Το ανέκδοτο της ημέρας

Δεν καταλαβαινω, και με παρασερνετε σε chat, και επειδη εχω εξαιρετικα βεβαρυμενο παρελθον πανω σε αυτο, (και στους κ.λους ass well), αποχωρω.

Ανεκδοτάκι τότε :-)

Ο Τοτός βλέπει ένα μεθυσμένο ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο και τον ρωτάει...
--- Γιατί πίνεις τόσο κρασί;
--- Για να πνίξω τις στενοχώριες μου.
--- Καλά,......κι αν ξέρουν κολύμπι;...............

Περιμενω να γελασεις τωρα :flipout:

Ενας μεθυσμενος βλεπει στον δρομο μια κοπελα και της λεει.....εισαι χοντρη,ασχημη και εχεις και στραβα ποδια.Η κοπελα επαθε σοκ.....μολις συνηλθε λιγο,του απαντα.......εσυ εισαι μεθυσμενος και βρωμας πολυ.

Ο μεθυσμενος επαθε κι αυτος σοκ,δεν περιμενε τετοια αντιδραση.....μολις συνηλθε κι αυτος,ξαναλεει στην κοπελα.....ναι ειμαι μεθυσμενος και βρομαω........,,,,,,,,αλλα

αυριο εμενα.....θα μου περασει.....

Συζητάει μια κοπέλα με ένα τύπο:

Εκείνη: -Κοίτα τι άδικη και ρατσιστική που είναι η κοινωνία μας! Αν ένας άνδρας πηγαίνει με ένα σωρό γυναίκες, είναι γκόμενος, ωραίος και τα τοιαύτα... αλλά αν κάνει το ίδιο και μια κοπέλα, αμέσως τη λένε πουτ@ν@, τσουλι κλπ. Πως σου φαίνεται αυτό;

Εκείνος: -Να σου πώ.. Για σκέψου το κάπως έτσι: Αν ένα κλειδί ανοίγει μια ολόκληρη ντουζίνα κλειδαριές, το φυλάμε με επιμέλεια γιατί είναι πασπαρτού, αναντικατάστατο.
Αν όμως μια κλειδαριά ανοίγει με περισσότερα διαφορετικά κλειδιά, τότε είναι μάλλον άχρηστη!

- Αγάπη μου; Κοιμάσαι με άλλες γυναίκες;
- Όχι αγάπη μου, μόνο μαζί σου. Με τις άλλες μένω ξύπνιος όλο το βράδυ!

Ενας μεθυσμενος βλεπει στον δρομο μια κοπελα και της λεει.....εισαι χοντρη,ασχημη και εχεις και στραβα ποδια.Η κοπελα επαθε σοκ.....μολις συνηλθε λιγο,του απαντα.......εσυ εισαι μεθυσμενος και βρωμας πολυ.

Ο μεθυσμενος επαθε κι αυτος σοκ,δεν περιμενε τετοια αντιδραση.....μολις συνηλθε κι αυτος,ξαναλεει στην κοπελα.....ναι ειμαι μεθυσμενος και βρομαω........,,,,,,,,αλλα

αυριο εμενα.....θα μου περασει.....

:flipout:

Ένας τύπος, ανοίγει τη πόρτα ενός κουρείου, βάζει το κεφάλι του μέσα και ρωτάει:
- “Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;”
Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στη πελατεία του που περιμένει και απαντάει
- “Σε 2 ώρες”.

Ο τύπος φεύγει και λίγες μέρες αργότερα, ξαναχώνει το κεφάλι του στη πόρτα του κουρείου και ρωτάει πάλι
– “Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;”
Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στο μαγαζί που ηταν γεμάτο από κόσμο και απαντάει
- “Περίπου σε 3 ώρες”.
Ο τύπος φεύγει.

Μία εβδομάδα αργότερα, ξαναχώνει το κεφάλι του στη πόρτα του κουρείου και ρωτάει πάλι
- “Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;”
Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στη πελατεία του που περιμένει και απαντάει
- “Γύρω σε μιάμιση ώρα”.

Ο τύπος φεύγει.
Ο κουρέας, τρελλαμένος απο περιέργεια, γυρίζει στον βοηθό του και του λέει:
- “Ρε Βασίλη, αντε ακολούθησε τον αυτόν να δεις που πάει”.
Μετά από λίγο, ο Βασίλης επιστρέφει στο μαγαζί σκασμένος στα γέλια.

- “Τί γελάς έτσι ρε Βασίλη”, του λέει ο κουρέας. “Πού πήγε ο τύπος που ακολούθησες;”

O Βασίλης απαντάει
- “Σπίτι σου!”

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε:

-Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.

Ο ανθοπώλης... έφυγε ευχαριστημένος.

Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα.

Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε:

Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος.

Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο με φρούτα να τον περιμένει.

Κάποια μέρα ήρθε ένας ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ για κούρεμα. Όταν ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε:

Ο βουλευτής έφυγε ευχαριστημένος.

Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα να ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε:

Ο ανθοπώλης... έφυγε ευχαριστημένος.

Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα.

Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε:

Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος.

Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο με φρούτα να τον περιμένει.

Κάποια μέρα ήρθε ένας ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ για κούρεμα. Όταν ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε:

Ο βουλευτής έφυγε ευχαριστημένος.

Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα να ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

:flipout::flipout::flipout:

Ενας επιχειρηματιας εφευγε για ταξιδι.Φωναξε τον υπαλληλο του για να του δωσει καποιοες οδηγιες αφου θα τον αντικαθιστουσε στην απουσια του.Την επομενη που εφυγε το αφεντικο,ο υπαλληλος του τηλεφωνει και του λεει....αφεντικο,καταστροφη......εγινε ενα φοβερο ατυχημα και δυστυχως σκοτωθηκε η γυναικα και ο γιος σου,εγινε επισης μια καταιγιδα και πλημμυρισε το γραφειο,το υπογειο με τα εμπορευματα και το αυτοκινητο.Η μητερα σου επαθε εγκεφαλικο και ο πατερας σου στην προσπαθεια του να την παει στο νοσοκομειο επαθε εμφραγμα........ασε αφεντικο.....μεγαλη καταστροφη.....Ο επιχειρηματιας επαθε.......μολις βρηκε την δυναμη να μιλησει λεει στον υπαλληλο.....τι εγινε ρε Γιαννη ολα αυτα τα αρνητικα σε μια μερα μεσα; και εκλαιγε.....ρε Γιαννη να χαρεις πες μου εστω και ενα θετικο σε παρακαλω...........
Τοτε του λεει ο Γιαννης...τωρα το θυμηθηκα αφεντικο,....ηλθαν τα αποτελεσματα εκεινου του τεστ που εκανες για το AIDS.....

ευτυχως αυτα ειναι ολα θετικα.........

Τι εννοεις "θέσφατο" ?

θέσφατο το (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :θεσ (θεός)-φα (φημί*)-το] (συνήθ. στον πληθ.) τα θέσφατα, α) τα θεϊκά λόγια, β) οι προφητείες, οι χρησμοί, οι εντολές, τα μαντεύματα.

Θεσφατο ρε ... Θές; Φάτο !