Το ανέκδοτο της ημέρας

Ποιός είναι ο ηθοποιός που παίζει ξύλο, τους δέρνει όλους και καθαρίζει και τη λεκάνη
..
..
Στίβεν Πιγκάλ

Συζήτηση με Τ9:
-Επ, τι κλάνεις;
-Καλαμάρι, εσύ;
-Τέλεια, θα βγεις μετάφραση;
-Μπάσκετ, θα καύσωνας σπίτι σήμερα...
-Οκτώβριος.

Μπαίνει ένας μαύρος μέσα στο Plaza κι εκείνη την στιγμή κόβεται το ρεύμα!
- Blackout φωνάζει ο ρεσεπσιονίστ...
- Why? λέει ο μαύρος.

Συζήτηση με Τ9:
-Επ, τι κλάνεις;
-Καλαμάρι, εσύ;
-Τέλεια, θα βγεις μετάφραση;
-Μπάσκετ, θα καύσωνας σπίτι σήμερα...
-Οκτώβριος.

Βγαλμένο από τη ζωή...
Το λ είναι τόσο κοντά στον τόνο που έχει τύχει αρκετές φορές σε chat να γράψω "καλά, μην κλανεις έτσι"... :p
Και... κάποιος από εδώ μέσα, όταν του στέλνω μήνυμα "θα βρεθούμε εκεί" μου έχει απαντήσει πολλές φορές "Οκτώβριος"... :flipout:

Η γιαγιά μου ακόμα να πιστέψει ότι δε χάλασα εγώ το Άλτερ...και θα με πιστέψει αν της πω ότι πρέπει να μπει στο ika.gr για να βρει συμβεβλημένο γιατρό; Πάτε καλά ρε;

Όταν γράφεις "Οκ" νομίζει οτι θες να γράψεις κάποια λέξη, προσπαθεί να μαντέψει ποιά είναι αυτή και τα κάνει μαντάρα...
Συμπληρώνει μόνο του το υπόλοιπο και γράφει "Οκτωβριος".

ενω το ηλιθιο θα επρεπε να το αφηνει ως εχει και μονο αν του προσθετεις και το -τ-,τοτε και μονο τοτε,να το μετατρεπει σε Οκτωβριο ή οκτω.

Το Οκ το διορθώνει το Τ9 με την λέξη Οκτώβριος. Όποιος έχει ή είχε iPhone, και χρησιμοποιεί το T9, το ξέρει από πρώτο χέρι.

Να λέμε και την αλήθεια το.οκ. Δεν είναι ελληνική λέξη ώστε να στην αφήνει ως εχει!υπάρχουν όμως αλλά προγράμματα πληκτρολογίου που στο αφήνει οκ