Το 40% των κατοχων PS3 δεν ξερουν το Blu Ray.

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Αυτα συμβαινουν μονο στην Αμερικη...

What The Hell Is Blu-ray?

The Blu-ray publicity engine may seem like a well-oiled, media mean machine that pulls incredible consumer uptake stats from the ether, but it seems someone forgot to tell American PS3 owners.

Two-in-five owners of the PS3 don’t know it has a Blu-ray drive and can play high-def movies. Even worse, half of respondents to the NPD Group survey said they know about the Blu-ray drive but haven’t bothered watching any HD movies on it yet.

Worst of all, 50% didn’t even know that a PS3 was capable of high-def graphics.

However, before you guffaw at the silly PS3 customers, the HD knowledge of the typical Xbox 360 owner polled even worse. Just 30% of 360 owners knew about the consoles HD abilities.

Is seems Sony’s media engine needs a little more grease and it could no worse than sprucing up its new, yet low-rent looking, European promotional Blu-ray site-Martin Lynch.

http://uk.gizmodo.com/

καλα εδω δεν ξερουν οτι υπαρχουν οι ιδιοι ρε συ.....για τις ιδιοτητες του PS3 σου κανει εντυπωση?

Η πλακα ειναι που συναντησα μια μερα ενα πιτσιρικα 19-20 χρονων που ειναι γειτονας και μου ελεγε οτι θα παρει PS3. Και που θα το συνδεσεις του ειπα? Σε μια 25" CRT μου απαντησε!!!

Δεν το βρίσκω παράξενο... παιχνιδομηχανή είναι...υπάρχουν και μερικοί που τους ενδιαφέρει η ουσία.

Η πλακα ειναι που συναντησα μια μερα ενα πιτσιρικα 19-20 χρονων που ειναι γειτονας και μου ελεγε οτι θα παρει PS3. Και που θα το συνδεσεις του ειπα? Σε μια 25" CRT μου απαντησε!!!

Δηλαδη δε φτανει που το παιδι θα ξεπαραδιαστει να σκασει 600 Ευρω για το PS3, πρεπει να σκασει κι αλλα 2 χιλιαρικα για HD τηλεοραση??

Κι εγω το πρωτο μου dvd το ειχα συνδεσει σε μια 21 ιντσων CRT, καμια σχεση ουτε με widescreen ουτε με 5.1 που προσεφερε το dvd. Και το ειχα παρει απλα επειδη γουσταρα να το παρω, κι ας μην το απολαμβανα οπως πρεπει.

Ο,τι μπορει ο καθενας, κι οπως τη βρισκει, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι περιεργο!

Δηλαδη δε φτανει που το παιδι θα ξεπαραδιαστει να σκασει 600 Ευρω για το PS3, πρεπει να σκασει κι αλλα 2 χιλιαρικα για HD τηλεοραση??
Ο,τι μπορει ο καθενας, κι οπως τη βρισκει, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι περιεργο!

To PS3 ειναι φτιαγμενο για Ηi Definition και μια CRT δεν μπορει να το αποδωσει.

Ειναι σαν να λεμε οτι θα αγορασει καποιος Ferrari για να την πηγαινει σε χωματοδρομο!

Έχει δίκιο ο Rivers. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα καταλάβει διαφορά στα γραφικά από το PS2 σε τέτοια οθόνη...

Και όμως προβλέπω πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών που θα το αγοράσουν, ειδικά μετά από κανένα χρόνο, να το συνδέσουν σε κάποια crt, γιατί αυτή θα υπάρχει ήδη στο σαλόνι...

Προσφατα διαβασα μια τετοια ερευνα που εγινε στην Αμερικη οπου 70% των αγoραστων του PS3 δεν γνωριζαν οτι εχει blu-ray player.

To PS3 ειναι φτιαγμενο για Ηi Definition και μια CRT δεν μπορει να το αποδωσει.

Ειναι σαν να λεμε οτι θα αγορασει καποιος Ferrari για να την πηγαινει σε χωματοδρομο!

Δεν ειναι ακριβως ετσι. Οταν καλεισαι να δωσεις λεφτα για μια κονσολα για να σε κρατησει 3-4 χρονια, δεν παιρνεις αυτη που καταργειται σιγα σιγα, παιρνεις αυτη που μολις βγηκε. Ακομα κι αν για 1 χρονο ή και παραπανω δε μπορεις να απολαυσεις ολες τις ικανοτητες της.
Ειναι σα να εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε ενα Fiat των 10000 και μια Ferrari των 30000 τη στιγμη που εχεις στην τσεπη σου 30000. Τη Ferrari θα την τρεξεις οπως της αξιζει μονο αν παρεις καμια μεταθεση στη γερμανια ή στην Ιταλια. Κι ομως, τη Ferrari θα επελεγες!:flipout::flipout::flipout:

Δυστυχώς, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Αν έβρισκα πάντως CRT που να πιάνει και 1080p, θα την τσιμπούσα για πλάκα.

Re: Απάντηση: Το 40% των κατοχων PS3 δεν ξερουν το Blu Ray.

Υπάρχουν CRT και οθόνες και προβολείς , απλά έχουν κάποια ηλικία από 5 ετών εως 10 ...

Η ηλικια δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα, οσο οι τιμες, ειδικα στους προβολεις...
Εγω μακαρι να μπορουσα να χτυπησω εναν CRT 5ετιας (με καινουριες λαμπες βεβαια) στην τιμη που χτυπησα τον Panasonic..

ρε παίδες τι τρελλαίνεστε καλοκαιριάτικα?

Το PS3 είναι παιχνιδομηχανή, όχι BR player!

Πάνω από το 60% του target group της sony αφορά τους πιτσιρικάδες και τα νέα παιχνίδια.

Τώρα αν παίζει και BR είναι άλλο θέμα.

Είναι απλώς μια επιπρόσθετη δυνατότητα.