Το ανέκδοτο της ημέρας

mmr5ts.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Δύο πόντιοι περπατούσαν αμέριμνοι όταν ξαφνικά βλέπουν ένα γάιδαρο με φτερά να περνά από πάνω τους και να κρύβεται πίσω από το βουνό.
Μετά ξαναβλέπουν τον γάιδαρο να κάνει μια βόλτα πετώντας και να πηγαίνει πίσω από το βουνό. Αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές μέχρι που λέει ο ένας από τους δύο:

- "Λες να έχει φωλιά;"

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Στο δημοτικό έπαιρνα συνέχεια άλφα ....... Στο γυμνάσιο heineken !!!!

Γυναίκα εναντίον Μπύρας.....

Η μπύρα είναι πάντα υγρή. Η γυναίκα όχι…………………………......……….. 1 πόντος για τη μπύρα.

Η αίσθηση της μπύρας είναι χάλια όταν είναι ζεστή………………....…………. 1 πόντος για τη γυναίκα.

Μια μπύρα κρύα σε ευχαριστεί………………………................................ 1 πόντος για τη μπύρα.

Για τη μπύρα πληρώνεις φόρους…………………………………………..…......….. 1 πόντος για τη γυναίκα.

Αν πιεις δεύτερη μπύρα η πρώτη δε θα θυμώσει………………………...….... 1 πόντος για τη μπύρα

Για τη μπύρα είσαι σίγουρος πως είσαι ο πρώτος που την ανοίγει…..…. 1 πόντος για τη μπύρα.

Αν ταρακουνήσεις τη μπύρα μετά από λίγο θα καλμάρει μόνη της…...… 1 πόντος για τη μπύρα.

Η μπύρα ξέρεις ακριβώς πόσο κοστίζει……………………………….......…………. 1 πόντος για τη μπύρα.

Η μπύρα δεν έχει μάνα…………………………………………………………........…..… 1 πόντος για τη μπύρα.

Η μπύρα δε θα σου ζητήσει να την αγκαλιάσεις όταν τελειώσει…….….... 1 πόντος για τη μπύρα.

Αποτελέσματα: Μπύρα Vs Γυναίκα…… 8-2

Υ.Γ. Αν είσαι γυναίκα και θύμωσες που το διάβασες, να ξέρεις πως η μπύρα δε θα θύμωνε ποτέ…… 1 πόντος για τη μπύρα.

*Όταν μου λένε πως κάποιος είναι μισός Έλληνας μισός Σουηδός,
φαντάζομαι έναν να σταματάει για να περάσει πεζός ενώ ταυτόχρονα τον μουντζώνει.

-Εμπρός..??..γραμμή υποστήριξης αλκοολικών..??
-Μάλιστα κύριε,σας ακούω..
-Μπορείτε να μου πείτε πως φτιάχνουμε το Cuba Libre..???

Ο Στουρναρας δηλωσε οτι οι Ελληνες δεν πληρωνουν πολλους φορους.
Ετοιμαζω powerbuy σε βαζελινη. Οσοι ενδιαφερονται να δηλωσουν συμμετοχη.

Χειρουργός: Δώσε αναισθησία.
> Αναισθησιολόγος: Original ή γενόσημη;

> Χειρουργός: Γενόσημη. Ας όψεται η κρίση...

> Αναισθησιολόγος: Νάνι νάνι νάααααανιιιιιιι, κι όπου το πονεί να γιάαααανειιιιιιιι.....

Παίρνουν τηλέφωνο ένα βολιώτη από το ΚΕΚ στο οποίο είχε δηλώσει συμμετοχή σε επιδοτουμενο επαγγελματικής κατάρτισης πριν 10 μήνες:
- Γεια σας, τηλεφωνώ από το ΚΕΚ για το σεμινάριο. Μπορείτε να μου πείτε τι ώρες εργάζεστε για να κανονίσουμε τη συμμετοχή;
- Από τον Απρίλιο δεν εργάζομαι, είμαι ελεύθερος όλες τις ώρες.
- Δηλαδή παίρνετε ταμείο ανεργίας; Λυπάμαι δε μπορείτε να συμμετέχετε.
- Αν πληρωνόμουν κανονικά θα συμμετείχα και θα έπερνα επιδότηση, αλλά τώρα που καθυστέρησε το σεμινάριο και έχω όλη τη μέρα ελεύθερη και παίρνω 360 ευρώ επίδομα ανεργίας δε μπορώ;
- Παύση...
- Εντάξει, σας ευχαριστώ!

-Μπαμπη γιατί περπατάς σα χεσμένος;
- Αστα ρε μ****κα, πονάει ο κ*λος μου...
- Γιατί, τι έγινε?
- Εκεί που περπατούσα χτες βράδυ για να ξεχάσω τον χωρισμό μου με την Καιτούλα, σκοντάφτω σε ενα παλιό λυχνάρι, βγαίνει ένα τζίνι και μου λέει "Εχεις μια ευχή"..
- Ελα ρε!!! καλά, και τι του είπες?
-"Γ*μ*σε μας και συ βραδιάτικα"....

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ε μα. Όλα τα καινούργια ανέκδοτα με πρωταγωνιστή Μπαμπη βγαίνουν :p

"Κωστα" ελεγε, αλλα το αλλαξα για να μην σπασω την παραδοση του νηματος...

λέγε με "παραδοσιακό"

άντε και ένα για τον δρομο:

Ρε φίλε, αφού βλέπεις πως η κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει... Τι κορνάρεις και βρίζεις δυο ώρες τώρα;;;