Το αγαπημένο EDC - Το καλύτερο EDC

τον πρωτον εγω τον εχω θα πω για αυτον. τα καλα του ειναι:
1. ο πιο φωτηνος φακος με μια αλκαλικη.
2.πολυ καλα runtime.
3. καταπληκτικο κλιπ
4.καλα ανοδιωμενα και κομμενα σπειρωματα
5.μικρο και ελαφρη
5.σε αντιθεση με αλλα zebralight δεν πατιεται ευκολα το κουμπι του
και μονο ενα μικρο μειον - λιγο πολυπλοκα mode
ο δευτερος φακος ειναι πολυ καινουργιο μοντελο απο μια πολυ καλη εταιρια. παρε ,αν θες και να μας πεις πως ειναι.

Πολυ καλος φαινεται ο jetbeam στο lightjuction τον εχει 38,90$ και εχει και κουπονι με 12% εκπτωση,αλλα δεν ξερω μεταφορικα για Ελλαδα και αν παιζει τελωνειο.Τα 270 λουμεν ειναι λεει ansi υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικα otf?Kαι runtime εχει πολυ καλο 75min.

Απάντηση: Re: Το αγαπημένο EDC - Το καλύτερο EDC

Καλά στα του σπιτιού ΔΕΝ ασχολούμαι , σας έχω χαλαρά........-bye--bye-

Πάμε τώρα λίγο γιατί ΘΕΛΩ , ΘΕΛΩ , ΘΕΛΩ EDC , είμαι ανάμεσα στα 2 , αλλά πιο πολύ στο δεύτερο
Αυτό ή
Αυτό
Σας ακούω.
δες και αυτο το μοντελο SUNWAYLED M10R - http://www.hkequipment.net/index.ph...t0=1&id=724&cat1=62&cat0=1&new=&more=&lang=en
τον εχω δει στο κοσπαπ , και μου αρεσε.
υπαρχει και σε τιτανιο
μετα παμε jetbeam rrt-0 , alla ειναι πιο ακριβο - http://www.hkequipment.net/index.ph...at0=1&id=435&cat1=8&cat0=1&new=&more=&lang=en

Last edited:
teomav δεν κρατήθηκα και έδωσα χθες βράδυ παραγγελία για τον jetbeam bc10 , έβγαινε σε πολυ καλή τιμή , τα 2 που προτείνεις τα είχα δει και το μόνο που έχω να πω είναι οτι αργότερα θα χτυπήσω και έναν rrt 0.
Έκανα γενναίο ντου αυτές τις μέρες και χτύπησα αρκετά πράγματα , απο βδομάδα θα έχω αρκετές παραλαβές , ασ όψεται η καλή διαφορά ευρό - δολαρίου.

Ο bc10 δεν εχει περισσοτερα λουμεν απο τον sunway?kαι ειναι και φτηνοτερος απο πολυ καλη εταιρια.

παιδια καθυστερησα να απαντησω μπας και βαλω φωτογραφια αλλα που....

1. Ο Ρανταπλαν (Ultarfire XML Direct drive σχεδον) 3,3Α 850+ Λουμενς

2. Sunwayman M10R

3. Fenix L0D Cree XRE P4 ..ναι! παλιατζουρα αλλα δεν τον αλλαζω γιαιτ θελω τα disco modes....και δνε μπορεσα να τον ανοιξω

4. Rexlight 2.0 με αλλαγμενο LED σε Cree XRE Q5 με πολυ χαμηλο Vf!
αντιπαλος του Fenix L1D εκεινο τον καιρο αλλα ο καλυτερος στις 14500 και κρατα τα Modes
http://www.candlepowerforums.com/vb...amp-CLE-Fenix-L1DCE-review-RUNTIMES-BEAMSHOTS

Απάντηση: Re: Το αγαπημένο EDC - Το καλύτερο EDC

http://

850λουμεν - καλοοο! και ποσο αντεχει η imr για να δινει 3,3Α? μετα απο 2 λεπτα? 3 λεπτα? ποσα αμπερ δινει?

......

Yπαρχει καποιο λινκ?

για μενα ηταν και θα ειναι ο πρωτος μου φακος... RRT-0 ο καλος και τεσταρισμενος. Δεν εχω τον E1B surefire που αν τον ειχα θα ηταν αυτος.

Ρε παιδια για τον DQG II δεν εχω βρει πουθενα πληροφοριες για λουμεν και runtimes,ξερει κανεις να μου πει?

Re: Απάντηση: Το αγαπημένο EDC - Το καλύτερο EDC

Φιλε Τασο αυτος που εβαλες ειναι ο παλιος.
O Mantilas αναφερεται στον (DQG ΙΙ).

Υπαρχει τελικα ετοιμοπαραδοτος καινουριος; εγω δεν μπορεσα να βρω καποια λινκς...
Ο cnqualitygoods δεν εχει τιμη...

33 δολλάρια για R5, 35 δολλάρια R4 neutral. Οι τιμές περιλαμβάνουν μεταφορικά αν δείτε το θέμα που έχει στο cpf, άνοιξε καινούργιο.
Εγώ του είχα πει για 5 αλλά τον ρωτώ αν θα κάνει καλύτερη τιμή αφού θα τα στείλει όλα μαζί. Αν όχι, καλύτερα να τα παραγγείλουμε ο καθένας ξεχωριστά και αν θέλει κάποιος διευκόλυνση του το πληρώνω εγώ με τη κάρτα μου.

33 δολλάρια για R5, 35 δολλάρια R4 neutral. Οι τιμές περιλαμβάνουν μεταφορικά αν δείτε το θέμα που έχει στο cpf, άνοιξε καινούργιο.
Εγώ του είχα πει για 5 αλλά τον ρωτώ αν θα κάνει καλύτερη τιμή αφού θα τα στείλει όλα μαζί. Αν όχι, καλύτερα να τα παραγγείλουμε ο καθένας ξεχωριστά και αν θέλει κάποιος διευκόλυνση του το πληρώνω εγώ με τη κάρτα μου.

Εδω το βλεπουμε αλα μαλον θα αργησει...

Last edited: