Αγόρασα πριν 10 ημέρες ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα από την Ολλανδία μέσω EBay. Η τιμή των μεταφορικών όπως ορίστηκε από τον πωλητή ήταν 35 ευρώ με την ΤΝΤ, για δέμα 7,5Kgr (διαστάσεις 60Χ42Χ25 cm). Η ΤΝΤ το διακίνησε κανονικά με tracking number και στα ηλεκτρονικά αρχεία φαίνεται πως ήρθε στην Ελλάδα στις 10/ 11/2010. Σήμερα φέρανε το δέμα στη διεύθυνση μου και ζήτησαν 31,5 ευρώ για μεταφορικά. Έχω παραλάβει πολλά δέματα με διάφορες μεταφορικές και πάντα στο χώρο μου, χωρίς να υπάρξει ποτέ κάποια πρόσθετη χρέωση, εφ’ όσο τα μεταφορικά είχαν προπληρωθεί. Επειδή μου συμβαίνει πρώτη φορά απορώ!!!! Είναι κάποιο νέο κόλπο; Μου ξεφεύγει κάτι; Πως και που μπορώ να τους καταγγείλω; Στο site της ΤΝΤ στην Ολλανδία δεν υπάρχει χώρος επικοινωνίας για να στείλω κάποιο mail. Φυσικά ενημέρωσα τον πωλητή. Υπάρχει κάποια κρατική αρχή που να ελέγχει αυτό το καρτέλ των μεταφορικών; Φανταστείτε να αγοράσουν και τα ΕΛΤΑ. Θα πληρώνουμε για να μας μεταφέρουν κάποιο δέμα και θα ξαναπληρώνουμε επειδή το μετέφεραν. Αν γνωρίζει κάποιος συνφορουμίτης κάτι θα ήταν πολύτιμη η βοήθειά του . Καταλαβαίνετε πως δεν είναι το ποσό αλλά το γαμώτο της υπόθεσης.