Είχε πάει μια ξανθιά διακοπές στον Αμαζόνιο και ήθελε να αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια από αληθινό δέρμα κροκοδείλου. Αφού γύρισε και το τελευταίο μαγαζί και τα παπούτσια ήταν πανάκριβα και οι μαγαζάτορες δεν έριχναν καθόλου τις τιμές, η ξανθιά φώναξε:
- Καλά, και εγώ πάω να πιάσω έναν κροκόδειλο μόνη μου, ώστε να έχω παπούτσια σε λογική τιμή!
- Και δεν το κάνεις; απάντησε ο μαγαζάτορας. Μπορεί να είσαι τυχερή και να πιάσεις έναν μεγάλο κροκόδειλο!
Αποφασισμένη η ξανθιά έφυγε και πήγε προς τους βάλτους, για να πιάσει τον κροκόδειλο. Το βραδάκι, καθώς ο μαγαζάτορας πήγαινε σπίτι του, είδε την ξανθιά χωμένη μέχρι την μέση στο νερό, με την καραμπίνα στο χέρι και γύρω της να κολυμπά ένας κροκόδειλος 4 μέτρα. Την βλέπει να στοχεύει, να σκοτώνει τον κροκόδειλο και με πολύ προσπάθεια να τον σέρνει μέχρι την όχθη. Γύρω του βρίσκονται πολλοί ακόμα σκοτωμένοι κροκόδειλοι. Ο μαγαζάτορας κοιτάζει εντυπωσιασμένος, καθώς η ξανθιά γυρνάει τον κροκόδειλο ανάσκελα, και αγανακτισμένη φωνάζει:
- Γαμώτο, ούτε αυτός φοράει παπούτσια!
Πολύ καλό!!!You take him and you incline (Τον πέρνεις και γέρνεις)....![]()
Και κάτι που λέγαμε στη σχολή
Shit inside many years we didn't become good belts...
Και κάτι που λέγαμε στη σχολή
Shit inside many years we didn't become good belts...
Πάει ο Τοτός στο σπίτι του Μπόμπου και του λέει λαχανιασμένος:
- Θέλω να μου φυλάξεις όλες τις καμένες λάμπες.
- Εντάξει, αλλά τι τις θες;
- Θέλω να φτιάξω έναν σκοτεινό θάλαμο!
Ακούς Billy ?![]()
Εγώ έχω μία UV λάμπα. Κάνω UV μπάνια στους φακούς που έχουν μύκητες για να ψοφήσουν, και στους takumar με στοιχείο θορίου για να ξεκιτρινήσουν. Πιάνει?
σε μια τραπεζα σπερματος..μπαινει ενας κουκουλοφορος μεσα με ενα οπλο!
- ληστειααααααααα φωναζει..ψηλα τα χερια! προχωραει στο ταμειο και λεει στην κοπελα που ειναι εκει.
-εσυ! ανοιξε αμεσως το χρηματοκιβωτιο ..και βγαλε τα μπουκαλακια με το σπερμα! και πιες τα ολα!
- μα..ψελιζει η καημενη τρομοκρατημενη!
- σκασεεε της λεει εκεινος..καντο τωρα αμεσως! πιεστα ολα!
τι να κανει η καημενη..τα βγαζει τα μπουκαλακια και τα πινει ενα ενα!
οταν τελειωνει λοιπον... βγαζει την κουκουλα ο ληστης..την πλησιαζει και κτυπωντας απαλα την πλατη της..της λεει
- ειδες μαρακι..πως μπορουσες?![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.