Το 3GS ηρθε... το 3G φευγει.... ΠΩΣ?

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,237
Μολις παρελαβα το νεο μου iphone (3GS) και η ωρα της αντικαταστασης του 3G εφτασε.
Τι κανω λοιπον?
Πως μεταφερω επαφες, φωτογραφιες, βιντεο, τραγουδια κτλ?
Η αληθεια ειναι οτι ρωταω πριν καν το ανοιξω και κυριως πριν το ψαξω λιγο μονος μου (σορρυ γι αυτο) αλλα ισως καποιες κατευθυνσεις να βοηθουσαν πραγματικα

Οταν θα το συνδέσεις στο itunes και θα το κάνεις activate, μετά θα σε ρωτήσει αν θες να φτιάξει νέο iphone από την αρχή ή να μεταφέρει το backup από παλιότερο iphone. Φυσικά επιλέγεις το δεύτερο.

Κανεις sync στο pc σου και μετα απλα μεταφερεις οτι εχεις στο iphone (το νεο)

(μεσω itunes)

Απο περιεργεια και μονο σαν σημα πως σου φαινεται το 3gs ρωταω γιατι εγω ειδα σαφως χειροτερη ληψη σε σχεση με το 3g το οποιο επιανε ακομα και μεσα σε υπογειο.(ενω το 3gs μια πιανει μια δεν πιανει)

Δεσ και αυτο για βοηθεια http://www.rickysays.com/transfer-apps-contacts-music-data-from-old-iphone-to-new-3gs

Οταν θα το συνδέσεις στο itunes και θα το κάνεις activate, μετά θα σε ρωτήσει αν θες να φτιάξει νέο iphone από την αρχή ή να μεταφέρει το backup από παλιότερο iphone. Φυσικά επιλέγεις το δεύτερο.

Και θα τα μεταφερει ολα Τασο? Και επαφες και φωτο και ολα?

Απάντηση: Re: Το 3GS ηρθε... το 3G φευγει.... ΠΩΣ?

Κανεις sync στο pc σου και μετα απλα μεταφερεις οτι εχεις στο iphone (το νεο)

(μεσω itunes)

Απο περιεργεια και μονο σαν σημα πως σου φαινεται το 3gs ρωταω γιατι εγω ειδα σαφως χειροτερη ληψη σε σχεση με το 3g το οποιο επιανε ακομα και μεσα σε υπογειο.(ενω το 3gs μια πιανει μια δεν πιανει)

Δεσ και αυτο για βοηθεια http://www.rickysays.com/transfer-apps-contacts-music-data-from-old-iphone-to-new-3gs

Ακομα ειναι πανω στο γραφειο μου στο κουτακι του (τοσο μικρο κουτακι... σαν κολωνια ειναι!!! ).
Θα γινουν προσπαθειες ενεργοποιησης ειτε το βραδυ στο σπιτι ειτε αυριο το πρωι...

Και επιβεβαιωμενα τα μεταφερει ολα?
Περισσοτερο για τις επαφες με νοιαζει...

Οπότε κάντο τώρα γιατί αλλιώς δε θα έχει κάτι να σου βάλει στο καινούργιο...

Εκανα χθες βραδυ backup...

Σημερα (ενα ενα τα πραγματα τα κανω) λεω να κανω restore στο καινουργιο...

Ας ελπίσουμε οτι θα παει καλα...