είχε την ευκαιρία να ακούσει το reikon στην τελευταία έκθεση… (?)

Φίλτατοι, υπάρχουν πολλά άλλα γενικά Threads στο avclub όπου μπορούμε να συζητήσουμε θέματα οικονομικής φύσεως. Καταλαβαίνω ότι εδώ είναι άλλο ένα βήμα για να εκφράσεi ο καθένας τις απόψεις του. Προσωπικά όπως είπα, θεωρώ την παρουσίαση στο stereophile θετική και τη στάση του κατασκευαστή απέναντι στο περιοδικό υποδειγματική.

Θα πρότεινα να επιστρέψουμε σταδιακά στο αρχικό μας θέμα, και το θέμα μας εδώ είναι το reikon. Όχι η ανάλυση όλης της αγοράς. Μερικά από τα παραπάνω posts (πιθανά και δικά μου) θα μπορούσαν άλλωστε να γραφτούν για οποιοδήποτε σύστημα.
Αλλά εδώ είπαμε - > reikon.

Δεν ξέρω εάν κάποιος από εσάς είχε την ευκαιρία να ακούσει το reikon στην τελευταία έκθεση… (?)

Ναι, είχα την τύχη να το ακούσω. Και όπως έγραψα κι εδώ τον θεώρησα τον καλύτερο ήχο της έκθεσης.

Για τα υπόλοιπα σεβόμενος την προτροπή του διαχειρηστή σταματώ εδώ. Ισως τα συζητήσουμε κάποια στιγμή σε άλλο θέμα.

Και εγώ είχα την ευκαιρία να το ακούσω το Σάββατο το μεσημέρι :2thumb22sup:
Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να αξιολογήσει τον ήχο του reikon καθώς ακούσαμε ένα υπέροχο σύνολο.

Απάντηση: Re: TLA - Reikon & Step-up

Και εγώ είχα την ευκαιρία να το ακούσω το Σάββατο το μεσημέρι :2thumb22sup:
Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να αξιολογήσει τον ήχο του reikon καθώς ακούσαμε ένα υπέροχο σύνολο.

+1

Οντως ο ηχος ηταν μαγικος. Ισως περισσοτερο μαγικος απο οσο πρεπει.

Παντως ειχε σιγουρα αυτο το "κατι" την "pure singleντιλα" το οποιο προερχοταν απο τα ενισχυτικα.

Ο ήχος ήταν πολύ καλός, παρ΄ότι το συγκεκριμένο σεταπ δεν είχα
την ευκαιρία να το ακούσω να παίζει δυνατά.
Τώρα αν κάποιος θα έδινε τα 200 χιλιάρικα (για τα ενισχυτικά μόνο)
αυτό είναι άλλο καπέλο.