Το AmazonUK εβγαλε την Ελλαδα απο την λιστα των χωρων με δωρεαν αποστολη(Super Saver)

elgriego

Senior Member
1 September 2010
426
Επειδη ξερω και διαβαζω απο εδω μεσα πολυ κοσμο που παραγγελνει απο Amazon UK και προβολεις και πανια και αλλα ηθελα να ενημερωσω οτι απο 12 Ιουνιου η Ελλαδα δεν βρισκεται πλεον στην λιστα Super Saver Delivery η οποια επετρεπε δωρεαν αποστολη των προιοντων πανω απο 25 λιρων. Εγω το θεωρω απαραδεκτο και προτεινω σε οποιους αγοραζουν απο Amazon UK να τους στειλουν ενα mail παραπονου. Παραλατω κανω paste το email που μου εστειλαν σαν απαντηση απο το Amazon UK.

Hello,

I'm sorry to hear that you're unhappy about this change.

FREE Super Saver Delivery to Greece on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

We are always working to serve our international customers better. However, as policy, we do not comment on any possible expansion plans.

Please know that all our customers, international and at home, are very important to us and I have passed your suggestion along to the appropriate department.

You can find our current international delivery rates on our help page:

www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11072981

As I can't speculate on future offers, I’m unable provide any additional information on this issue.

We look forward to seeing you again soon.

Warmest regards,
Suresh A.

Last edited:

Ε καλα. Δεν μπορω να διαβασω ολο το forum για να κανω ποστ μια ειδηση μηπως καπου καποιος το εχει πει πρωτος. Εξαλου εγω το εβαλα στους προβολεις γιατι πολλες φορες ειχα προτεινει το Amazon UK λογω δωρεαν μεταφορικων και ηθελα απλα να ειδοποιησω οτι δεν ισχυει πια. Ας πουμε οτι η δικη μου συμβολη ειναι οτι εξειδικευω την ειδηση αφου αυτο που ποσταρεις μιλαει για το Αμαζον γενικα κατι που δεν ισχυε ποτε αλλα μονο για το Αμαζον UK.

Ευχαριστω παντως για την ειδοποιηση...!!! :SFGSFGSF: