Το ξανάκανε πρόσφατα με άλλο βίδεο για "100% υπαρκτό φίλο του - trust me bro υπάρχει- που ήθελε βοήθεια για φωτογράφιση σπιτιού και το ΑΙ πρόγραμμα - που όλως τυχαίως είναι μεγάλος χορηγός του καναλιού - τον έσωσε και τώρα δεν πρέπει να πληρώνει φωτογράφους".Photographers finally realize AI has won
Fstoppers
H χαρά του ανώμαλου, του απατεώνα και του προπαγανδιστή.Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας στο διαδίκτυο. Καθημερινά βλέπουμε αθώα βίντεο στο instagram και στο TikTok αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο αθώα, θέλει μεγάλη προσοχή.
Στη γείτονα χώρα η πρωθυπουργός εμφανίστηκε ως κουνελάκι του Playboy από κάποιους επιτήδειους . Η Ιταλία ήταν και από τις πρώτες χώρες που θέσπισε πολύ σκληρή νομοθεσία για την χρήση της νέας τεχνολογίας .
«Το ζήτημα ξεπερνά εμένα», ανέφερε σε ανάρτηση της
«Τα deepfakes είναι ένα επικίνδυνο εργαλείο, γιατί μπορούν να εξαπατήσουν, να χειραγωγήσουν και να στοχοποιήσουν οποιονδήποτε. Εγώ μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Πολλοί άλλοι όμως δεν μπορούν».
Και κατέληξε: «Γι’ αυτό πρέπει πάντα να ισχύει ένας κανόνας: να επιβεβαιώνουμε πριν πιστέψουμε και να σκεφτόμαστε πριν κοινοποιήσουμε. Γιατί σήμερα συμβαίνει σε μένα, αύριο μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε».
Το κάνουν ήδη οπότε προσοχή με ποιόν πραγματικά μιλάτε. Οι πιο εξελιγμένοι κάνουν και μια έρευνα για τα θύματά τους πριν τα προσεγγίσουν...H χαρά του ανώμαλου, του απατεώνα και του προπαγανδιστή.
Φοβάμαι τη σφαγή που θα γίνει όταν οι απατεώνες αρχίσουν και βάζουν κλεμμένες ΑΙ φωνές στις κλήσεις για "είμαι ο τάδε (γιος), στείλε λεφτά γιατί με έκλεψαν/έμεινα/είμαι στο νοσοκομείο"....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.