Το ανέκδοτο της ημέρας

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάλλον πατάτες μπλουμ σε σερβίτσιο bone china, θα έλεγα....

τι μου θυμισες!!
μου λεγε η γιαγια μου η συχωρεμενη,μια ιστορια της Κατοχης,καποιος απ'το χωριο βλεποντας τη σουπα που ειχαν για φαγητο,αναφωνησε,''να και μια φαθολα(φασολι γιγαντας,ηταν ψευδος).
Ενοιωσε τυχερος δηλαδη,που ''πετυχε'' κι ενα φασολι και δεν ηταν μονο ζουμι η φασολαδα!
Εκει κοντευουν να μας πανε.

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Παλιόγεροι .....:grandpa:...................................................................εγώ το είχα σε μπλε , 40.000 δραχμές μπροστά και συμβόλαιο για δύο χρόνια με 12.000 δρχ. τον μήνα πάγιο :smash: , συν τις κλήσεις οι οποίες ήταν άστα να πάνε .

Μετέπειτα βγήκε το T28s που απαντούσε την κλήση με το άνοιγμα της πόρτας , όνειρο που δεν εκπληρώθηκε λόγω των παραπάνω παγίων :flipout:

To είχα και αυτό...
Με το φοβερό πρασινάκι χρώμα στην οθόνη... Το είχα σε συρτάρι μέχρι πριν κανένα χρόνο που έφυγε ανακύκλωση

*cough*

Nokia-8110-8146.jpg

Re: Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

τι μου θυμισες!!
μου λεγε η γιαγια μου η συχωρεμενη,μια ιστορια της Κατοχης,καποιος απ'το χωριο βλεποντας τη σουπα που ειχαν για φαγητο,αναφωνησε,''να και μια φαθολα(φασολι γιγαντας,ηταν ψευδος).
Ενοιωσε τυχερος δηλαδη,που ''πετυχε'' κι ενα φασολι και δεν ηταν μονο ζουμι η φασολαδα!
Εκει κοντευουν να μας πανε.

Και ο πατερας μου οπως παρατηρουσε το πιατο που ειχε παρει απο το συσσιτιο, εβλεπε οτι κατι μαυρα με φτερα ηταν περισσοτερα απο τα φασολια...

Η τιμή & τα σχόλια των 'χρηστών' ... από τα καλύτερα ανέκδοτα ...

http://www.amazon.com/Samsung-UN105...200173&sr=1-1&keywords=lcd+tv#customerReviews

Ξέρεις φαντάζομαι ότι όλο αυτό με τα reviews στο amazon ξεκίνησε από το καταπληκτικό αυτό T-shirt:

61DTwfwopFL._UX522_.jpg

http://www.amazon.com/The-Mountain-Three-Short-Sleeve/dp/B002HJ377A

έχει πλέον γράψει ιστορία! :flipout:

Να και ένα μίνι μιούζικαλ!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στο δικαστήριο:

====

Δικηγόρος: Ο μικρότερος γιος, ο εικοσάχρονος, τι ηλικίας είναι;
Μάρτυρας: Είναι 20, όσο περίπου και το IQ σας.

====

Δικηγόρος: Και είχε τρία παιδιά, έτσι δεν είναι;
Μάρτυρας: Ναι.
Δικηγόρος: Πόσα ήταν τα αγόρια;
Μάρτυρας: Κανένα.
Δικηγόρος: Υπήρχε μήπως κανένα κορίτσι;
Μάρτυρας: Κύριε Δικαστά, νομίζω χρειάζομαι άλλον δικηγόρο. Μπορώ σας παρακαλώ να πάρω άλλον;

====

Δικηγόρος: Γιατρέ, πριν διενεργήσετε τη νεκροψία ελέγξατε αν υπήρχε ο σφυγμός;
Μάρτυρας: Όχι.
Δικηγόρος: Ελέγξατε την πίεση του αίματος;
Δικηγόρος: Ελέγξατε την αναπνοή;
Δικηγόρος: Ώστε λοιπόν, είναι πιθανόν ο ασθενής να ήταν ζωντανός όταν αρχίσατε τη νεκροψία;
Δικηγόρος: Πως είστε τόσο σίγουρος, γιατρέ;
Μάρτυρας: Γιατί ο εγκέφαλός του βρισκόταν πάνω στο γραφείο μου σε μια γυάλα.