Το αγαπημένο EDC - Το καλύτερο EDC

Default Re: dqg II

Quote Originally Posted by ergotelis
Hi, as i said, i want 5, all for members of a Greek forum for flashlights. Can you offer better price in one shipping?Else, i think that most of the other members would like to order directly to ship to themselves.
Also, i might take even more, i am not sure about the interest, it is at least 5.
Hello ergotelis,

In this case, You can save 10usd of shipping cost.
And i can combine the shipping and ship it by EMS/DHL for this package if it's more than 10 pieces.

Thanks
RIC

Σας παραθέτω ακριβώς την απάντηση, τι λέτε?

Εργοτέλη ειλικρινά δε νομίζω οτι αξίζει τον κόπο , εκτός και αν εννοεί 10 δολάρια απο κάθε φακό αλλιώς πρέπει να υπολογίσεις και τα εξοδα αποστολής στον καθένα μας .

Και εγώ το ίδιο θα έλεγα, 2$ από το κάθε φακό κόβει ουσιαστικά(αν κ δε το διευκρινίζει ωστόσο αυτό εννοεί πιστεύω αλλιώς λέει τρελλά), ε για να σας το στείλω απλό τουλάχιστον τόσο θα πάει.Υπολογίστε χρόνους παράδοσης κτλ και πάει λέγοντας...Το μόνο που αξίζει είναι ότι αν είναι πολλά όπως λέει θα μου τα στείλει με DHL και θα έρθουν γρήγορα, σε 2-3 μέρες(το predator 2μέρες έκανε από Hong kong). Ό,τι θέλετε, τουλάχιστον να δούμε πόσοι είμαστε αν θέλετε να ποστάρω εγώ για σας(αν δεν έχετε κάρτα σας τα πληρώνω κιόλας κ το κανονίζουμε),ακόμη και αν κάνουμε χωριστές παραγγελίες!

Πάντως εγώ θέλω ένα σίγουρα(δε ξέρω αν πάρω κανά εξτρα ακόμη) ο Παντελής επίσης πιθανόν 2, ο nitseg45 επίσης πιθανόν 2, ίσως μαζευόμαστε τελικά! Εγώ λέω να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και βλέπουμε. Αν θέλει να το αναλάβει κάποιος άλλος φυσικά κανένα πρόβλημα!

Α και κάτι άλλο, το group buy αυτό είναι το πρώτο, ίσως να μην υπάρξει ποτέ δεύτερο ίσως να αργήσει και πολύ. Το λέω απλά για όποιος θέλει να πάρει να μη το σκέφτεται, πρόκειται για το μικρότερο ΑΑΑ φακό με R5+ ατσάλι. Τέλειο δλδ!

Last edited:
Re: Απάντηση: Το αγαπημένο EDC - Το καλύτερο EDC

Όλοι οι καλοί χωράνε που λένε...
Μόνο ατσάλι βγαίνει?
Ποσοι ειμαστε μεχρι τωρα 7 ???
Γιωργο, εργοτελη ξεκινα να δουμε τι θα κανουμε και συναντιομαστε για τα λεφτα.

Μπορεί κάποιος να γράψει όσο αναλυτικά γίνετε τα χαρακτηριστικά των 2 αυτών φακών, όπως και τις τιμές τους;

Έτσι ώστε να τα δούμε και να αποφασίσουμε μετά αν θέλουμε κάποιο;

Θα το αντέξω...:jester:.Δεν νομίζω στα λούμενς που βγάζει να έχει θέμα ιδιαίτερο με την θερμότητα ε?Αν και πολύ μικρός..
Τι κόστος έχει περίπου?

Λοιπόν, αύριο παραγγέλνω αρκετά. όποιος θέλει ας μου στείλει πμ και να μου έχει απαντήσει μέχρι αύριο οπωσδήποτε!Ας μου πει ένα σίγουρο ναι όχι, τα λεφτά τα κανονίζουμε μετά και μέσω πμ πάντα.Βλέπω ωστόσο να βγαίνει το ίδιο μόνο που ίσως τα παραλάβω πιο γρήγορα. Να τον έχω πληρώσει αύριο βράδυ για να τα δει το πρωί Παρασκευής να μας τα κλείσει! Μετά μπορεί να μην ξαναβγουν αυτά, όπως έγινε με το προηγούμενο ss.

Δεν έχω απαντήσει σε όλα τα πμ αλλά τα έχω διαβάσει και τα έχω λάβει υπόψην! :)
Μιας και θα παραγγείλουμε από εκεί, αν θέλει κανείς κάτι άλλο από αυτόν και δεν έχει paypal κτλ, θα μπορούσα να βοηθήσω, αρκεί να είναι στην ομαδική για το dqg!
Στην Αθήνα μπορείτε να βρεθείτε εύκολα εσείς; Μήπως θέλετε να σας τα στείλω σε κάποιον εκεί καθώς τα περισσότερα θα πάνε εκεί γύρω και να συναντηθείτε;Και όσα πάνε περιφέρεια τα στέλνετε! Αλλιώς οκ τα παραλαμβάνω όλα και το πολύ πολύ σας τα στέλνω σε ένα δέμα τα εκ των Αθηνών!

Καλησπερα παιδια,θα ηθελα τις γνωμες σας.
Ψαχνω για ενα φακο καθημερινης χρησης με 1 μπαταρια για μικρο ογκο(θα ειναι συνεχεια μαζι μου σε τσαντακι),ΑΑ κατα προτιμηση (γιατι κατα καιρους βρισκομαι σε περιοχες που και οι ΑΑ ειναι δυσευρετες ποσο μαλλον μια cr123) και οσο πιο πολλα τα lumens τοσο πιο καλα.Επειδη κυριως τον χρησιμοποιω σε κλειστους χωρους θελω να ειναι floody.Και ειμαι μεταξυ αυτων των 3
Fenix ld15,Itp sa1 eluma και Nitecore d10 sp.
Εκει εχω καταληξει γιατι αυτους βρισκω απο Ελλαδα και τον θελω συντομα καθοτι εχασα αυτον που ειχα, εναν alpin με 105 lumen, τουλαχιστον ετσι ελεγε.
Ευχαριστω προκαταβολικα και αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινεται καλοδεχουμενο αρκει να μπορω να τον παραγγειλω απο Ελλαδα.